Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   971 / 3596
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 22, 2010 /

Tetovált jegygyűrű?
(#) zenetom válasza sound.man hozzászólására (») Jan 22, 2010 /

Ezt az őrültséget
Kíváncsi vagyok arra a szerkezetre, ami a villanyt kapcsolja föl
(#) bankimajki hozzászólása Jan 23, 2010 /

Most néztem meg egy nagyon régi, de annál tanulságosabb filmet, címe: 12 dühös ember
Ajánlom mindenkinek, sok tanulságot hordoz magában a film
(#) _ampervadasz_ válasza sound.man hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Jó reggelt mindenkinek.

Ejjj, nem semmi, egy videó.
(#) llaci56 válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Gimiben még dolgozatot is írtam belőle.
Tényleg jó volt.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 23, 2010 /

Nem tudom ki hogy van a dologgal, de nekem kéne egy 30 évig működő akkumulátor.
Milyen véletlen, hogy erre ráakadtam.
Igaz ez egy kicsit félremagyarázott név, mert 30 év után már eldobhatod, amikor is már az izotópok elbomlottak.

Régi cikk, de azért érdemes elolvasni. Nem igazán lett belőle semmi, mert azóta 3 év eltelt és sehol nem halottam róla.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Sugárzó tekintettel nézhetünk a jövőbe. :yes:
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Azért nem hallottál, mert szőnyeg alá söpörték. Ugyan miből élne akkor a GP, HAMA, és a többi akkumulátort gyártó cég? Nagyon sokszor az ellen lobbi győz, és nem haladunk.egy helyben tipródunk.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Jól fog kinézni amikor az unokáival megy a strandra. Sosem értettem miért firkáltatják össze a bőrüket egyesek. Szerintem ez egy buta divat. Húsz év múlva megbánja, de akkor már késő.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Azért a pentagon gépeiben biztos van.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Ezt a szabályt azok miatt hozták akik egyébként jogosítvány nélkül vezettek. Vagy láttál már kisebbségit oktató autóban? Mert én még soha.
(#) KTobi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Ma már lézerrel tudják törölni. Hogy mennyire egészséges arról nincs szó.
(#) tiggersoft válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Szia
Én láttam!
Meg is bukott, apuci fizetett, csemete másodszorra átment...
Azóta a második autót amortizálja...A kasznis meg örül, mert van munkája!
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Ezt én is tudom, de nehogy már a nyúl vigye a puskát! Van egy szabály tessék betartani, illetve vasszigorral betartatni. Ezek után milyen közlekedésbiztonságra számítsak?! Ja, és ez nem rasszizmus. Féltem a rongyos életemet, nem akarok egy kvázi írástudatlan sofőr által "vezetett" piros LADA-val karambolozni és árokban kikötni. Én tovább szigorítanék: minden jogosítvánnyal rendelkezőt pszichológiai vizsgálatnak is alávetnék, mivel attól, hoyg van 2 millió jogosítvánnyal rendelkező, nem biztos, hogy valóban alkalmas a vezetésre. Itt a forgalommal szembe menő bácsika példája a közelmúltból. Tudjátok mit? Ne is legyen kötelező jogosítvány a vezetéshez! Lassan ez következik.
(#) DuMatyi válasza KTobi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Lézerrel úgy tudom a színeseket nem tudják eltüntetni. Nekem sem fülbevalóm, sem tetoválásom nincsen, nem iszom alkoholt, és nem dohányzok. Hasonló beállítottságú lányok jelentkezését várom a következő telefonszámon: jaaaa, ez nem társkereső oldal?! Bocs, ha rossz helyen járok! :hide: :whistle:
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Egyiptomban állítólag a jogosítvány megszerzése abból áll, hogy 6m előre, 6m hátra.
(#) Kicsa hozzászólása Jan 23, 2010 /

Sziasztok!
Nem tudom mennyire írhatok ide ilyet,de azért felteszem a kérdést : A hajtógázas palackok oldalán lévő Ne nyisd fel szöveget mennyire kell komolyan venni?
Van egy Wolf féle lakkom,félig van de lejárt 2 éve. Gáz már nincs benne,legalábbis ha nyomom,nem sziszeg. Nagyon picit fröcsköl a szelepen,ha fejjel lefele tartom.Kézzel be tudom horpasztani a dobozt..az alján pedig lehet látni hogy hol szökött ki a gáz. Ilyen fekete száradt gyanta van ott körülötte...Kérdésem hol felnyithatom-e óvatosan vagy inkább dobjam ki?
köszi szépen
Üdv Kicsa
(#) llaci56 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Én elég sokat láttam. (...mivel hajdani félrelépésem miatt még ma sem tudtam teljes mértékben elszakadni attól a pályától, így még ma is foglallkozom oktatással.) Van egy kolléga, állandóan ilyen tanulói vannak. Ha egy vizsgázik, akkor kivonul az egész család (40-50 fő!) drukkolni. (Nem rég majdnem megverték az egyik vibit.)
(#) llaci56 válasza Kicsa hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Először pici lyukat üss rá, NE a szemed felé! Aztán ha így is meggyőzőftél róla, hogy a palackban nincs nyomás, akkor mehet tovább. De mit akarsz csinálni azzal a lakkal?
(#) Kicsa válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Hát felhasználni szeretném,adok hozzá egy kis higítót és elzárom légmentesen. Nem Fotolakkról van szó hanem forrasztó lakkról,ezt az előbb elfelejtettem írni. Szóval forrasztás előtt és a működő panel alját is ezzel kenem be,sajnos a kémiai ónozó nem jött be annyira.

Matyorgó! Ma megint elemedben vagy.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Múltkor bezzeg ki akartad venni azt az elemet...

Látom Li-Polimer nyuszmorgó durranó cellákat tettél be.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Nagyon bejön! Tényleg tettszik! (Most lehet kővel dobálni!) :peace:
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

"Senki nem kövez meg senkit! Még ha azt is mondom, Jehova!"
(#) maTaKee válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

"Van itt köztetek nő is?" egyik legjobb film
(#) Kicsa válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Szia!
Köszönöm szépen a tanácsot,sikereksen kinyitottam és kiöntöttem egy kis üvegcsébe.Egyáltalán nem szisszent,semmi gáz nem volt benne. Remélem nem fog beleszáradni az üvegébe,igazából higítanom sem kellett.
Köszönöm mégegyszer!
Üdv Kicsa
(#) szamóca válasza maTaKee hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Mai napjainkra is igazak a benne lévő helyzetek, mondatok. Ez is egy dolog ami örökérvényűvé teszi. :yes:
Nálam az egyik No.1.
(#) bankimajki válasza maTaKee hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

A film címe ez: Van itt köztetek nő is?
Mert én nem találom sehol, de még a jó öreg keresőnk is csak hülyeségeket dob ki.
(#) zolika60 válasza Kicsa hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Én minden palackot ki szoktam lyukasztani, amikor kiürült. Azért, hogyha tűzbe kerülne ne robbanjon. Itt a faluban még tavaly is a helyi szeméttelepre hordták a szemetet és időnként felgyújtották.
Következő: »»   971 / 3596
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem