Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Gerber formátomu nyákterv

Témaindító: jencee, idő: Jan 6, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) jencee hozzászólása Jan 6, 2010 /

Sziasztok! Boldog új évet kívánok mindenkinek! A segítségeteket szeretném kérni! Építeni szeretnék, egy végfokot, az LM1875- ös IC vel, és szükségem lenne, egy jó nyák tervre, ami Gerber fórmátumú, mert le szeretném gyártatni, és csak ezt a fórmátumú tervet fogadják el. Előre is nagyon köszönök, minden segítséget, ezzel kapcsolatban!
(#) elektrocad válasza jencee hozzászólására (») Jan 6, 2010 /

Nagyon egyszerű. Egy olyan NYÁK-tervezővel megtervezed, amelyik Gerbert is tud generálni. A kész tervből elkészíted a Gerber-t és már kész is. A furatfájlokról ne feledkezz el.
A kérdést egyébként valamelyik NYÁK-tervező topicban kellett volna feltenned, nem kellett volna újat nyitnod.
(#) jencee válasza elektrocad hozzászólására (») Jan 6, 2010 /

Köszönöm! De nem erre gondoltam.Biztos, hogy van ezzel az ic vel valakinek terve, és gondoltam így gyorsabb lessz!
(#) elektrocad válasza jencee hozzászólására (») Jan 6, 2010 /

A NYÁK tervhez előbb egy kapcsolási rajz is kell. Azt, hogy mit is akarsz, csak te tudod. Egy erősítő nem csak egy IC-ből áll.
A válaszod szerint az első kérdést rosszul tetted fel. Talán úgy kellett volna, hogy van-e valakinek egy erősítő rajza és NYÁK terve egy LM1875-tel.
A NYÁK terv egy bizonyos mértékben függ a felhasznált alkatrészek típusától, méretétől.
Talán fogalmazd meg a kérdést másként.
(#) Medve válasza jencee hozzászólására (») Jan 6, 2010 /

Hello, én megcsinálom neked szívesen, mennyit ér meg ez neked?
(#) jencee válasza Medve hozzászólására (») Jan 6, 2010 /

Helló! Ez jól hangzik! Mi? mennyi? A kész panel? Postai utánvéttel? És sztereóban? Akár négyezret is!
(#) jencee válasza elektrocad hozzászólására (») Jan 6, 2010 /

Szia!! Teljesen jogos, amit írtál, és elnézést is kérek! Akkor , van valakinek használható kapcs.rajza, és nyákterve?LM1875-IC-vel?
(#) Medve válasza jencee hozzászólására (») Jan 7, 2010 /

Akkor még kotlunk rajta egy darabig, adj még ennek a dolognak vagy két hetet, szerintem kapni fogsz segítséget, ha nem, visszatérhetünk erre.
(#) elektrocad válasza jencee hozzászólására (») Jan 7, 2010 / 4

Szia!
A fórumban létezik kereső is. Ha rákerestél volna az IC típusára megtaláltad volna a következő topicot is, ami pont a kérdéseddel foglalkozik:
LM1875
Szerintem ezt a topicot zárolni kellene, és áthelyezni az említettbe.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem