Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És milyen sok müszaki szaki, és műszaki értelmiség van azon a periférián, akik jobbak, mint a tányérnál lévő .....nem minősítem mert kidob a moderátor.....XY.
Igy baxul el a tudást, amit jóesetben külhonban felkarólnak, és még lessz is belőle valami... de nem baj ...ezt követöen külhon elkezdi gyártani /ami magyar/.. és mi, ittragadtak- meg devizáért megvásáróljuk. Közben egy kis KRÉM ---mert elég vastag a képük, így van hova kenni--- vastagodik.
Na ezen egy kicsit még cizellálj, mert nem egészen és tisztán egyértelmű számomra.
Tudniillik én ezt a sz4rt élem 2 éve, más hülyesége miatt. És bár nem vagyok grill darab, de nem kéne leírni.
Egyetlen politikust sem akarok bántani, de ezt nem 8millio ember csinálta, hanem a politika.
Minden kivételnek ....nagyon kevés.... tisztelet. és ezek után a sápot nem a 8 millio kapja, hanem a maradék... az meg vagy politikus, vagy a tüzhöz közeli.. És ez nem álltalánosítás, és nem mindenki szemét. Akkor szerinted hol a baj?
Te is tudod nagyon jól, hogy mi folyt az országban és folyik ma is. Engem 98-tól Bokrosék tettek lehetetlenné.
Fiatalodtam 12 évet mert még mindig azok a s@gfejek ülnek ott aki eladták pl. az ÉMÁSZ-t garantálva nekik a profitot..... ![]()
És milyen jó hogy van a HE, s ez a maroknyi kis csapat, ahol önzetlenül segítünk egymásnak.
![]()
Az önzetlenről jut eszemben, hogy lehetne a pontokon kívül más pénznem is a HE-n, mondjuk batka. Ezeket lehetne egymásnak adományozni egy-egy segítségnyújtás ellenszolgáltatása képen. Akiknek sok van, egymást segítenék, persze pártokra tömörülve. Aztán "tagdíjat" majd "adót szednének" és lehetetlen helyzetbe hoznák az egyedülállókat. Egyre nagyobb adókkal sújtanák őket, és a nagy nehezen megszerzett pontjaikat is lassan felélnék. A különállók a végén már arra tennének ígéretet, hogy a közeljövőben megoldanak néhány témát. Persze ez összességében csak ront a helyzeten. Elkezdődne az újjal mutogatás, és egyre több radikális megnyilvánulás lenne. Már jól működő topikokat zárnának be, a végén nem lenne hova hozzászólni. Már más fórumokon sem lenne jobb a helyzet, azokra is átgyűrűzne az egész...
Egyszóval, milyen jó, hogy ez a fórum politikamentes. ![]() Idézet: „Egyetlen politikust sem akarok bántani, de ezt nem 8millio ember csinálta” Nyugodtan bánthatod a politikusokat, csak a szemléleteden kell változtatni. Szerinted nem a 8 M ember csinálta? Hát ki voksolt rájuk? Itt aztán tök mindegy, hogy én, vagy ő, vagy valaki más nem oda szavazott. Egyszer végre legyen tudatánál mindenki, és menjen el szavazni! Lelkiismerete szerint! Kinek mi az értékrendje, - aszerint! És akkor majd tehetünk szemrehányást magunknak, és nem kell másokat okolnunk. A legutóbbi szavazáson (2006 -ban) majdnem a fele nem ment el szavazni az arra jogosultaknak! És tudom, hogy most ők pampognak a legjobban! (Ezt nem rád értem, mert fogalmam sincs, hogy Te voltál-e...)
Jó neked, hogy 15:30-kor kelsz fel. Én sajna nem tehete meg eszt de viszont itt is eset dél körül.
Tudom, kicsit elkéstem, de neked is jó reggelt, mert kb akkor keltem fel én is.
![]() Mostanában 100% -ékosan éjjeli életet élek.
Nem alszok én annyit. Reggel 6-kor keltem, csak kicsit fáradt voltam egész nap, így kaja után picit lepihentem.
![]()
Ilyet még lehet nem láttatok, ezért megosztom veletek.Ikarus felújítás
Ha jól látom most épp megadta magát
![]() ![]()
Ez jó kis videó volt.
![]() Egyébként valaki tud itt Basic-ben programozni? Lenne egy pici feladat, amit meg kellene csinálnom és én nem nagyon értem ezt a nyelvet. Próbálkozok, de nem jön össze. :no:
Mondd a kicsi feladatot és szerintem tucatjával kapsz tippeket.
Kérlek szépen ez speciális un. bőgőmajomvadász. Tehát ha én valamiért én bőgők akkor idejön hozzám. Csak nálunk ez nem honos én meg nem sírok ezért van nyugton. Egyébként senki meg ne haragudjon de az állatokat néha többre nézem mint az embereket. Olvastam egy mondást itt a helybeli kórházban ami így szólt: egy nemzet nagyságát ott lehet lemérni, hogy bánik az állatokkal és az öregekkel. Javitsatok ki ha nem igaz de úgy emlékszem India volt államfője aki ezt leirta..
![]() ![]()
A lényeg az lenne, hogy egy pár dolgot ki kellene számolni, majd kiírni az eredményt. Majd az egészet belerakni egy végtelen ciklusba, hogy 1s-onként ismételje a mérést és kiértékelést.
Mellékelem az alap forrást, ehez kellene hozzáilleszteni a dolgot. ![]() ![]() ![]() Majd ezután kiiratni a tempet.
Jómagam jártam is abban a nagyműhelyben ahol ez a videó készült, van egypár élményem, sőt a villamos felújítóban és a tanműhelyben is dolgoztunk. Nagyon jó volt!
![]()
Igen én mióta nagykorú vagyok pedig annak már jó ideje. egyszer sem hiányoztam a szavazásról.
Bocs a késői válaszért de nem állhattam ki.
Tettszett ez a zene.
![]()
Annyira örül az asszony Miki összeverésének a barátokköztben hogy teljesen kész, tegnap is tiszta vörös lett és ököllel csapdosta a kezét annyira örült, most mutatták megint és ugyan ez a reakció.
Hatalmas monstrumok ezek a nagy Technics-ek, de oltári jó hangjuk van.
Én hazahúznám akár Pestről is, ha adnának egyet. ![]()
Nálunk önhatalmúlag a kereskedelmi csatornák le vannak tiltva talán pont ezért. Nem tudom elviselni a gagyit, amikor sok más értékrendbe állítható hirforrás is van.. Bocsi de ez nem megbántás...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |