Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az agresszív kismalac találkozik egy tündérrel:
-Szervusz kismalac, mivel nagyon jó kedvem van, teljesítem 3 kívánságod. -teremjen itt egy tuskó. -legyen benne egy kihúzhatatlan szög -húzd ki!
Az aranyhal szabadságra megy és addig a krokodilt kéri meg hogy helyettesítse.Odamegy a krokodil a horgászhoz és azt mondja teljesíti egy kívánságát.Mikor visszatár az aranyhal a szabadságból kérdezi a krokodilt mit kívánt a horgász?-érjen a földig a fa*ka.És mit csináltál?- Leharaptam mind két lábát.
Én keleten lakom itt nincs BKV. Pesten nem tudom mikor jártam de akkor is kocsival voltam. Tudom, hogy ez Nektek hihetetlen de nem tudtam mi az a zaj. Amiben mi élünk - Pesttől távol- az egy más világ!
Jönnél be a melóhelyre. 30-40dB csillapítású zajvédőben dolgozok.
Valami reaktor teremben dolgozol?
Vagy irodában, és nem bírod a számítógép ventilátor zaját?
Hali!
Akkor engem is meghívhatnál a melóhelyedre...
Nekem Ő a titkárnőm,de csak azért, mert a munkáját azt hibátlanul végzi.
De azért van egy aszisztensem is. Idézet: „rám maradt ez a nehéz feladat..” Azért én nem nevezném nehéznek...de ha neked az, szólj, és segítek...
Én egy olyan csendes helyen lakom, hogy ha elmegy egy autó az utcánkban akkor mindenki kimegy és megnézi,hogy mit keres ez erre. Valószínűleg eltévedt. Pedig nem a periférián lakom.
Talán a titkárnőd zajos? Tömd be a száját! :hide:
Egész véletlenül nem kéne egy elektroNŐ című topicot nyitni, ahol a nő ügyeket lehetne kibeszélni?
No, akkor majd a nyáron kinézünk egyszer úti célnak, és jól meglátogatunk.
Majd szaladhattok ki, ha bedübörgök a motorral......
Szeretettel várlak benneteket- de komolyan. Nekem is vannak motoros haverjaim és imádnak ide járni. Ha négyen vagytok akkor kitudlak vinni a Tisza-tóra egy túrára Benneteket. Ha többen jöttök akkor is van rá lehetőség de akkor már bérelni kell csónakot.
[OFF]Köszönjük szépen - bár tényleg nem meghívatni akartuk magunkat - de lehet, hogy tényleg élünk vele. Leginkább a lányommal mennénk nyáron.
Nem fogjátok meg bánni, ritka szép hely a Tisza-tó, csak kevesen tudják.
A Télapó ellátogat Etiópiába és elszörnyedve tapasztalja, hogy milyen soványak a gyerekek.
- Gyerekek, miért vagytok ilyen soványak? - Mert nem eszünk rendesen. - Hát ha nem esztek rendesen, akkor ajándék sincs!
Én és a feleség jelölt már volt. Viszont nagy hoho-nak tartozok még egy Bélkő túrával.
Honnan tudod, hogy 2010-ben élsz?
01. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat. 02. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyával. 03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz 04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek. 05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük. 05. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál. 07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat. 08. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba. 10. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím. 11. Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első 10, 20 ,30 ,40 évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész érte.. 12. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába. 13. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod. 14. Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ezt továbbküldeni. 15. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es sorszám ezen a listán. 16. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán. 17. Gondolom az sem tűnt fel hogy két 5 van a listán. 18. Ezt is megnézted, újra...... 19. ....és most röhögsz magadon 20. Gondold végig, hogy miért!?
És honnan tudod, hogy 2008-ban élsz? -> Bővebben: Link 2008
És honnan tudod, hogy 2009-ben élsz? -> Bővebben: Link 2009 És honnan tudod, hogy 2010-ben élsz? -> Bővebben: Link 2010 Jővőbenben majd várom, hogy valaki mondja meg, -honnan tudjuk, hogy 2011-ben élünk...
Teljes mértékben igazad van, az első sort szoktam elolvasni és már tudom hogy mi lesz a viccben. Először vicces, utána már: "megint ez?" de ilyen alapon" az újszülöttnek minden vicc új"
A székely bácsi elmegy Magyarországra.
> A feleségét a komájára bízza,figyelje, nehogy megcsalja. > Pár nap után látja a koma, hogy Etelka (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy egy szállodába. > Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon. > - Kérem, én sürgönyözni szeretnék! > - Mi lenne a szöveg? > - Írja gyorsan: "Komám, gyere haza, mert a feleségedet ba**ák!" > - De uram, ilyet nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen. > - Na, jól van. Akkor gyorsan írja: > "Etel a hotelbe', csücsül a fotelbe', > katona hitelbe hatol be Etelbe. > Textiláru lefelé, hentesáru befelé, > a szőrszálak összevissza, > baj van komám, gyere vissza!" Vidám napot mindenkinek! Ha lehetne egy kicsit finomabban is fogalmazhatnál! Moderálva --vicsys
A medve, a róka és a farkas elmennek a munkanélküli hivatalba, munkát
keresni, mert nagyon éheznek. Az ott dolgozó jóember ki is közvetíti őket a megfelelő helyre. A rókát egy baromfiudvarba segítőnek, a farkast egy birkanyájhoz szintén segítőnek, míg a medvét egy téglagyárba melósnak. Eltelik két hét, találkoznak A róka hűlyére verve, csontsoványan, a farkas szintén, a medve pedig szépen kigömbölyödve. Ki-ki elmeséli, hogy vele mi történt. - Két napig jól ment sorom, -mondta a róka, de mikor a gazda rájött, hogy én tizedelem az állományt, akkor fogta a kapát, kaszát, kutyát és mindent, amivel ütni lehet, egyszóval helybanhagytak. Azóta is alig ettem valamit. Azt mondaja a farkas, -Ugyanígy jártam én is, két napig Hawaii, aztán mikor a pásztor rájött, hogy miért hibádzanak a birkák, hát kaptam én is mindent, csak jó szót nem. Azóta se ettem semmit, mert még a fogaimat is kiverték.... Mire a medve: - Nézzétek gyerekek, nekem nem lehet okom a panaszra, a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják......
Porho Hessinnen (finn sielő)
Lopez de Futaztan (spanyol tolvaj) Melle van de Boeven - holland tehenészlány Kakanuku Bilikong Török rendőrt – Nyakizmá’n tökül Nukupina Csakazima - japán pap Kínai dohányárus: Csak Csikkvan Szovjet űrhajós: Gorkij Ugorkij japán titkárnő: Icuka Magacuki magyar autószerelő - Bekő Tóni japán titkárnő - Icuka Decukima mexikói perverz - Baromijo Cabinez Elefántcsontparti focista: Maholka Punki Japán autószerelő: Cseregumi Hamaroda Orosz balerina: Pinája Nyikorogna Kosztasz Fenerosz- görög vendéglős Kukira Bukika Muki- japán buzi Osona Foson- japán vécésnéni Siklika Pisin- japán vécésnéni lánya Matata Kakiban- japán vécés japán agglegény - Maradoka Magamura Kapd El Hammar - arab kapus Hallja Menjen Innen - finn kidobó Stex Van Bőven - holland bankár Képvan Hang Nincs - kínai tv-szerelő Bekő Tóni - magyar autószerelő Fakenuba Furamuki japán hajóács Fakenuba Fur Amuki, kínai asztalos
Ha ezeket nem írod le ide,akkor nem is te lettél volna! :beka3:
Egy kis ökörködés: Gábor trafót vasal című műsorunkról két kép A képek magukért beszélnek! Ja és Matyi is ott volt,ha jól rémlik ő volt a felbujtó, de ez nem 100%!
Olvasva a kéréseket, eszembe jutott valami... (Igaz, tele lesz helyesírási hibákkal)
Szemirányt követő steklámpa Létrehozta: rovidzarlat 20100118 „Csinálnék egy ilyen lámpát most azonnal. De gyorsan ám, nem sokat vacakolva a megoldással!” Válasz: hamuka: „Próbáld meg a Koogle-t.” Válasz: rovidzarlat: „Nem talált semmit, de kéne mostmá’ rögtön!” Válasz: hamuka: „Ne csináljam meg helyetted?!” Válasz: rovidzarlat: „De, ez lenne a legjobb megoldás, éppen kérni akarom töled” Válasz: hamuka: .”Az a@@@-ád! Keress más balekot” Válasz : rovidzarlat: „Nem találtam mást, hijába kerestem a Kuglival is”
Jól becsaptál minket, én már elkezdtem keresni ezt a topikot
|
Bejelentkezés
Hirdetés |