Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   993 / 3610
(#) Action2K válasza tungsram hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

És erre az összes Zoli most nekilát, megnézni a postafiókját.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Hallottam a hangodon!
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Szóltam a szomszédnak is, ő is Zoli.
(#) tungsram válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Állásügyben kerestek Pestről, és miután le voltam korlátozva így elég érdekes volt még egy e-mail-t is küldeni.
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

AkcióLacinak akciós hó? A folyó havi fizetését is hóban kapja. Ha nem küldik, akkor havibaj van.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Postafiókban a postás az összehajtogatott ingét tartja - pár oda keveredett levél kíséretében, mint ahogy én a fiókban az összehajtogatott ruházatot. Ott nincs levél, sem pedig dugipénz.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

És dugi pia?
(#) Rober_4 válasza gydanee hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Csak azt nem értem, hogy ki nézi ezeket a műsorokat?
Hisz alapvetően kialakult egy tendencia, hogy az emberek egyre jobban kezdik kiváltani a tévénézést a számítógéppel, illetve internethasználattal. A társadalom is öregszik, tehát egyre kevesebb a fiatal, akiknek el lehet adni ezeket a buta műsorokat. Ha én sem nézem, a családomat sem érdekli, a rokonok, meg a haverok sem nézik akkor, hogy a csudába lehet, egy műsor nézettsége mondjuk 20%-os? Szóval ez egy nagy csalás, a tévétársaságok önámítása, mert azt elég nehéz lenne elismerni, hogy tegnap csak három nézőnk volt, abból kettő el is kapcsolt közben...

Na csak kisütött a nap itt is
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Egyszer majdcsak összeomlik az a légvár, amit teremtettek. Nem lehet a végtelenségig fenntartani.
(#) gydanee válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Én úgy gondolom hogy van aki nézi... sajnos. De igazad van a társadalom kezdi kinőni az ilyen stílusú műsorokat. Most hogyha ránézek mi lessz a TV-ben? egyből az arcomba kapom a sok szennyet... voltak azért az m1-en szupi ismeretterjesztő filmek, (minden hétvégén...) de mostanában csak havonta benyomnak valami vackot főműsoridőn kívül, legutóbb pl hajnali 1-kor kezdődött, azt hiszem Decemberben egy ismeretterjesztő film. Magamról tudom hogy a TV-t csak arra használom hogy rákössem a laptop képét, és azon nézzem a letöltött filmeket.
A reklámból élnek még meg ezek. Nagy pénzeket kapnak érte hogy benyomjanak 30percenként (ami néha 15) a mosópor reklámjaikat. A reklám után lenyomják az adó teljesítményét minimálisra, éppen csak lássa a paraszt az adást.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Matyikém, belőled egyszer még hír lesz: "Nem tetszett neki a műsor, ezért elbontotta készülékét".

Esetleg Horváth Charlie örökbecsű nótájának szövegét tudom még idézni: "Napok óta rossz zene szólt / összetörtem a rádiót". Videón itt. (Érdemes megnézni, 1:12-nél muszáj röhögni rajta.)

Komolyra fordítva a szót, legalább két híradóban hallottam már, hogy többen fagynak meg saját házukban, mint az utcákon, tehát az pl. nem igaz, hogy ebből nincs hír. A kertévék műsora a napi munkában megfáradt tömegeknek szól, akik a tévé elé ülve olyan kikapcsolódást keresnek, amelynek befogadása nem igényel fokozott agyműködést. Ezért sem az egyetemi tanár, sem az állatorvos tudományos szövegét nem akarják hallani, és valószínűleg nem is értenék. De ha már az orvosoknál tartunk, mindenki emlékszik, mi volt a véleményük a H1N1 elleni oltásról. Melyiknek mi, ugye. Mert az egyik azt állította, hogy fapapucs, a másik meg pont az ellenkezőjét. Most akkor az orvosok fele hazudik, vagy nem ért a szakmájához??? Nem hiszem. Valószínűbb, hogy az igazság a két álláspont között van, de azt nem fogjuk tudni megérteni, amíg el nem végezzük az orvosi egyetemet.
(#) Stadi válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Ismerek olyan családot, ahol egyszerre 3 tévén megy a maunika só, meg az egyéb médiahulladék. Nézi az egész család, mindenki a saját készülékén. Ez kapásból 3-as szorzó a nézettséghez.
(#) Stadi válasza gydanee hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Idézet:
„Magamról tudom hogy a TV-t csak arra használom hogy rákössem a laptop képét, és azon nézzem a letöltött filmeket.”

Én meg csak arra, hogy legyen mire tenni a virágot. Na jó, nem. Nincs tévém. De ez olyan jól hangzik, hogy muszáj volt ideírnom.
(#) Rober_4 válasza Stadi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Persze ez is lehetséges, viszont anyagi érdekek, reklámbevételek is fűződnek, ezekhez az indexmutatókhoz, melyek számítása gondolom legalább olyan egyértelmű, mint a bankok számítási módszerei a hitelkamatokra vonatkozóan...

Nekem is anyukám régebben a virágot rátette a Videoton színestévére, mert úgy sokkal barátságosabb a lakás. Azért meglocsolni nem hagytam
(#) Action2K válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Nálunk meglett. Egyből vízi-malomkerekes lett a TV.
(#) Stadi válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Ez a virágos dolog amúgy nálam onnan jön, hogy régebben a kollégákkal hülyültünk a szervizbe érkező új gépek láttán, hogy az adott példány épp miért nem jó. És én szoktam mondogatni, ha épp olyan volt a doboza, aminek a teteje nem sík, hogy az azért nem jó, mert még a virág sem áll meg rajta. Kollégám megkérdezte, hogy hogy jön ez ide. Mire én: Manyika számára, aki bérszámfejt rajta, a kiválasztásnál az a legfontosabb szempont, hogy megálljon a tetején a virág.

Volt olyan könyvvizsgáló cég, ahol az egyik alkalmazottnak az volt az első (és egyetlen) kérdése, mikor lecseréltük a munkahelyi gépét, hogy "ugye az új gépen is ott lesz a kutya?" (=Office segéd) Érted, nem azt kérdezte, hogy gyorsabb lesz-e, jobb lesz-e, hanem hogy azon is lesz-e kutya... És akkor csodálkozunk, hogy Woody Allen egyesek szerint nő...
(#) llaci56 válasza Stadi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Egy cégnél egyszer megkérdezték, hogy ha bekapcsolják a gépet, miért kell annak a tálcának "beszaladnia" (CD), mert a múltkor is leesett a kávé.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Mert elromlott a pohár érzékelője. De hoztak be javításra, letört pohártartót is.

Riport utca emberével:
- Ismeri Petőfi Sándort?

Válaszok:
- Én vidéki vagyok!
- Itt lakott a szomszéd tömbházban.
- Nagy ember volt! Ő építette a lánchidat.

Újabb kérdés:
- Hogyan halt meg?

Válaszok:
- Mondom, hogy vidéki vagyok.
- Nem tudom, elköltözött.
- Leugrott a hídjáról a Dunába.

Ezek után ne csodálkozzunk.
(#) Stadi válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Olyan poharat kell rátenni, aminek az alja nem keskenyebb, mint a többi része. Akkor nem tud eldőlni.
(#) zolika60 válasza Stadi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Idézet:
„És akkor csodálkozunk, hogy Woody Allen egyesek szerint nő...”
Pedig tudhatnák, hogy hatvan éves kora fölött inkább össze megy az ember.
(#) Stadi válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Az lehet, de normál esetben akkor sem lesz belőle svéd úszónő...
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Látom Stadi, megfogott a videó
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Legalább nem mondhatod, hogy nem olvasok vissza.

Amúgy azt akartam írni, hogy ha nő lenne, akkor legalább KÉT ok lenne, amiért megnézném a filmjeit. De ez nem lenne igaz, mert akkor sem nézném meg. Bár most, hogy előkerült a téma, lehet ha legközelebb adják valamelyik csatornán az egyik művét, akkor majd megnézem. Felnőttként másképp értékeli az ember a dolgokat. Gyerekként viszont bűn rossznak tűntek a filmjei, ráadásul Allen a maga testalkatával egy igazi kis senkinek néz ki.

Akkor ki a "valaki"? A svájci néger?
A Kabos Gyula, vagy Latyi sem az alkatuk miatt lettek utánozgatatlanok.

Ők azért sokkal karakteresebbek. De a kinézet nem számít, csak filmvásznon jobban előtérbe kerül. Vegyük pl. Chaplint. Önmagában (kalap és bot nélkül) ő is egy jellegtelen figura, ráadásul az akkori technika miatt még jól ki is kellett sminkelni, ha jól tudom. Mégis milyen maradandóak az alkotásai. De ő már a gyerekeknek is "átjön"; mindössze erre kívántam utalni az előző hsz-omban.
(#) Rober_4 válasza Stadi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Persze persze a kutya ott van, csak az Office lett új! :whistle:
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Az új office-ban semmi nincs a helyén. Amíg lehet, 2003-at hazsnálok. A 2007 csak azért van fennt, hogy esetleg átkonvertáljam docx be, és közben barátkozzalk vele.

Semmi nincs a helyén, minek kellett egy 20 éve bevált menürendszert szétbombázni, és ellátni ilyen Vista-s vacak start menüvel?!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Hogy Téged bosszantsanak. Én OpenOffice-os vagyok.

Csak, hogy megérts... A filmet semmire sem tartom, - Woody Allen -t könyvből és színházból ismerem. Az "amerikai humor" mint humor csapnivaló, de Woody Allen ettől egy kicsit jobb. Ha mindenáron el kéne mennem moziba, (ilyen azért véletlenül sem fordulhat elő!) akkor valószínű, hogy Woody Allen filmet néznék meg.
Az tény, hogy nem gyerekekhez szól.

Szerintem most értjük egymást.
Következő: »»   993 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem