Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem vagyok telhetetlen, lehet, hogy időre megy...minnél késöbb oldódik meg annál kevesebb.
Lehet, hogy 5-600 oldal múlva már csak 5 pontot ér...
Húhh éljen a népszerüség...
Amióta itt vagyok az oldalon ősszesen nem szólt hozzám ennyit modi mint ma!
Ez neked járt, használd egészséggel!
Nem kell irigykedni a többieknek (jav.)
Mind a hármat?
Önként adom...°°°°°°°°°°
Ezek a hülye vizsgák nem érnek annyit, hogy idegeskedjen rajtuk az ember! Teljesen fölösleges. Egyébként is, hogy néz ki az a tudásmérő rendszer, ami annyira bizonytalan végkimenetelű, hogy az eredményén idegeskedni keljen, mondom ezt általánosságban. Odamész, oszt megcsinálod, és aztán úgy is az lesz amit akarnak.
Nálam elég intenzív nemi életet éltek...
ezek már a kicsinyeik...
Elég nagy pofátlanság ingyen-pontosabban minta- alkatrészeket forgalomba hozni. Kissebb pofátlanság már működő dolgot árulni minta alkatrészekből. Ha jól tudom van ami csak így szerezhető be, de azt is csak küldik a hobbisták egymásnak ha több van nem pénzért adják.
Ma Katalin, Csilla, Krisztina és én egy ágyban fekszünk...
Három nővel egy ágyban? Szegény úgy sajnállak...
Jogos, statikus DHCP -t használok, eddig semmi probléma nem volt egyszer sem, minden beállítás ugyan az, egyszer csak gondol t egyet a torent, és nem akar aktív lenni.
Ha nem vagyok akítv, annyi biztos, hogy tarcker nem tudja számolni a feltöltést, habár már ebben sem vagyok biztos.
Csatlakozom Köbzolihoz: gartulálok!
Ez marha jó volt! Visitva nevetek. Jujj....
Nem ez valójában egy, csak a keresztszülői név meg a bérmaszülői név ott van . Ma jött egy nagyon hivatalos levél az apósnak és ott két név szerepelt, téma lett és az asszony büszkén bejelentette 3 neve van.
Basszus, betettem háttérképnek, asztal elemeinek testreszabása->web fülön a letöltött gif-et. Most mászkál egy bogár az Windows-asztalon
Kíváncsi leszek a család mikor veszi észre
Esetleg, ha egy macskád van, akkor máris tesztelheted.
nem működik. Azóta már ő csukja le a laptop tetejét, csak kár hogy rossz irányba.
Van valahol az ágy alatt, de csak ha mindenki lefeküdt akkor szokott előjönni. (Túlélőösztön) Majd megbeszélem vele este, hogy érdekli-e.
Remélem nem csukja le az asztali számítógépet!
Idézet: „Remélem nem csukja le az asztali számítógépet!” Csak nem!
Na tessék, az Apróhirdetésekben is kezd beütni dili.
Éppen a az Apróhirdetések között kutakodtam ,amikor egy srác 5000 -ért kinált IC - ket nyáklemezt stb. műhelyfelszámolás címén, és lebukott, mert felismerte két ember is, hogy az a Texas -tól rendelt mintapéldányok.
Miért? A Texas-tól lehet nyákot rendelni?
Majd megy neki az elakadást jelző háromszög.
Kitudja, nekem az SZKT-az fontos..
Jövő nyáron már felmentett akarok lenni az óralátogatások alól
Az IC -ket a csomagolásban, ne ma nyáklemezt, csak az is volt köztük. Volt vagy 5 darab teremékminta csomag, ami egyértelmű, hogy termékminta, mert más csomagolás, ha megveszed.
Szia, neked is szép napot, de nem egyről beszélünk.
Éppen akkor tótörték a hirdetést, amikor beléptem és végig olvastam a hsz -eket. :yes:
Értem..
Én is rendeltem már egy két cégtől, de eszembe se jutott hogy áruljam, főleg nem horrorisztikus áron
Várom már, hogy a Texas,Maxim és egyéb nyomtatványokat is elkezdik hirdetni...
Ha tudnál Pü -ben láss el egy két információval, mert nekem nem nagyon sikerült.
Teljesen más volt felhasználónév.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |