Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jó reggelt! (30%-kal kevesbb cukor, a kakaós jó reggelt!-ben... )
Na, megint a tudatalattimmal néztem tévét....
Hát, ez most a horog-topic, és kevesen tudnak hozzászólni...
Jó reggelt mindenkinek
Úgy néz ki, kénytelen vagyok ma és honlap itthon maradni A gyakorlati helyemen a hó miatt nincs munka
Dehogynem, én is pecázok, van is két horgom. Egy jobb, meg egy bal. :boxer: :beka3:
Ahh... Hószünet? Végülis igaz, hogy Afrikában nem sok munkája van egy hómarósnak.
Hószünet?
Hát... Már ez a 3. hete hgoy nem voltam gyakorlaton. Jan. 27 gyakorlás a vizsgára Jan. 28 Vizsga Feb. 3 Hószünet Feb. 4 Hószünet Feb. 10 Hószünet Feb. 11 Hószünet Jelenleg a 40 év körüli hangdobozaimat nyüstölöm. Megszerettem őket, jól bírják, szépen szólnak. Csak azt kéne agyonverni aki kiégette benne a DOM- magasakat Itt a gép Telefunken TL700 De örülnék ha a nagy tesó (TL800) lenne nekem
Éppen a múltkor kerestek KUBÁ-ba az egyesült hólapátgyárba szakmunkásokat Tanzániai exportermelésre.. :hide: :csodalk:
Nekem egy(1) u-val jobban tetszik
Adatbázis karban tartás.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Jó reggelt mindenkinek.
Csoda, hogy betudtam lépni ma.
Húúú, ez nekem sok. Erre most nem rendelkezek megfelelő erőforrással. :no:
Most éppen emésztem a BRDSZ oldalán található hivatásos szolgálati jogviszonyról szóló törvényeket. Jut eszembe egy kérdés, nem tudom korábban kérdeztem e már valakitől. Van ez a 90% kedvezmény a képzés helyszínére való utazás biztosítására. Pontosan mit takar ez a kedvezmény? Azért kérdezem, mert nekem a jövőhét Csütörtöktől kezdve, elég sokat kéne feljárnom Sopronba alkalmassági vizsgálatokra, képzésre, stb. Tehát elég sokszor kéne utaznom, ami felőrölné a még igy is szűkösen beosztott pénzem.
De lehet, hogy lesz francia is. :whistle:
Azta, nagyon komoly. Gyere szkanderozzunk...
Ja, nem mondták...? Ez csak Nálad jelent meg...mindenki itt volt végig, be is tudott lépni...
Abban az időpontban, amit a képeken látsz? Akkor ez most hogy van?
Nehogy komolyan vedd! Egy kicsit állt a zadatbázis. Szerintem Topi gazda mesterkedik valami jóban...
Akkor jó.
Abban a pillanatban arra gondoltam, hogy építek egy 555 -ös kapcsolást, és az F5 gombot, fogja vagy 1 másodpercenkként megnyomni, hogy végre betudjak jelentkezni.
Most nézem, hogy a szúnyogriasztós topikban, megszületett a megoldás. Ezt nem is vitatom, csak azt nem tudom, hogy hogyan próbálta ki
Azt hiszed - mert itt tél van - máshol még nem lehet szúnyog?!
Biztos rendelt valahonnét, és aztán!
Nagyon nem szeretek magolni, egyszerűen kimegy a fejemből minden. Majd megpróbálok akkor én is óráról órára... Kössz! Remélem sikerül.
Jah és valószínű a Kandó lesz az első a jelentkezési lapon. Hátha...
Bztosan jól sikerült, mert itt nálam egy darab szúnyog sincs.
Jó estét!
Egyik ismerősömnek kellene egy "Shalom Alechem" című 90-es évekbeli disco feldolgozású zene. Hasonló mint ez: Bővebben: Link Aki ismeri, esetleg meg van az írjon PM-ben, előre is köszönöm. :yes:
Elég rosszul kivehetők az arcok, de nem láttam még hasonlót.
Ez az instrumentális zene egyik alfaja. Az instrumentális jellegzetessége az, hogy nincs benne énekhang, általában az éneket solo gitár helyettesíti. Divvatban igazán a hatvanas években volt. Jelesebb képviselői: The Shadows ( Apache, Zambesi, Chattanooga Choo Choo) The Ventures (Walk Don't Run, Wipeout)
Így kapásból ennyi, én ezeket ismerem, de van még spotnicks, fenders, és számtalan más.
Ha jól tudom vallási zene (vallást nem irok szerintem mindenki rájön)!
Pontosítok, én a stílusra írtam, nem a műfajra. Műfaja az általad említett, illetve utalt vallásba tartozik, de amit Tomi belinkelt, az nem jellegzetes klezmer.
Sziasztok!
Remélem amit most kérdezek beleillik az OFF topicba A problémám a WinAmp-al lenne, mégpedig az, hogy amikor vége van egy számnak és a lejátszási listán nem látszik az a szám ami épp véget ér, akkor oda ugrik a lista, ami idegesít, mert ha szám közbe kijelölök egy másik zenét ami nincs "látótávon" belül, akkor kereshetem ki újra... Keresgéltem a beállítások között de a gyenge angol tudásom mellett nem találtam ilyen beállítást Lehetséges volna ezt megvalósítani? |
Bejelentkezés
Hirdetés |