Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
112? Igen. tesmán idefigyuszulni mert engem tejesen lehavaztak a csávók..Oszt mit csinázzak mert ezek nem kispályások mint a DuMatyi alias Matthias Rex..
Próbálj egyet beforrasztani!
És a páka folyékony nitrogénnel működik!
Voltunk ma Szebencével a Mátra Téli Teljesítménytúrán, nagyon kegyetlen volt, még simán meg lett volna a 40km-es táv, csakhogy 30cm-es hó volt és egész nap szakadt a hó. Kicsi vigaszt lejent nekünk hogy a túra vége előtt nem sokkal 16 órakkor még senki nem teljesítette a távot, Mi 14,6km után mondtuk azt hogy elég, meg kell jegyeznem nem voltunk egyedül ezzel Szóval aki szeret túrázni annak nagyon tudom ezt ajánlani, van egy kisebb, aztán 25 majd 40km-es táv. Ha nincs rossz idő akkor kellemes kikapcsolódást jelent. Ez megrendezésre kerül minden évben télen, tavasszal, nyáron és ősszel Azt hiszem van egy weboldaluk is, ahol további infók vannak. Mellékelek néhány képet is:
Inkább nyáron mennék ha lehet, még a rádióakku is szétfagyott volna.
Hát igen, elég bolond ötlet volt, de legalább tudjuk hogy mire készüljünk tavasszal.
Mire, mire! Zöldellő fákra, csicsergő madarakra, és bagzó nyulakra, hisz az szokott lenni minden tavasszal.
BagzóMatynak má megint a toroidocskán lévó lyukazmány körül forog a fa. feje.
Ha nincs más... Persze elfelejtettem: rövidülő szoknyákat is...
Én vagyok a hülye, minek nézelődök! Mindig csak felbosszantom magam.
Idézet: „Üdv! Tavaj kezdtem el foglalkozni elektronikával...” Most akkor lehetne kezdeni a helyesírást is! Nem lehetne meghúzni a minimum határt? Mondjuk legyen az elvégzett 4. általános iskolai osztály.
Három első, egy második jó lesz?
Bocs, nem bírtam kihagyni
Amíg egyetemet végzett emberek perelnek veled, hogy milyen jogon mered személyes, szabad, egyéni írásmódjukat kritizálni, addig mit várhatsz a 4 általános szintminimum bevezetésétől?
Ugyan már, még csak 30 napja pákászik. Remeg még a keze. :help: Meg mit vársz el egy 16 évestől? :hide:
Szerintem is kellene egy elektronikai IQ teszt, mint az egyik hasonló szituációban már láttuk (Tanya). Akik nem ütnek meg bizonyos mércét, azoknak pár funkció korlátozva lenne, például a napi hozzászólások száma, és a topik, ahová írhatnak. A korlátoozásokat például regisztráció után egy évvel lehetne feloldani. Aki nem ide való, egy év alatt úgy is lemorzsolódik.
Ezen most ledöbbentem, mert nem is gondoltam ilyenre. Persze Te vagy a modi, veled fordul(hat) elő ilyen legtöbbször.
Ilyenkor legszívesebben elővenném legrosszabbik énemet, és beledöngölném saját egyéni írásmódjába. Persze csak virtuálisan. De nem lehet, mert abból csak a veszekedés lesz, és az már nem ide való. De lehetne tenni valamit! Mi lenne, ha bojkottálnánk az ilyen irományokat? De ezt csak úgy lehet, ha mindenki benne van. (Természetesen nem arról van szó, amikor valaki véletlenül egybeír két olyan szót, amit amúgy külön kellene.)
Támogatom az ötletet. Bizonyos pontszám alatt csak kezdő kérdések topik!
Esetleg lehet időnként újabb szintfelmérő, ahogy halad a tudásával.
És egy extra agresszív Tranyóka.
Idézet: „Bizonyos pontszám alatt csak kezdő kérdések topik!” És akkor még jobban ömlesztett lesz a kezdő kérdések topik. Na mindegy, nem az én gondom...
watt, és még egy páran, egyszerűen nem válaszolnak annak aki nem üti meg ezt a minimum szintet.
És igazuk van. Volt rá példa hogy elküldtek melegebb éghajlatra a mérnök urak, vagy egyszerűen azt írták, nem az számít hogy írnak, hanem az számít hogy mit. Ez is egy hozzáállás. Számomra az igénytelenséget tükrözi. Én csak a nagyon alap dolgokért szólok. De ezen is felháborodnak, és sértve érzik magukat. De van ellenpélda is, ekkor gondolatban adok neki egy barackot, és azt mondom, már megérte, eggyel több a megtért.
Jaj nekem, ezen a szabályzatolvasgatáson is borzasztó nehéz volt túljutnom mikor újraregisztráltam. Mi lesz velem ha még IQ-teszt is lesz. :rinya:
(Egyébkén valami olyasmi teszt, mint a tanyán van, ide is jó lenne. De azért ne csak a helyesírásról szóljon.)
Én is arra utaltam a Tanya szóval. Egy rugóra jár az agyunk.
Esetleg egy "cenzurázott" oldal ahol nem látszanak a "fontosabb" topikok" ?
Vagy egy tanyára?
Helyesírással kapcsolatban: lehetne tollbamondásszerű teszt, pl. "gépeld be helyesen az alábbi felvételen szereplő szavakat elhangzásuk sorrendjében". Esetleg a már regisztrált, de gyatrán író tagokat is fel lehetne úgy függeszteni, hogy csak ilyen teszt kitöltésével tudják magukat újra aktiválni.
Értettem én, azért mondtam, megerősítésképpen.
Lenne egy kérdésem.
Vettem a telefonba, egy Microsd kártyát. Teljesen jó, de természetes az, hogy egy órán át tart rávenni szgép-usb-telefon-kártya felállásben 250Mega adatot? |
Bejelentkezés
Hirdetés |