Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   972 / 3596
(#) szamóca válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Idézet:
„Azért nem hallottál, mert szőnyeg alá söpörték.”

Húhhúúú és még mennyi ilyen van, ami a fogyasztói társadalom miatt eltünt a süllyesztőbe.
(#) bankimajki válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Köszi, már le is jött Ma este valószínűleg meg is nézem.
(#) llaci56 válasza Kicsa hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

A hígítója denszesz!
Ha a kémiai ónozással gondod van, az felület előkészítési - zsírtalanítási gond.
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Ez a "jó" film?
(...milyen a többi?!)
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Illetve akkor sem fogja, ha oxidos. Tükörsima és fémtiszta legyen.
(#) mizsei.robi hozzászólása Jan 23, 2010 /

Sziasztok!
Lenne még 1 problémám a p3-as alaplapommal.
A windows felment rá rendesen , de az integrált hangkártya nem megy normálisan . Amikor a mikrofon bemenetre dugok valamit és bekapcsolom a mikrofont akkor a kimeneten hallható ami a mikrofon bemeneten megy rá .Más hangot nem ad ki .Meg amikor az erösitö ami rá van kötve nagyob hangerőn lehet hallani pattogást amiközbe mozgatom a szabályzót .
Szerintetek mi lehet a probléma?
Üdv!
(#) hapro válasza mizsei.robi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

A mixerben némítsd el a mikrofon bemenetet, vagy tedd mondjuk a line in-t alapértelmezetté a bemeneti eszközök között, és máris nem hallatszik a kimeneten semmi amit a mikrofon vesz. Ha meg azt szeretnéd használni, akkor meg újra engedélyezed.
(#) DuMatyi válasza mizsei.robi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Semmilyen probléma nincsen a gépeddel. A hang, amit rábeszélsz hallható a gépeden. A kis hangszóró ikonra kattints kettőt, és a mikrofon bemenet alatt pipáld be az elnémítás négyzetet. Ekkor nem hallod vissza, amit mondasz, azaz nem monitor üzemben működik. Távrecsegéskor például skypén nem fogsz gerjedni, visszhangozni. A kis pattogások pedig ahogy az egyébként szánalmasan alacsony felbontású digitális potenciométer szabályoz, azaz váltogatja a szinteke az ellenálláslétrán, na azt hallod.
(#) mizsei.robi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Köszönöm a segitségeteke , de a gép semilyen hangot nem ad ki a mikrofon visszakeverésén kivül.
(#) mizsei.robi válasza mizsei.robi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Az alaplapon AD1880 as hangkártya van Soundmax driverrel ami semit se tud
(#) titi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Hát menet közben megolvasnám a jeleket...
(#) SALáta válasza titi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Milyen menet? Trapéz vagy metrikus?
(#) titi válasza SALáta hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

(#) Kicsa válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Szia!
Den. szesz..értem..esetleg aceton is megfelel? Mert gyárilag van benne talán 20 %...
Érdekes,van amikor sikerül az ónozás,van amikor nem. Tegnap pl a panel egyik fele már 'készen volt' és mire a másik is meglett,csúnyán befoltosodott illetve 'elfolyt'...nem tudom mitől lehetett,akkor ráfogom a felületre.
Üdv Kicsa
(#) zolika60 hozzászólása Jan 23, 2010 /

Tudja valaki, hogy hogyan lesz valakiből vendég?Bővebben: Link
(#) bankimajki válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Az én voltam nem jó linket csatoltam és ezért inkább töröltem a hozzászólást. A jót meg már nem találtam
(#) zolika60 válasza bankimajki hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Na de ilyenkor miért nem törlődik a válasz is, mert így nem sok értelme van.
(#) mizsei.robi válasza mizsei.robi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Leirom a problémámat hogy érthetöen fejezzem ki magamat.
Van a p3-as alaplapom amin AD1885-ös hangkártya van.
Az vele a problémám hogy a mikrofon visszakeverésén kivül semmilyen más hangot nem hajlandó kiadni.Se win hangokat ,se zenét ,semmit nem ad ki.Mindenféle beállitással próbáltam már kevés sikerrel.
Szerintetek hogyan lehet megoldani ezt a problémát?
(#) DuMatyi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Foglalj helyet kérlek körünkben kérlek, és érezd jól magad. Van kaja, pia, ha hozol, jó hangulat meg nők..., ja nők nincsenek, illetve van, ha hozol...
(#) Stefan hozzászólása Jan 23, 2010 /

Ezt játszátok végig
18 nál elakadtam, ha valaki tudja akkor segítsen.
(#) hapro hozzászólása Jan 23, 2010 /

Direkt köbzolinak!
Emmeg az én titkárnőm..na jó még csak a felvételin volt, de úgy döntöttem fölveszem.
Arca nincs azt ne is keresd, nem fogod megtalálni, meg egyébként sem akarom azt nézni neki ezek után már.

Helló! Tudjuk azért hol a demarkációs vonal!
Link törölve.
szamóca
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Van, akit nem sokára 3 nő vesz körül, mégis válogat, más után néz. Egyeseknek meg egy se jut!
(#) hapro válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Na most figyelj! Lassan és halkan mondom...nem tudom mi lehet nálad a probléma, mert a nők a jó humorra buknak, meg a nagy síbotra, ahogy a Dumb és Dumberből tudhatjuk...
De van egy ötletem, bár ezt inkább a modik felé kéne előterjesztem: bannolni kéne azokat az IP címeket amikről valaha is beléptél ide, így több időd maradna arra, hogy hagyjad a nőket rád ragadni, nem keresni, hanem csak hagyni, hogy tegyék a dolgukat.
JA! Ezek azok az elméleteim, amik még soha nem váltak be, a mostani börzéért is már 5 hete csak én mosogatok, és hagyom, hogy papucsnak becézzen az asszony

Vagy a tutti, hogy hasonlíts Al Bundy-ra, vagy Chuck Norrisra. Viselkedj is úgy, mint ők.
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Idézet:
„Egyeseknek meg egy se jut!”
...és ők a boldog kevesek!
no woman no cry.... se liba, se máj
no woman no cry.... papagáj :whistle:
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Miféle jó humor? nekem olyan nincs... A ...kömet remekül tudom igazgatni, mint Al Bundy! Borostám is van, mint Csak Norisznak. Hol itt a gond?

Szerk.: nem jött be, dinamikus az IP-m
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Voga-Turnovszki 80' évek.
(#) Ricsi89 hozzászólása Jan 23, 2010 /

Ismét egy erősítő, ami 50W-bők sok százat állít elő a kimenetén. Bővebben: Link Csak a leírást nézzétek.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Megveszem. Jó lesz otthonra kis erőműnek, azaz örökmozgónak. Már csak egy inverter, és mindig van egy 2-300 wattos tápforrásom.
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

540%-os a hatásfoka.
Következő: »»   972 / 3596
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem