Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pláne mert a frímél lehet free male, azaz ingyen férfi is.
Jajj, mindent félre értesz!
Nekem 6 Windoz futott egy laptopon, és még csak el sem érte a 100% -os processzorhasználatot!
Az a vöröshajú, zöld szemű én lennék??Aki jobb mint a frímél?
Én?! Én nem mondtam (írtam) semmi rosszat.
Kezedet csókolom! Legközelebb kijöhetnél börzére is!
Majd szépen látja a színeket lila monoklival a szeme körül.
Majd ha jobb idő lesz kimegyek!!De akkor jaj nektek!
Nagyon jujj volt!
Így van, mert ha nem vesz, akkor meg az lesz majd az asszony baja, hogy már biztos nem is szereti. Szóval simpi tudod, ha van sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért...
Ma ettünk "étteremben" két óriási adag gyros tálat két kétdecis kölát 2150 et fizettünk. Aztán bementünk a boltba vásárolni holnapra regelit, 4 zsömle egy buci, 2 kakaó, 1 vaj , 20 deka párizsi, 20 deak foghagymás felvágott, egy csomag szalvéta 1630 forintot hagytunk ott...
Biztos drága volt a szalvéta. Egyébként se tudom, minek vettétek meg, pocsék íze van...
Hát ha szanaszét vannak az alkatrészek,akkor én hordom(pakolom) el őket! De forrasztópáka van mindkettőnknek! Nekem szép piros színű.
Az ideális nő. Nem picsog, nem reklamál, pakol. Simpi, gratulálok a választáshoz!
Mindenkinek jó éjszakát! Nekem sajnos mennem kell dolgozni! Szép álmokat!
Egy hód biztos másképp értékelné, hisz ízesített, és előre feldolgozott.
És még mindent a helyére is ahova te tennéd!
Ismerős, nekem még a ledet is eltörte, vagyis neki mert neki készült a vezeték nélküli gyertya. Amúgy van egy két alkatrész ami hónapok óta keresőben van.
Mindenkinek kellemes estét!
Segítséget szeretnék kérni. Itt az oldal tetején ki van írva,piros alapon, hogy Refused-> Levelek visszapattannak a kiszolgálóról. Felhívtam a kiszolgálót és kitakarítottam a tárhelyet. A HE-n megerősítettem az email címemet de semmi nem változik.Ugyan akkor máshonnan kapom az emaileket. Szerintetek van megoldás? Köszönettel: nagy hoho
Keress meg egy moderátort.
Korábban nekem is előfordult ez a jelenség.
Köszönöm. A gondjaid enyhültek?
Szívesen
Köszönöm az érdeklődésed, most még minden áll. Amint összejött minden papír, és vizsgálat akkor nyugodtan kimondhatom, hogy igen. Annyi biztos hatalmas változás lesz minden téren.
Úgy legyen!
De szép kis süllő van az adatlapodon! Én legutóbb kb ekkorát fogtam, csak csukába! Azt hittem először hogy leakadt valamibe a villantóm megint, és egyszer csak elkezdte húzni is!
Ebben reménykedek jómagam is.
Na én meg most értem ide, és sehol egy lélek. Pedig rohantam úszás után haza, hogy válaszolok erre meg arra.
Gondolom elfáradtatok ebben a sok 1magos, meg 2magos meg kendermagos 87w-330w-ig fogyasztó processzorok működésének megértésében, melyek legalább olyan gyorsak mint az én jó öreg P4-es processzorom. Persze a doksijuk csak wörd2007-ben nyitható ki, így én soha nem fogom tudni elolvasni, mitől is jobbak... Na meg egy hölgy is volt a fórumon, és erről is lemaradtam. Olyannyira nincs mozgás, hogy az én 1 órával elküldött hozzászólásom, még mindig csak nyolcadik a sorban. (Fórumtémák alatt.) Jóformán konganak a topikok az ürességtől, s az egyik modi is rámszólt, hogy mielőtt kijelentkezem oltsam le magam után a villanyt. Van még itt valaki? Na mielőtt a takarítónő felmos, megyek én is aludni |
Bejelentkezés
Hirdetés |