Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A rendőr felesége mosáskor egy tükröt talál a férje nadrágzsebében.
Megmutatja az anyjának, aki így kiált fel: – Sejtettem, hogy barátnője van a szégyentelennek! De hogy ilyen rusnya, azt nem gondoltam volna!
...és azért volt a zsebében a tükör, mert az utcán találta. Felvette, nézte...
- Valahonnan olyan ismerős, - de ki lehet? - Na, majd az örsön azonosítom.
Izé... Elvesztettem vón egy fényképemet?
Egy anyuka takarítja karácsony előtt a WC-t és hét éves
kislánya nézi. - Mami, mit csinálsz? - Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen. - Minek? - Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska... - És nálunk fog kakilni? Pszichológiai vizsgálat - Állva szokott vizelni? - Igen, persze. - Általában vagy minden esetben? - Hát ha kakálok, azért külön nem állok fel!
Jól indul a reggel a stroboszkóp témába irtam be a viccet, utánna nézem valami nincs rendben. Na akkor most ide :
Lány és fiú beszélgetnek: Fiú: – Mi a foglalkozásod? Lány: – Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Teamhez tartozó Workplace Services Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked? Fiú: – Ács.
Egyre furcsább témák vannak itt a Hobbielektronikán.
Azért ez sem rosszabb:Bővebben: Link
Fujj ez nagyon fúrva!
De YoCeE2107 hsz-én hatalmasat nevettem!
A legfényesebb LED., és még a töltési idő sem semmi 3db. gombelemnek!
Az ára sem mellékes. A cégnél "osztogatott" akkus lámpa (Bosch) valamiért 28.000 HUF-ba került.
- Hogy hívják a görög autószerelőt?
- ??? - Alkatrész... A rendőr vizsgázik orosz nyelvből. A tanár látja, hogy nagyon gyenge lábakon áll, ezért bedob egy mentő kérdést: - Hogy mondják oroszul azt, hogy radiátor? - (semmi válasz) - Hát ugyanúgy, mint magyarul, csak "d" helyett "gy"-vel: ragyiátor. Tehát hogy mondják? - Fűtyőtyest... :vigyor2:
Férj és feleség szeretkezik. Egyszercsak megszólal az asszony:
- Drágám, most csókold meg a nyakamat. A férfi megcsókolja. Pár perc múlva a feleség ismét megszólal: - Most csókold meg a vállamat. A férfi megcsókolja. Egyre jobban belemelegszenek. Néhány perc múlva ismét megszólal az asszony: - Most ott csókold meg, ahol pisilni szoktam. Erre a férj kirohan a mosdóba, majd kisvártatva visszajön: - Drágám, azt nem mondtad, hogy a deszkát, vagy a csészét?
Drága Nagyapám igazi vidéki ember volt, aki az akkori világ viszontagságai miatt '59-ben jött fel - mindent hátrahagyva - a Fővárosba. A tudása évszázadok alatt felhalmozódott tapasztalatokon alapult, ami jól hasznosítható volt az állattenyésztésben, a mezőgazdaságban. Valami hasonlót élhetett át, éppen olyan idegen volt számára a városi élet, mint Krokodil Dandinak Amerika.
Miután apám megszerezte a villamosipari végzettséget, egyszer Nagyapó megkérdezte tőle: - Fiam, mitől forog a villanymotor? - 'Idesapám, tekercs van benne, az mágnesességet csinál benne, és az az erő forgatja. - Mágnes van venne, az a kis vasdarab, amelyik "felveszi" a szöget? - Nem, ebbe tekercsek vannak - drótok - azoktól lesz a vas mágneses. Volt ott a keze ügyében egy tönkrement mosógépmotor, gyorsan le is szedte a pajzsot, és kihúzta a forgórészt. Az öreg nézegette, tapogatta a belső részeket, de az a bizonyos szikra nem akart felcsillanni. - Fiam, ehhez a pörgőhöz hozzáér a külseje, nem? - Nem ér hozzá, légrés van közte, ha hozzáérne, nem tudna forogni. - Nem ér hozzá!? - Nem! - Akkor hogy hajtja?
Ugyancsak Nagyapó:
- Fiam, mér' ilyen gyönge ez a (mosógép)motor? Nem lehet vele fűrészelni! Hát, minden motor ilyen marha gyönge, semmitérő? Akkor hogy húzza el a Kandó mozdony a 30 vagont?
Kihagytad ezt a jó üzletet? Vigyázz mert lecsapnak rá előtted.
Az állatorvos mesterséges megtermékenyítést végez az istállóban lévő teheneknél. A teletöltött fecskendőkből mindegyikbe spriccel egy keveset, csakhogy mielőtt az utolsóval is végezne, elfogy az elkészített mennyiség. Bosszúsan fordul vissza, hogy a telepen majd újratölti a fecskendőt, amikor trappolást hall a háta mögött. Megfordul, hát ott áll mögötte a hoppon hagyott tehén:
– Legalább csókolj meg!
Egy kis showder klub, egy kis Hadházi
Gumiszerű műanyagréteg. Az pont olyan, mint a műanyag üveg.
Ilyen márkából kutyahajigálónak se kellene.
Nem is a márkával van ott probléma, hanem az összeférhetetlenséggel, hogy egy lapon említi a monacort, meg a high endet. Pff, foggalma nincs mi az a high end, őszintén megmondom, szerintem még nekem se, illetve tudom, csak nem hallottam még. De azt tudom, hogy a moni olyan messze van a high end től, mint popszegecs a krumplis haltól.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |