Fórum témák
» Több friss téma |
Ha még kell akkor kérdés, hogy dugó v anya(kocsiban lévő fele) kell.
Köszi a jelentkezésed. 1-2 db dugó kellene, mert a buszról az üza tank állapotot kellene folyamatosan kiolvasni.
Hi! Hol- és mennyiért lehet OBD II csatlakozót beszerezni? Az elektronikai üzletekben hülyén néznek rám mikor megkérdezem hogy lehet-e kapni. Azt hiszem J-1962 a hivatalos neve, de így sem ismerik.
Elég korrekt darabokat lehet rendelni postai utánvéttel a http://www.mobydic.hu/conn.htm oldalon, számlával. Ebben elfér az elektronika is.
Illetve interneten a http://www.ozenelektronik.com/ oldalon. Török, de korrekten szállít. Azt nem tudom, hogy 1 darabot is kiküld-e.
Sziasztok! Van egy SEAT IBIZA 1.4 autóm 2005 végi. Ehhez keresek OBD szotyvert meg kapcs rajzot. A helyzet az hogy itt-ott lehet ilyen cuccokat venni de nem merem mert csak utánvéttel küldik, az meg nem megbízható. Mindenféle tippet szivesen látnék!! Előre is köszönöm!
Sziasztok !
ebbe az ODB dugóba hol találok kapcsi rajzot ? sima Max232-es kapcsolás jó ,vagy kell illeszteni valahogy a "kocsi felől" érkező adatokat ? légyszi ha tudtok segítsetek ! előre is köszönöm !
Kell még egy buszmeghajtó ic pl. SI9241AEY vagy ezzel egyenértékű. Meg lehet persze építeni diszkrét alkatrészekből is.
Kapcsolást pl. itt találsz. Ha segíthetek és már van konkrét kérdésed, keress.
Sziasztok !
nem tudjátok véletlenül honnan tudnék nem demó VWTOOLS-ot letölteni ??? köszönöm !
Sziasztok 99-es Daewoo Lanosunk mostanában hibát jelez és a kiolvasása elég macerás hiszen nem az OBD2 szabvány csatlakozo van még rajta hanem valami 12 polusu csati, kinéztemmagamnak egy ELM327-es interface-t 12990 ft-ért és ehez szeretnék vásárolni gyári átalakitot ami egyik vége a Lanos-ba megy másik a szabvány ODB2 csatlakozoba.lCsatlakozok köszti külöbség
Tehát a kérdésem az lenne hol lehet ijen átalakitot kapni google barátomal szét turtuk a netet de nem találtuk, vagy én vagyok béna?
Az elm 327 nem biztos hogy jó lesz hozzá.nekem még egy 2003 -as kalost sem olvasott ki.
Hali !
Nekem egy olyan problémám lenne hogy a kocsi obd II es csatiát szeretném rádiósra lecserélni ! A canbus kapcsolatot szeretném valahogy megoldani hogy átalakitani valahogy sorosra aztán továbbitani valami rádiós ezközzel aztán vissza canra és menne bele az ezközbe ! (nem diagnosztikai ezköz !) MCP2551 es ic m van ! meg az is érdekelne hogy mlyen olyan rádiós ezközök léteznek amik tudnak min 500 kbit es átvitelt , könnyen párosithatóak ! Köszi !
Tudna nekem valaki segiteni?
Egy Fiat Grande punto 2006 os benzines 1.4 8v tipusu autót szeretném megvizsgálni egy bluetoothos OBD olvasóval. DE nem akar müködni, telefonon a torque pro val , laptopon a muliecuscan 2.8R1es , a PCMScan, és a ScanMaster progikkal probáltam. A Bluetothos adapter sikeresen kapcsolódik mind a telefonhoz mind a laptophoz, de az autó adatait nem tudja olvasni, azt irja ki, hogy az ECU-hoz kéne kapcsolódnia,de ezt nem tudom, hogy kéne Egy VW autónál probáltam mobilon , azzal elsőre müködött és mutatta az élő adatokat. Én is kattintgattam a menübe a torque progiban és egyszercsak a vizhőfok mutató és a külső hőmérséklet értéke eltünt és ABS és központi zár hiba lámpa is kigyulladt és a kijelzőn megjelent , hogy nézek utána a kézikönyvben a hibának. LEállitottam a kocsit és leválasztottam az adatptert , a kocsit ujrainditva megszüntek ezek a jelenségek. Valaki le tudná nekem irni, hogy mi a pontos menete és beállitások a fenti programokkal való használathoz? http://i.ebayimg.com/images/a/(KGrHqF,!qUFB,Dn+!HMBQlHzjLt1g~~/s-l300.jpg ilyen az adapterem |
Bejelentkezés
Hirdetés |