Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Olcsóbb megoldás: Úgyis változott a KRESZ, fogj egy Állj! elsőbbségadás kötelező táblát (a köznyelv csak stop táblának nevezi), és tegyél alá egy kiegészítő táblát, amin egy kinagyított porszem található. jelentése: Porszemeknek kötelező megállni! Nem üdvözítő, mert pár éve már kvázi-írástudatlanok is kaphatnak jogosítványt, ugyanis módosították a rendelkezéseket: nem kötelező immár a 8 általános, csupán az írás-olvasás készségét kell bizonyítani. Noooormális? Mi lesz így a vezetésbiztonsággal meg egyáltalán a közbiztonsággal? Aki nem képes arra sem, hogy befejezze a 8 általánost, elvárható tőle, hogy egy bonyolult és balesetveszélyes szituációt akárcsak józan (józan?) ésszel megoldjon?
Matyikém, Te el vagy tévedve! Az autó nem jogsival megy, hanem üzemanyaggal.
Szerk.: Valamit nagyon összekeverve írtam be!
Bocsánat mindenkitől! A lényeg, Matyihoz: Nem három, hanem négy smájlit írtál Matyesz!
Viszont amit írtál azzal, én személy szerint egyet tudok érteni! De szerintem a többiek is, hogy nem balesetekre, meg erőszakos témájú oldalakra mutató linkeket szeretnénk itt látni. Pláne ha olyan emberekről szól akik valamilyen baleset folytán "cselekvőképtelen" helyzetbe kerültek, és ez által kiszolgáltatottak. (Azért már mintha lett volna ilyen a viccek topikban)
Viszont a Köbüki által csatolt kapcsolási rajzokat, melyeken mindig fellelhető két nagy méretű gömbölyded áramköri alapelem, én is szívesen nézegetem.
Ezzel a programmal összeállíthatod álmaid nőjét is...
Három az, csak négynek tűnik, mert annyit ittál, hogy kettős látásod van. A középsőt nézd meg jobban, abból láthatsz kettőt. Tessék, most már hat smiley!
Gyönyörű! Nektek is egy dögös szöszi jött ki?
Vagy van akinek nem?
Mindenkinek olyan jön ki, amilyet megérdemel!
De igen, az jött ki.
Bővebben: Link
..és a gyerekeknek mit mondjak? Milyen elektronikai berendezés ez?
Néhány év múlva mond azt, hogy ez egy "DEBUZERATOR" szerkezet! Akkor már lehet, hogy értik-de lehet,hogy már ma is!
Tiszteletem!
... amolyan "szereld magad, apa csomag".
Nem jó, nem teljes! A sör hiányzik mellőle.
Mész valahová, vagy most jöttél?
Mi ez a "tiszteletem"? Azt tudom, hogy köszönés, de minek? Már írtunk itt (is) erről többször. Olyan, mint ha kinyitnál egy ajtót, beszólnál valamit, és meg sem várva a választ, már ott sem vagy. Vagyis illetlen.
Bocs, nem így gondoltam, itt vagyok!
Üdv!
Nem akartalak megbántai, de ha belegondolsz abba, amit leírtam, biztosan érted.
Mit-Mit!? Ott a háttérben a GrillSütő...
Van itt egy képzőművészeti alkotás, amit megcsodálhatsz-
Szerintem átvertek. De biztosat csak nagyobb képméret esetében tudnék mondani. Vagy editált kép, vagy csak ruha.
Igen csak lefürdich előtte. Koszosan nem lehet ebédet készíteni...
Fityisz Neked! Mindenben csak a hibát keresed. :beka3:
Nem tudom, én férfin sem viselem a tetkót, de mivel nem érdekeltek soha, így nem is foglalkoztam a témával, nem zavart különösebben.
A nőkön érdekesebb a dolog, mert régebben minden tetovált nő tartozott valahova. Így jelölték a tulajdonosaik, hogy kinek a csapatában dolgozik az illető hölgy. Ha eladták, az új tulaj felül rajzoltatta a régi jelet. Ha ma körülnézek a strandon, elképedve látom, hogy majdnem minden nő tartozik valahova. Idézet: „majdnem minden nő tartozik valahova” Házasság? :hide:
Bővebben: Link :eek2:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |