Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mégis, mire számított?
Simpikém, ha nem mindig lámpára költenéd a zsebpénzed. lehetne ilyen kocsid
Azért ez Amerika. Nincs ezen mit csodálkozni.
Az igazság az, hogy ez a tipikus villantó verda, tudod az a húúúdenagyonsokpézemvan és hogytelevagyok , aztán a telefont meg kinyomogatja amikor a bank hivogatja az elmaradt törlesző részletekért...
Mellesleg mi az a baréter? A figura azt mondta ez nem lámpa, ez valami ellenállás cső, vagy mi. Amiről pedig beszéltünk, lefotóztam, te biztos tudod mi ez. Az van ráirva , hogy 82-150 ev. Üdv. D
Még tavaly tavasszal, az M3-son láttam egy balesetet x5-ös BMW nyíl egyenesen bele az SOS telefonba, szerintem ezért nem éri meg drága autót venni, mert sose lehet tudni mikor töröd össze, vagy szaladnak beléd.
A tiéd , ezt te is tudod, csak kicsit húztam az agyad , kövi börzére elviszem neked. Egyébként rockersrac is ezt mondta rá. Az lesz az.
Bővebben: Link
Mi lehet a válasz?
De Doncso gyorsabb lesz! :beka3:
A feszűltség alatt lévő alkatrész ugyanugy nézki mint amelyik nincs feszűltség alatt, csak más a tapintása
Én az íveléses technikát gondoltam javasolni neki. Mármint a kerítés felett.
Találtam pár agyament képet
Neked közel lenne. Nézz át, majd mesélj, milyen volt...
Nos, következő börzén meghallgatom, ahogy kimondod.
Kicsit fóbiás a csajszi: Bővebben: Link
Rock baby: Bővebben: Link
Valóban! Csupán 218km-re van. Bővebben: Link
Ez kész Bárány Attila vagyok DIDZSÉJ
Hát igen... A tehetségek korán kiderülnek: Bővebben: Link Ne csak a klipp elejét nézd meg.
Hát ezt nem lehet röhögőgőrcs nélkül kibírni.didzséj
Kártékony gép a BMV, még a rókát sem kíméli.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |