Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hello!
Elmondod, hogy miért mondod rá azt, hogy "zenei szenny"? Távol áll tőlem ez a zenei stílus (és a vallás is, de ebbe most ne menjünk bele), csak spontán kíváncsiság
Csak vicceztem...
Hát, nehéz komolyan venni ezeket a ragasztott szakállas bohócokat. Meg elég tré módon zenélnek, nem a zene rossz, ők a bénák....
Idézet: „Hasonlít arra ami...” Zolikám! Akkor miért kérdezed, hogy miért szenny?
Én instrumentál téren maradok Satriani-nál
Ezt benéztem, nem Te voltál.
Ezek szerint mindenről Te jutsz az eszembe?
A filozófia professzor előadása
Egy befőttes üveget feltöltött kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett, hogy tele van-e az üveg? - Igen. - volt a válasz. Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van.Ezután elővett egy dobozt homokkal, és beletöltötte az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött. Professzor így szólt:Vegyétek észre, hogy ez a ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged).Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok amik még számítanak, mint a barátok,a munkád. A homok az összes többi: az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod érdekében. Először a kövekre figyelj, amik igazán számítanak. A többi csak homok. Az egyik diák megkérdezte: és most már tele van-e az üveg? Mire a professzor azt válaszolta, hogy igen.Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az üvegbe. A sört a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be.Azt mondta erre a diák: Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDIG BELEFÉR!!!
Nekem az üvegem telik közepes kövekkel, akkor itt baj van. De most hogy ezt elolvastam jobban odafigyelek majd. :yes:
Azaz több sört iszol, nehogy nagy vesekövek töltsék ki az életed?
Ott ez a legkeresettebb foglalkozás.
A földönkívüliek már itt vannak! Már topicba tömörültek.
Instrumentális zenét én is szeretem, bár én inkább olyanokat hallgatok, amiknek amúgy van énekes verziójuk is.
Ez a Meshuggah együttes. Hallgasd meg tőlük a Bleed címü számot és minden érteni fogsz. Különben nem zsidók csak jelmezt viselnek.
Szia!
Itt az eredeti írás, ha minden igaz. Van aki ebből is geget csinál, pedig amit szemléltetnek, az nagyon is a való élet, amit nem lehet csak úgy elsörözni. VIM
Ma megnéztem az Avatar-t. Brutális egy mozi. Nekem olyan érzésem van, hogy valami StarWars-szerű kultusz lesz ebből is.
Én orvoshoz és táncolni nem járok. A gyerekeim már nagyok nem kell velük játszani így marad a sörös variáció.
Bocs ,hogy bele szóltam :hide:
Valami nem sikerült a karbantartásnál...néha nagyon megakad az oldal...
Nálam egy hsz elküldése tart vagy 30-40 mp-ig. Meg a nagyobb topikok, mint ez is, néha 2 perc alatt töltődnek be...
Itt is csiga lassú. Mit tettél az részeg ellenőrökkel?
Nagyon tetszik! Jót röhögtem. Köszönöm.
Azt hittem, hogy nálam van a probléma, mert ugyan ez a helyzet itt is.
Eddig, villanásszerűen töltötte be az oldalt, illetve tallóztam a témákat, most meg nem is tudom....
Hatalmas volt!
Dumatyi (#633499), ez a vesekő, ütött. Ennél már csak a Zoli ingyen energiával működő lézersója jobb, vagy nem is tudom.
Szép havas jóreggelt mindenkinek!
Mi van itt? ez a kis hó megártott az interneteteknek?
Meg nem ártott, csak egy kicsit lassabban értem be a munkahelyemre. Felénk a hóeltakarítás abból áll, hogy a busz letapossa. A falu szélén a legmeredekebb emelkedő közepén kellett megállnom a keresztbe forduló busz miatt. Csak hólánccal tudtam újra elindulni a téli gumi ellenére. :yes:
Most olyan 15centi hó áll az utcánkban. Az este busszal jöttem haza egyes helyeken a főúton buckák vannak. Mintha szántáson menne az ember. Hogy a főutat kezdték-e már takarítani nem tudom, de itt az utcában még semmi.
Megint eltakarítottam a havat... Ilyenkor még elmegy, mert van látszatja. A múltkor még a végére sem értem, amikor már kezdhettem volna előlről.
Amit írtam az a főútra vonatkozik. Az utcán csak a lakók taposnak.
Nekem nem volt időm reggel otthon erre. Ha nem olvad el kénytelen leszek este pihenésképpen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |