Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szia!
Na igen. A viccnek is lehet valóságalapja. És ami még kimaradt a párbeszédből, az sem egy porhintés lehetne. Szia.
Erre a "viccre" rákerestem az interneten, először 1944-ben egy nyilas pártújságban jelent meg.
A trafót át kell vasalni légrésesre, mert SE kimenőként alkalmazva telítésbe visszük a vasat. Persze ki korán kel, aranyat lel, nem trafó vasat.
Ezt ne nekem mondja az úr, hanem GG komának!
Matyi!
Mégis mit műveltetek, hogy GG-n nincs nadrág? :law:
Ez nekem fel se tűnt! Most, hogy mondod... :alien2: talán ők sem vették észre amikor készítették a képet, hogy ez hiányzik.
Één? én semmit! Miért pont én? Csupán kora reggel (délelőtt 10-kor) értünk oda. Ilyen állapotban leledzett a kolléga.
Ide másolok egy e-mailt amit ma kaptam. Csak hogy mindenki láthassa hová jutunk, ha nem vigyázunk a magyar nyelvre.
Kedves Invitel.hu / Vnet.hu E-számla tulajdonosa, Jelenleg az adatbázisunkban javítása és az e-mail fiók center. Mi törli a használaton kívüli INVITEL.HU e-mail fiók nagyobb teret az új fiókot. Ha meg szeretnénk akadályozni fiókjába closing. Önnek kell frissíteni meg alább, hogy tudni fogjuk, hogy ez a jelen használt fiókot. emailupgrade2010@mail2world.com Név E-mail: EMAIL Jelszó: Születési ido: Ország vagy terület: Köszönöm, Invitel.hu / Vnet.hu 2010
Nehéz lesz úgy vigyázni, ha ifjú honfitársaink a z MSN-en már számomra szinte érthetetlen nyelvezettel irkálnak egymásnak. Ilyenre gondoltam:
[quote](19:14) Andris: pff (19:14) Andris: akkor mond meg neki tiltson fel (19:14) Andris: vagy talán igazam van! (19:15) Andris: szánaloom az a csajh dik semmit nem tuzd meg beszélni hanem csak mindig letilt pff.. (19:15) Andris: égő selejt (19:15) Andris: hulladék nah szolj neki [quote] Mondjuk, az se semmi, ahogy a barátnőjéről nyilatkozik.
Erre csak ez a válaszom:
>>>> KATT <<<<
Gondolom rájöttél hogy ezt NEM az invitel küldte! A szolgáltatók SOHA NEM KÉRNEK MAILBEN ADATOKAT! :felkialtas: :nezze:
Pasit keres. Még egy évtized, és az óvodáskorúaknál már házasság is szóba jöhet.
Természetesen. Már két hete mindennap elküldte angolul, de mivel nem reagáltam, azt hitte nem értem.
Kis érdekesség:
>>>> KATT <<<<
Hát ez haláli Vizisíző mókus
*MAGÁZVA, VAGY TEGEZVE*
- mert egyáltalán nem mindegy. A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová, 14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap jelenti: - János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni. - Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges! - Nos, megengedi, hogy tegezzem? - Természetesen. - Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni. Ez a magyar nyelv!
Akkor jó tanács: ne azt képzeld, el, hogy orális technikával kényezteted, talán máshol is van szaga már...
Nemár... Ha gatya nem vonla rajta az se gond! Annyi lenne a szutyok, hogy már attól fekete lenne.
Viszont ha egyet szellentene... :hide:
Megnéztem 348 %-os nagyításban és egyértelműen legyek gyűjtik be a szagmintát.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |