Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aha, tudtam, hogy Tök Ödön haverja vagy...ez plusz lóvé, remélem tudod... :hehe:
Nem kellett volna újrahúzni a gépet, csak bebootolni a win telepítőlemezről, ott a javításra menni és a parancssorban két paranccsal visszaállítani a boot szektort és kész. :yes:
A két parancs: Format c: és utána Setup.
![]()
Tévéből nem lehet repülőt csinálni
![]() Csak ha kidobod... ![]()
szia nem má megvan csak kíváncsi voltam kinek hogy ment nekem 2 ujratelepítés ami linux alatt nem olyan tortúra mint winfosnál és 2 hét szórakozás a meghajtóval azt rájöttem hogy sajátgépnél csak csatolni kell
![]() ![]() ![]()
Nálam pedig ment. Fel is írtam a két "kulcsszót", hogy ha máskor kell, akkor kéznél legyen.
![]()
Bővebben: Link
Elolvasnátok? Számítógép szekcióba mentünk át...
Most pihenünk...
Igazad van, de a bontós topic meg átment zener kontra diac szekcióba... ![]()
mi lenne ha szerveznénk egy olyan napot, hogy minden topikba egészen másról van szó mint amugy ezt hívhanánk OFF napnak
![]() ![]()
Oké, de csak akkor, ha máskor meg mindig arról lesz szó, amiről a topik szól
![]()
Hoppá, a főkolompos elvtárs...
![]()
Mint a suliban régen a fordított nap? Adnánk a háromszögeket a modiknak a szivárvány minden színében? Oké...
![]()
Ez nekem is tetszik
![]() ![]()
Á, nem hallják meg, én pl. nem is mondtam ki hangosan...
![]()
Majd titokban csináljuk! Létrehozunk, erre a célra, egy topikot, és ott szervezkedünk. Aztán mikor eljön a nagy nap támadunk a háromszögekkel :felkialtas:
Addig viszont gyűjtjük őket... (figyelemelterelésként meg úgy teszünk, mintha csak vicc lenne ![]()
Ja, meg legyen csöröge fánk, ringlispíl, bazári majom és szakállas nő is... :bummafejbe:
Én itt se voltam, az egészről nem tudok semmit. :miaz:
Ők találták ki...
Persze....! Na, hozd ki az ellenőrződet! Majd mindjárt jól beírok egy szaktanárit.
![]()
Két informatikatanár egymásnak esik, kölcsönösen beírnak egymásnak egy szaktanárit.
![]()
Hát, ha Neked ezek a perverzióid, azon ne múljon...
![]()
Te kis nyomorult áruló...
![]()
Hát, ez a szakállas nő nem lesz egyszerű...
Van itt egy mutter a házban, bajsza van, az nem lesz jó...? ![]()
Ajjaj, megint valami probléma van az oldallal. Percekig tartott egy üzenet elküldése...
![]()
Mondom, úgy teszünk, mintha vicc lenne :dumcsi:
Sziasztok! Unokatesóm fotózik és az alábbi kérdéssel fordult hozzám:
Idézet: „Megtekintettem az égőket és a következő teljesítmény van ráírva : 230V 75W és tűlábas izzó. Lehet nagyobb teljesítményűt belerakni? Általában 500 W-ost használnak a fotósok. Nem fontos az 500-as, de egy kicsit nagyobb legyen a 75-ösnél.” Tudnátok segíteni? Szombatra kellene belőle! Köszi!
Ez általában a foglalattól függ, hogy bírja e a megnövekedett hőt. Mint pl a hagyományos villanykörtés izzónál, ha műanyag foglaltba kerül 100W-os akkor egy idő után az szétolvad, ha porcelán az a foglalt, akkor meg vígan viszi még a 100W fölöttieket is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |