Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   919 / 3611
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Nekem 3,1 kg jött ki. Jól számoltam? De ezt csak holnap este tudom meg mert megyek aludni. Jó éjt Mindenkinek!
(#) zolee1209 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Te jó ég! Mekkora macskátok van nektek!? :action: :eek2:
(#) tungsram válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Az már nem macska hanem valami őskövület...
(#) zolee1209 válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Inkább ős2kövület!

Más: mogyorócsokis kenyeret vacsiztam. Vittem vissza a helyére a csokit, ejj, de megkívántam a cigit! Majdnem továbbmentem a kazánházba!
(#) tungsram válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Én viszont megdűlök mint a rohadt mák mert reggel szakmunkám lesz .Buditündér leszek. :gumicsirke: :smoke: :csodalk:
(#) hozzászólása Jan 8, 2010 /

'Estét Nektek!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hová lett a Videoton DC2550-es topik? Most akartam belinkelni egy fórumtársunknak, de sehogyan sem találom - talán törölve lett?
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Hát nem éppen ezért, de ez is előfordulhat. Egy cikk erről az Indexen: Potméterrel manipulált reklámblokk.
Erről van is egy topik itt a HE-n: TV reklám hangerő (Folytatás)
Sok (volt) benfentes mindenhol leírja, hogy nem hangosabb, csak megvan emelve a dinamika.

Mindenhol majmoljuk a nyugatot, reméljük ezt is mihamarabb lemajmoljuk: Link
(#) szilva hozzászólása Jan 8, 2010 /

BÚÉK mindenkinek!

Tegnap este valami akciófilm kezdődött, talán a Cool-on, amikoris a repülőgéphordozón ökörködő katonák jelenetének aláfestéseként megszólalt ez a zene: Bővebben: Link. Mondanom sem kell, hogy hagytam a fenébe az egész filmet, és leültem a youtube elé Ray Charles-okat hallgatni
(#) Action2K válasza szilva hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Igen, a cool-on volt. Mi megnéztük az asszonnyal. Én csak azért néztem, mert olyan KO voltam, hogy nem volt másra erőm. Jól össze is vesztünk a filmen, mármint, hogy a szerbiai mentésre a Nátó helikopter magyar volt-e vagy sem. Én váltig állítottam, meg még most is, hogy az, mert a magyar piros-fehér-zöld felségjelzést láttam a helikopteren. De ő meg azt állítja: "Mit keresne egy amerikai filmben egy magyar helikopter. Az amerikaiak azt sem tudják, hol van Magyarország."
No mivel nem megállítom, visszatekerem cuccunk van, így most utólag keresem a filmet, hogy megbizonyosodjak.
(#) Action2K válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Na majd én felveszek, úgyis tesztelni kell egy PVR-es beltérit a napokban. Direktben tud pendrivera rögzíteni egy spec formátumban, de az meg konvertálható AVI-ra. Onnan meg csak egy lépés, és már látni is fogjuk a valóság(show)ot.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Jaj, nem kell olyan komoly vitára gondolni. Ez csak amolyan, "de már csak akkor is úgy van az" szintű eszmecsere. Különben meg nehogy már az " igen anyukám, jól van anyukám, úgy lesz anyukám" legyen.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Csak azért adja rám, hogy összekoszoljam, s újra fitogtathassa a Tomi erejét.
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Tehát mindíg a tiéd az utolsó szó...
"Értettem Anyukám!"
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Látom, ma én vagyok a cikizős porondon. Nem baj, legalább javítotok a közérzetemen. Kicsit rám is fér. Pláne, hogy a főnököm bejelentette, hogy a nehéz gazdasági helyzet (azaz a folyamatosan csökkenő forgalom) miatt kevesebbet tud fizetni, de cserébe nem kell szombatonként is dolgoznom. Ugye milyen aranyos.
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Nahát, hogy Te semminek sem tudsz örülni!

Akkor jöhetsz szombaton a börzére! Várlak Solymáron a vasút állomáson 08:05-kor!
(#) llaci56 hozzászólása Jan 8, 2010 /

Hová fajul a "Csöves" topik?

Az egyik kérdés:

Hol fúrjam ki a fát a benetválasztóhoz, ha a majadani erősítőm dobozát fogom majd csinálni, amihez a relés lenne a legjobb megoldás, amit hogy csináljak...

Másik:

Dötsétek el TI, hogy milyen erősítőt építsek? Ha SE, akkor ... ha nem, akkor...

Biztosan lesz, (ha még nem volt!) olyan is, hogy:

szerintetek meg tudok-e építeni egy olyan erősítőt...

Kéne nyitni egy "Álmodozom, hogy mit építsek..." topikot!

(A kérdéseket nem szó szerint idéztem, és természetesen sarkítottam! NEM CSAK a csövesben vannak ilyenek!)
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Ez sem piskóta: Bővebben: Link
Válaszolnák, de szerintem nem is értené meg amit mondanék.

De ez legalább abba a topikba való!
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Csodálkozol , mert én nem RTL Mónika- show Balázs-show TV-2 nem tudom ki az az indiai f... Ezt látják és ezt tanulják és pl. nem a helyesírást. A mostohaunokám is ezért lett letiltva a számítógépröl. Ő is azzal érvel , hogy ő Diszkográfiás Diszlexia-ás és Hiperaktív. Én mondtam neki ezt mi régen egyszerűen hülyének hívtuk és én ebből most sem engedek..
(#) Georgee válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Na látod, az indiai helyett a Hobbielektronikát kell választani. Itt legalább tanul az ember. Milyen az idő Miskolcon? Lehet hogy be kéne szaladni.
(#) tungsram válasza Georgee hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Kérlek "gyalázattal" sz@r taknyos olvad a hó, és csúszik minden mellékutca.. :gumicsirke:
(#) zolika60 válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Ez abból is adódik, hogy minél többen látogatják az oldalt, (jelenleg is 499-en vagyunk fent) annál inkább kerül bele olyan felhasználó aki nem ide való. De szerintem szép lassan lemorzsolódnak. Vagy az optimistább feltételezésem szerint megokosodnak és maradnak.

Én a TV-t 90%-ban hátulról látom ha érted..
(#) Georgee válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Nem sajnos nem értem . De nem ártana átprogramozni, hogy ha a maúnika megy akkor hibát jelezzen
(#) tungsram válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Te is nagyon jól tudod : elnézést kérek ha valakit az önérzetében megsértek de nagyapám mondta: fiam sz@rból várat építeni nem lehet. Akinek nincs ehhez a dologhoz elég affinitása akkor az szerintem inkább hímezzen... Lassan 30év után is sokszor kell megkérdezni fiatalabb barátaimat, hogy vazzmeg ez meg mi?

Mert akkor javítom...
(#) KTobi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Apám válasza: Lehet, csak elég nagy hideg kell hozzá.
(#) zolika60 válasza KTobi hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Ez igaz, de abból is csak sz@rvár lesz.
(#) Gafly válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

De mi a kérdés? Az hogy hogy kell a képletet beírni? Szerintem valami hasonló:
y=LOG((e%*19.67)/1000)
Ez mondjuk természetes alapú Neked meg gondolom tizes kellene
x=3.354E-3+y*2.227E-4
temp=1/x
De akárhogyan is, ez szerintem segít.
Következő: »»   919 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem