Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Azért nem hallottál, mert szőnyeg alá söpörték.” Húhhúúú és még mennyi ilyen van, ami a fogyasztói társadalom miatt eltünt a süllyesztőbe.
Köszi, már le is jött Ma este valószínűleg meg is nézem.
A hígítója denszesz!
Ha a kémiai ónozással gondod van, az felület előkészítési - zsírtalanítási gond.
Illetve akkor sem fogja, ha oxidos. Tükörsima és fémtiszta legyen.
Sziasztok!
Lenne még 1 problémám a p3-as alaplapommal. A windows felment rá rendesen , de az integrált hangkártya nem megy normálisan . Amikor a mikrofon bemenetre dugok valamit és bekapcsolom a mikrofont akkor a kimeneten hallható ami a mikrofon bemeneten megy rá .Más hangot nem ad ki .Meg amikor az erösitö ami rá van kötve nagyob hangerőn lehet hallani pattogást amiközbe mozgatom a szabályzót . Szerintetek mi lehet a probléma? Üdv!
A mixerben némítsd el a mikrofon bemenetet, vagy tedd mondjuk a line in-t alapértelmezetté a bemeneti eszközök között, és máris nem hallatszik a kimeneten semmi amit a mikrofon vesz. Ha meg azt szeretnéd használni, akkor meg újra engedélyezed.
Semmilyen probléma nincsen a gépeddel. A hang, amit rábeszélsz hallható a gépeden. A kis hangszóró ikonra kattints kettőt, és a mikrofon bemenet alatt pipáld be az elnémítás négyzetet. Ekkor nem hallod vissza, amit mondasz, azaz nem monitor üzemben működik. Távrecsegéskor például skypén nem fogsz gerjedni, visszhangozni. A kis pattogások pedig ahogy az egyébként szánalmasan alacsony felbontású digitális potenciométer szabályoz, azaz váltogatja a szinteke az ellenálláslétrán, na azt hallod.
Köszönöm a segitségeteke , de a gép semilyen hangot nem ad ki a mikrofon visszakeverésén kivül.
Az alaplapon AD1880 as hangkártya van Soundmax driverrel ami semit se tud
Hát menet közben megolvasnám a jeleket...
Szia!
Den. szesz..értem..esetleg aceton is megfelel? Mert gyárilag van benne talán 20 %... Érdekes,van amikor sikerül az ónozás,van amikor nem. Tegnap pl a panel egyik fele már 'készen volt' és mire a másik is meglett,csúnyán befoltosodott illetve 'elfolyt'...nem tudom mitől lehetett,akkor ráfogom a felületre. Üdv Kicsa
Tudja valaki, hogy hogyan lesz valakiből vendég?Bővebben: Link
Az én voltam nem jó linket csatoltam és ezért inkább töröltem a hozzászólást. A jót meg már nem találtam
Na de ilyenkor miért nem törlődik a válasz is, mert így nem sok értelme van.
Leirom a problémámat hogy érthetöen fejezzem ki magamat.
Van a p3-as alaplapom amin AD1885-ös hangkártya van. Az vele a problémám hogy a mikrofon visszakeverésén kivül semmilyen más hangot nem hajlandó kiadni.Se win hangokat ,se zenét ,semmit nem ad ki.Mindenféle beállitással próbáltam már kevés sikerrel. Szerintetek hogyan lehet megoldani ezt a problémát?
Foglalj helyet kérlek körünkben kérlek, és érezd jól magad. Van kaja, pia, ha hozol, jó hangulat meg nők..., ja nők nincsenek, illetve van, ha hozol...
Ezt játszátok végig
18 nál elakadtam, ha valaki tudja akkor segítsen.
Direkt köbzolinak!
Emmeg az én titkárnőm..na jó még csak a felvételin volt, de úgy döntöttem fölveszem. Arca nincs azt ne is keresd, nem fogod megtalálni, meg egyébként sem akarom azt nézni neki ezek után már. Helló! Tudjuk azért hol a demarkációs vonal! Link törölve. szamóca
Van, akit nem sokára 3 nő vesz körül, mégis válogat, más után néz. Egyeseknek meg egy se jut!
Na most figyelj! Lassan és halkan mondom...nem tudom mi lehet nálad a probléma, mert a nők a jó humorra buknak, meg a nagy síbotra, ahogy a Dumb és Dumberből tudhatjuk...
De van egy ötletem, bár ezt inkább a modik felé kéne előterjesztem: bannolni kéne azokat az IP címeket amikről valaha is beléptél ide, így több időd maradna arra, hogy hagyjad a nőket rád ragadni, nem keresni, hanem csak hagyni, hogy tegyék a dolgukat. JA! Ezek azok az elméleteim, amik még soha nem váltak be, a mostani börzéért is már 5 hete csak én mosogatok, és hagyom, hogy papucsnak becézzen az asszony Vagy a tutti, hogy hasonlíts Al Bundy-ra, vagy Chuck Norrisra. Viselkedj is úgy, mint ők. Idézet: ...és ők a boldog kevesek! „Egyeseknek meg egy se jut!” no woman no cry.... se liba, se máj no woman no cry.... papagáj :whistle:
Miféle jó humor? nekem olyan nincs... A ...kömet remekül tudom igazgatni, mint Al Bundy! Borostám is van, mint Csak Norisznak. Hol itt a gond?
Szerk.: nem jött be, dinamikus az IP-m
Ismét egy erősítő, ami 50W-bők sok százat állít elő a kimenetén. Bővebben: Link Csak a leírást nézzétek.
Megveszem. Jó lesz otthonra kis erőműnek, azaz örökmozgónak. Már csak egy inverter, és mindig van egy 2-300 wattos tápforrásom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |