Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az agresszív kismalac találkozik egy tündérrel:
-Szervusz kismalac, mivel nagyon jó kedvem van, teljesítem 3 kívánságod. -teremjen itt egy tuskó. -legyen benne egy kihúzhatatlan szög -húzd ki!
Az aranyhal szabadságra megy és addig a krokodilt kéri meg hogy helyettesítse.Odamegy a krokodil a horgászhoz és azt mondja teljesíti egy kívánságát.Mikor visszatár az aranyhal a szabadságból kérdezi a krokodilt mit kívánt a horgász?-érjen a földig a fa*ka.És mit csináltál?-
![]()
Én keleten lakom itt nincs BKV. Pesten nem tudom mikor jártam de akkor is kocsival voltam. Tudom, hogy ez Nektek hihetetlen de nem tudtam mi az a zaj. Amiben mi élünk - Pesttől távol- az egy más világ!
Jönnél be a melóhelyre. 30-40dB csillapítású zajvédőben dolgozok.
![]()
Valami reaktor teremben dolgozol?
Vagy irodában, és nem bírod a számítógép ventilátor zaját?
Hali!
Akkor engem is meghívhatnál a melóhelyedre... ![]()
Nekem Ő a titkárnőm,de csak azért, mert a munkáját azt hibátlanul végzi.
De azért van egy aszisztensem is. ![]() Idézet: „rám maradt ez a nehéz feladat..” Azért én nem nevezném nehéznek...de ha neked az, szólj, és segítek... ![]()
Én egy olyan csendes helyen lakom, hogy ha elmegy egy autó az utcánkban akkor mindenki kimegy és megnézi,hogy mit keres ez erre. Valószínűleg eltévedt. Pedig nem a periférián lakom.
Talán a titkárnőd zajos? Tömd be a száját! :hide:
Egész véletlenül nem kéne egy elektroNŐ című topicot nyitni, ahol a nő ügyeket lehetne kibeszélni?
![]()
No, akkor majd a nyáron kinézünk egyszer úti célnak, és jól meglátogatunk.
![]() Majd szaladhattok ki, ha bedübörgök a motorral......
Szeretettel várlak benneteket- de komolyan. Nekem is vannak motoros haverjaim és imádnak ide járni. Ha négyen vagytok akkor kitudlak vinni a Tisza-tóra egy túrára Benneteket. Ha többen jöttök akkor is van rá lehetőség de akkor már bérelni kell csónakot.
[OFF]Köszönjük szépen - bár tényleg nem meghívatni akartuk magunkat - de lehet, hogy tényleg élünk vele. Leginkább a lányommal mennénk nyáron.
Nem fogjátok meg bánni, ritka szép hely a Tisza-tó, csak kevesen tudják.
A Télapó ellátogat Etiópiába és elszörnyedve tapasztalja, hogy milyen soványak a gyerekek.
- Gyerekek, miért vagytok ilyen soványak? - Mert nem eszünk rendesen. - Hát ha nem esztek rendesen, akkor ajándék sincs! ![]()
Én és a feleség jelölt már volt. Viszont nagy hoho-nak tartozok még egy Bélkő túrával.
Honnan tudod, hogy 2010-ben élsz?
01. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat. 02. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyával. 03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz 04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek. 05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük. 05. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál. 07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat. 08. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba. 10. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím. 11. Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első 10, 20 ,30 ,40 évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész érte.. 12. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába. 13. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod. 14. Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ezt továbbküldeni. 15. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es sorszám ezen a listán. 16. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán. 17. Gondolom az sem tűnt fel hogy két 5 van a listán. 18. Ezt is megnézted, újra...... 19. ....és most röhögsz magadon 20. Gondold végig, hogy miért!?
És honnan tudod, hogy 2008-ban élsz? -> Bővebben: Link 2008
És honnan tudod, hogy 2009-ben élsz? -> Bővebben: Link 2009 És honnan tudod, hogy 2010-ben élsz? -> Bővebben: Link 2010 Jővőbenben majd várom, hogy valaki mondja meg, -honnan tudjuk, hogy 2011-ben élünk... ![]()
Teljes mértékben igazad van, az első sort szoktam elolvasni és már tudom hogy mi lesz a viccben. Először vicces, utána már: "megint ez?" de ilyen alapon" az újszülöttnek minden vicc új"
A székely bácsi elmegy Magyarországra.
> A feleségét a komájára bízza,figyelje, nehogy megcsalja. > Pár nap után látja a koma, hogy Etelka (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy egy szállodába. > Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon. > - Kérem, én sürgönyözni szeretnék! > - Mi lenne a szöveg? > - Írja gyorsan: "Komám, gyere haza, mert a feleségedet ba**ák!" > - De uram, ilyet nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen. > - Na, jól van. Akkor gyorsan írja: > "Etel a hotelbe', csücsül a fotelbe', > katona hitelbe hatol be Etelbe. > Textiláru lefelé, hentesáru befelé, > a szőrszálak összevissza, > baj van komám, gyere vissza!" Vidám napot mindenkinek! Ha lehetne egy kicsit finomabban is fogalmazhatnál! Moderálva --vicsys
A medve, a róka és a farkas elmennek a munkanélküli hivatalba, munkát
keresni, mert nagyon éheznek. Az ott dolgozó jóember ki is közvetíti őket a megfelelő helyre. A rókát egy baromfiudvarba segítőnek, a farkast egy birkanyájhoz szintén segítőnek, míg a medvét egy téglagyárba melósnak. Eltelik két hét, találkoznak A róka hűlyére verve, csontsoványan, a farkas szintén, a medve pedig szépen kigömbölyödve. Ki-ki elmeséli, hogy vele mi történt. - Két napig jól ment sorom, -mondta a róka, de mikor a gazda rájött, hogy én tizedelem az állományt, akkor fogta a kapát, kaszát, kutyát és mindent, amivel ütni lehet, egyszóval helybanhagytak. Azóta is alig ettem valamit. Azt mondaja a farkas, -Ugyanígy jártam én is, két napig Hawaii, aztán mikor a pásztor rájött, hogy miért hibádzanak a birkák, hát kaptam én is mindent, csak jó szót nem. Azóta se ettem semmit, mert még a fogaimat is kiverték.... Mire a medve: - Nézzétek gyerekek, nekem nem lehet okom a panaszra, a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják......
Porho Hessinnen (finn sielő)
Lopez de Futaztan (spanyol tolvaj) Melle van de Boeven - holland tehenészlány Kakanuku Bilikong Török rendőrt – Nyakizmá’n tökül Nukupina Csakazima - japán pap Kínai dohányárus: Csak Csikkvan Szovjet űrhajós: Gorkij Ugorkij japán titkárnő: Icuka Magacuki magyar autószerelő - Bekő Tóni japán titkárnő - Icuka Decukima mexikói perverz - Baromijo Cabinez Elefántcsontparti focista: Maholka Punki Japán autószerelő: Cseregumi Hamaroda Orosz balerina: Pinája Nyikorogna Kosztasz Fenerosz- görög vendéglős Kukira Bukika Muki- japán buzi Osona Foson- japán vécésnéni Siklika Pisin- japán vécésnéni lánya Matata Kakiban- japán vécés japán agglegény - Maradoka Magamura Kapd El Hammar - arab kapus Hallja Menjen Innen - finn kidobó Stex Van Bőven - holland bankár Képvan Hang Nincs - kínai tv-szerelő Bekő Tóni - magyar autószerelő Fakenuba Furamuki japán hajóács Fakenuba Fur Amuki, kínai asztalos
Ha ezeket nem írod le ide,akkor nem is te lettél volna!
![]() ![]()
Egy kis ökörködés: Gábor trafót vasal című műsorunkról két kép
![]() ![]() ![]()
Olvasva a kéréseket, eszembe jutott valami... (Igaz, tele lesz helyesírási hibákkal)
Szemirányt követő steklámpa Létrehozta: rovidzarlat 20100118 „Csinálnék egy ilyen lámpát most azonnal. De gyorsan ám, nem sokat vacakolva a megoldással!” Válasz: hamuka: „Próbáld meg a Koogle-t.” Válasz: rovidzarlat: „Nem talált semmit, de kéne mostmá’ rögtön!” Válasz: hamuka: „Ne csináljam meg helyetted?!” Válasz: rovidzarlat: „De, ez lenne a legjobb megoldás, éppen kérni akarom töled” Válasz: hamuka: .”Az a@@@-ád! Keress más balekot” Válasz : rovidzarlat: „Nem találtam mást, hijába kerestem a Kuglival is”
Jól becsaptál minket, én már elkezdtem keresni ezt a topikot
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |