Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt is gond volt az MSN-el bár nem nálam az asszony lányáéknál még a gép is leült. Viszont keresem Du Matyi barátomat mert kaptam egy vezeték nélküli csengöt, és nincs hozzá bekötési rajz. A tipusát majd megadom priv-ben..
![]() ![]() ![]()
Most esett le
![]() Figyelmetlen voltam. Úgy gondoltam, hogy ők kapnak warnt attól függően, hogy éppen a házasság mely szakaszában járnak. ![]()
Nana, kerékpárral csak óvatosan...amúgy is, meg a poénokkal is...
![]()
Én most egy hasonlót építek, de nem ennyiért
![]()
Húha, de nekem homoköntényből legyen ám a kondenzátor tartója, mert irgumburgum...
![]() ![]()
Olyan konditartót csinálok én neked homokból, hogy csak na. Milyen homokból legyen? Az agyagot ajánlanám, mert az tartósabb.
![]()
A vezeték nélküli csengőt nem kell bekötni, mert benne van a nevében, hogy VEZETÉK NÉLKÜLI...
![]() ![]() ![]()
Biztos azért kerül 1.7 millába az az erősítő, mert rohadt nehéz volt megoldani, mire megállt benne a homok...
![]() Na meg a 0.7% torzítás sem egy egetverő eredmény...
Én nem bántom. Nagyon sokat fejlődött, s közben a véleményét is tartotta. A magnókhoz meg ért.
Lehetséges, hogy kivan öntve az egész erősítő homokkal. Manapság már nem műgyantával öntik ki, mint a trafókat, hanem homokkal.
![]() ![]()
Én sem bántottam, amíg Ő nem bántott engem, jobban mondva mindenkit, aki rajong a retro cuccokért.
Amúgy ha ott lettél volna a börzén, élőben senki nem fogta vissza a véleményét Róla, röpködtek ám a fórumban tiltólistán lévő szép magyar kifejezések... ![]()
Ja, és ha már büdösödik, ki lehet cserélni. Nyitok egy homokozót ilyen erősítő-tulajdonosoknak, 300ezer lesz egy kiló öntvényhomok...
![]() Szerk: Hasznos+kényelmes: belebrunyálhat a macskája... ![]()
Bárcsak eljutnék egyszer egy ilyen börzére!
![]()
Ez elképzelhetö itt a nagy zürzavarban
![]() ![]() ![]()
Ritkán járunk mostanában Pesten. (gondolom ott volt)
És sajnos az sem valószínű, hogy visszaköltözünk ![]()
Vagy ha esetleg tud még a háromfázisú óratengelyegyengetö kalapácsom PLC vezérlésében segíteni mert eddig csak a MÉH-nek sikerült javítani
![]() ![]()
A DVTK mecs....Valakinek ott is lenni kell
![]()
Most elég nagy trágyában van a csapat, nem?
Igen, itt van. Vidéken nincsenek ilyenek? Mondjuk ahol sok ember lakik kis helyen, ott nagyobb az esély, több az egy négyzetméterre jutó "őrűltek" száma...
![]()
Valami zsibvásár, szokott lenni nálunk is minden hónap első vasárnapján a főutcán de, hogy konkrétan elektronikai hol van azt nem tudom. Esetleg, ha látom, majd megkérdezem Tungsram kollégát, hátha ő tud ilyenről
![]() (De lehet, hogy inkább meccsre jár ![]()
A mecs az a dolog amit a sáron és a melón kívül kerülők a sok s.fej miatt. Amit a kollegega kérdez az pedig nem más mint régiségvásár nagyanyám kolomposórájával együtt..
![]() ![]()
Hát tölem lehet mert amikor a városnak nincs pénze akkor nem stadiont kéne építeni, meg nem erre sz. focira költeni a lóvét.......
![]() ![]()
Lesz mélygarázs is a Városháztér helyén, illetve széttúrásával. Mért azt kell bántani ami már évtizedek óta szép, és hozzánőtt az emberekhez. Csak úgy ne járjon mint Tapolca, amit tulajdonképpen tönkretettek, mert félbehagyták az átalakítást...
Kihalt a vidék, kihalt a táj,
ez a valóság, bármennyire is fáj. Kihalt a dinoszaurusz, kihalt a mamut, s a szél nem fúj mást, csak hamut. Kihalt a föld, kihalt a világ, kihalt lélek, s lassan én is kihalok, s tovább nem élek. ![]() Jóóóó regeeeeelt! :smoke: |
Bejelentkezés
Hirdetés |