Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha valaki gyárt ilyet, természetesen méregdrágán.
Először be kéne jegyeztetni, hogy ne másolhassák az MP3 -at mamutcégek, és saját nevük alatt futtassák. Támogatást lehetne hozzá szerezni. Szerintem a Bumerángon keresztül egy felhívás formájában jelentkeznének a támogatók. Ha van támogató, akkor gyártást kell már megoldani. Azért még a kezelésről, annyit, hogy nem megtanulhatatlan. Egy jól látó ember, amikor a telefonját, vagy bármilyen kütyüjét kezeli, 98% -ban a szemére támaszkodik, mert az minden információt magában hordoz. Amikor a szem kiesi, marad a hallás és a kéz. Ha több szerepet kap, akkor az agy jobban fog fejleszteni ezekre a területekre, és amemóriára. Tehát, egy nagy bonyolultságú menüszerkezethez a vak előbb szokik hozzá, mint amilyen gyorsan tanulod meg ugyan azt kezelni. A vakok az utcán is tudnak közlekedni, 1 baleset okozása nélkül. Szerintem ez bonyolultabb, mint egy mp3 kezelése.
Akkor kínáld nekik, hogy vegyék meg, mert minden adományt megvettek egyszer.
Magnó vs Mp3 lejátszó:
-a magnó nagy -az mp3 lejátszót nehéz megtalálni mert pici -ha a magnóra ráülsz nem törik össze, de az mp3 igen Ebből is látszik a magnó a nyerő.
Te is át tudod állítani a monitorod menüjét kínai nyelvről angolra, csak kissé nehézkesen. Nem értem, miért ebbe kell belekötni.
Idézet: „Akkor kínáld nekik, hogy vegyék meg” Komolyan ennyire félreérthetően írok? Hol olvastad, hogy a vakoknak kell megvenni? Vannak támogató szervezetek, van Magyar Állam. Talán a pénzbeli adományokat pénzben szokás odaadni a rászorulóknak? Nem, vesznek belőle lisztet, tartós élelmiszert, karácsonyra szaloncukrot, meg ajándékot, és azt adják oda. Logisztikailag egyszerűbb is pénzt gyűjteni, és abból egyszerre megvenni, ami kell, mint 600 embertől átvenni fejenként 1-2-3-4-5-10-50 kiló krumplit adományként.
Jó éjt mindannyiótoknak, mára pihi van, mert a macska alig várja mikor fekhet rajtam keresztül.
Azért nekem lenne egy fogadásom rá, hogy meg tudja-e valaki csinálni, hogy beállít, memorizál mindent ahogy akar, majd kikapcsolja a gépet (nem hibernál). Ezután beköti a szemét, gép bekapcs, és hozzászólást ír az off topikba, úgy hogy kihasználja mindhárom szmájli lehetőségét
Két sört felajánlok neki :pias:
Inkább azt mondjátok meg, hogy miért fagy ki kb percenként pár másodpercre a firefox? Elég idegesítő, hogy görgetem az oldalt és csak megfagy, majd pár másodperc múlva egy oldalnyit leugrik, mert közben vette a jelet, hogy lentebb kell mennie. Youtube-on ha videót nézek, ott a videó is kifagy, de a zene megy alatta. Eddig csak a videónál akadt néha, de mostmár mindenhol. A firefoxom 3.0-ás verzió, frissíteni nem fogom ,mert a 3.5 nem tetszik a bezárhatatlan első lap miatt.
Idézet: „A vakok az utcán is tudnak közlekedni, 1 baleset okozása nélkül.” Tegnap este a Vágóhíd utcán ment át a gyalogátkelőn egy fehér botos ember. Valószínű nem volt vak, mert az előttem levő autó megállt és villogott neki, és arra lépett le az járdáról. Az út közepén van egy - mindkét irányból jól látható - járdasziget, odáig ment. Innen gratulálok a szemből jövő, délután 5 körül világítás nélkül közlekedő, valamint a mögötte jövő autósnak, akik nem álltak meg neki. A sötét paraszt után átvillant az agyamon, hogy nyomok egy satuféket, kiszállok, visszamegyek és átkísérem fogyatékos embertársamat, de végül ez csak gondolat maradt. Nem tudom, végül hanyadik autó állt meg neki, mivel előre figyeltem a továbbiakban. Különben az utcán is csak ismert terepen tudnak közlekedni önállóan. Ismeretlen helyen, segítő nélkül eléggé önveszélyesek lennének.
Az valószínűleg az After Eight nevű étcsokoládés-mentás desszert lehetett. Gyerekkoromban egyszer én is kaptam, aztán meg tavalyelőtt. A régebbi finomabb volt.
Esetleg van egy üveg wiszkiszerűségem rá, minőségéről csak holnap tudok nyilatkozni. Bontatlan.
Lehetséges, de már nem emlékszem. Az üveg alkoholos ital valahogy jobban megmaradt az emlékezetemben. És hamarabb is elfogyott. :hide:
Idézet: „Hol olvastad, hogy a vakoknak kell megvenni?” Nem olvastam ilyet, de egy ad hoc gyűjtésről van szó, és már állami támogatással megvásárolt, XY által tervezett, de még vakok számára áttervezendő, majd legyártandó MP3 –ról beszélünk, ami tök fölösleges. Nem azt a vak embert kell átsegíteni az úton, amelyik nem is akar átmenni! A hozzászólásokból jól látszik, hogy nem ismeritek őket. Aki azt hiszi, hogy egy vak ember könnyebben talál meg egy magnót mint egy MP3 lejátszót, az biztosan nem ismeri.
Az ouzo-t jobban szeretem! :pias:
De a "fogadás" áll! Ha valaki állja a tálca heinekent, vagy egy üveg ouzo-t, akkor beküldöm a videót, amin bekötött szemmel beírok az offba egy hozzászólást, 3 szmájlival megspékelve! :yes:
Szerintem elbeszélünk egymás mellet. De részemről vita lezárva.
Elférnék benne párszor, az igaz!
Nem lehet, hogy valamelyik megnyitott lapon van valami flash reklám, és az fekszi meg a gyomrát? Az enyém (3.5.7) mindig azzal szórakozott, hogy 500 megáról indulva felszívta magát 1.2-1.5 giga memóriafelhasználásra, és ott menetrend szerint elszállt. Ez az akadozás is volt, de nem percenként, hanem néhány tíz mp-enként beszaggatott az ugrálós szmájli. Most reklámmentes "light" változatban böngészem az oldalakat, és így egyelőre egy nagyságrenddel jobb a felhasználói élmény.
Van a firefoxra reklámblokkoló segédprogram is.
Windowsra csak a feltétlen szükséges dolgokat teszem fel, az is épp elég soká tart és egy év múlva úgyis újra kell rakni őket. A blokkolást végző Squid a linuxos gépen fut. Ráadásul ebben az a jó, hogy én tudom beállítani, mit vágjon fejbe és mit engedjen át. Kis HTML ismeret elég hozzá, és így pont a kezem alá dolgozik.
Nem, mert próbáltam, hogy csak egy egyszerű lap van megnyitva és akkor is csinálta. Most letiltottam majdnem az összes kiegészítőt és eddig nem csinálta. Majd elkezdem szépen egyesével visszakapcsolgatni őket és meglátom melyik szórakozik.
Persze csak akkor kapod meg, ha megcsinálod, ha nem akkor elvileg te jössz ezekkel
Még házip.-m van ami esetleg szóba jöhet. Részemről állom az eddig felajánlottakat, de ha rendelkezni, fogok a közeljövőben egy tálca Heinekkennel, vagy egy üveg ouzo-val azonnal szólok!
Beköszönök így este táján Az a baj az ouzo-val, hogy speciális eszköz kell az üveg kinyitásához, dugóhouzo! Anélkül nem is érdemes megpróbálni.
Azt hittem, hogy a dugóhouzo olyan ital, ami dugóból készült.
Nahát így éjjel veszi valaki a poént? Tudtam, hogy lecsapsz rá!
Az ember nehezen viseli a szomjúságot. :hehe:
Tényleg, egész kiszáradt a szám...
És még én azt hittem, hogy te írsz egy hétfői időpontot!
Nekem nem sürgős! |
Bejelentkezés
Hirdetés |