Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A begépelést, olyan értelemben írtam, mintha másolnád valahonnan, de látom szerencsére nem.
![]() A lényeg az, hogy jól állsz, mert 70 oldal az már majdnem kész. ![]()
Mindenkinek jut valami, ne aggódjatok. Van itt annyi kacat, mint a bánat...
![]()
Én egy elektrolit kondit szeretnék, pirosat.
![]()
Nem csak északás leszek mint ma is. De ha van kedved jöhetsz. Majd beindítunk neked is egy gépet.
Robikám, van kék, az nem jó? Akkorák, mint egy félliteres sörösdoboz. Még régi, békebeli cuccok. 70.000uF, 25VDC, csavaros...
![]()
Van izzóm, minden lámpában kompakt fénycső van a lakásban. Még a budiban is...
![]() Szerk.: Te ilyen lámpatest vagy milyen gyűjtő vagy, igaz? Majd lopok egy-két bilit innen az utcáról, nekem úgyis mindegy... ![]()
Tökéletes, majd temperával befesti pirosra.
![]()
Közben rájöttem, hogy reális ez a végrendelet-dolog, mert az asszony ki akar nyírni. Mondtam Neki, vegyen dohányt, ha megy a boltba, erre olyat hozott, amire ez van írva: "A dohányzás halált okozhat!"
Kérdeztem, olyan nem volt, amire az van írva, hogy csak súlyosan károsítja az én és környezetem egészségét? Azt válaszolta, direkt ilyet kért, hogy én is lássam, milyen veszélyes bagózni... :bummafejbe:
Meg gondolom az orsós magnóimat se dobnád ki...
![]()
Lépj be az ebuddy web messengeren. Ha ott megy, telepítsed újra a messengert :gumicsirke:.
Menj a hibajavításra, és javítsd a kapcsolatot.
Nekem harmadszorra sikerült. ![]()
Piros kell!
Mert rájöttem, hogy lehet, több nőt idecsalogatni az oldalra! Építeni kell valami trendi erősítőt, amiben minden alkatrész rózsaszín, meg piros, nercbundás hűtőborda stb.: amire azt mondják a csajok, hogy jaj de cuki, ilyen nekem is kell! Meg a He-nek is lehetne a barna,meg a zöld mellett, egy rózsaszínű felülete is. Előbb utóbb itt hemzsegnének, és hülyeségeket kérdeznének ![]()
Ő, azért nem hiszem, hogy azokra venném fel amit zenélgetek. Csak nehogy úgy járjak, mint Ödön, ezért a felelőtlen kijelentésért :peace:
Idézet: „...nercbundás hűtőborda...” Nagyon jó, ezen még egy hétvégét elfogok nevetni! ![]() ![]() ![]()
Nem mondanánk meg nekik, hogy van zöld, és barna felület is, a hozzájuk tartozó számunkra megszokott topikokkal. Persze aki odatalál...
De tényleg túl bonyolult. Lehet, hogy még a végén női moderátor is kéne. Nem ez nem lenne jó.
Most miért beszéltek így a szebbik nemről? Én pont ma kérdeztem egy Kandós kiscsajt hogy miért épp a Kandó? válasz: - valamit jelölni kellett..... - az igen...
![]()
... és az első moderátor-házasságról se feledkezzünk meg!
![]()
Először fehér háromszög, aztán mikor összevesznek jön a piros. Viszont az szívás, ha csak az egyiket fagyasztják be
![]()
Malac viccet sem lehetne feltenni, szókenős viccet sem, egy két kivételtől eltekintve itt csak mi vagyunk.
Ma tesi órán érdekes dolgokat hallottam
![]() Osztálytársam mondta hogy nem működött a helyzetjelzője ezért befújta WD-40-el ![]() Aztán jöttek a dolgok.. Mondták hogy multifunkciós spray.. én ezt tudtam.. mondja az egyik hogy "hidegindító".. ekkor kicsit furcsán néztem. De aztán, valaki benyögte hogy "síkosítónak is jó" .. na ez kiverte a biztosítékot nálam ![]()
Valami probléma volt az MSN-el nekem se lépett be, de már jó (bár ujraindítottam a modemet is). Közbe a szerencsétlen elázott telómmal szórakoztam
![]()
Oké, de nekem majd húsz év múlva ne könyörögj értük... :hehe:
Az biztos. Tök Ödön a klónozást is preferálja, meg lecsúzlizza a két évnél régebben fent lévő műholdakat, mert elavultak... :taps:
Én arra használom, hogy ne nyikorogjnak a zsanérok, meg jól működjenek a zárak itt a házban. Jó még kéziszerszámokra, amiken egymáson csúszó részek vannak, meg megakadályozza a korróziót is.
Sokan használják bicikliláncra, és hasonlókra, na azt viszont nem szabad, mert kimossa a valódi kenőanyag nagy részét a súrlódó alkatrészek közül, tehát többet árt, mint használ.
Én is sok mindenre használom.
De közösüléshez.. ááááá ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |