Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aha, tudtam, hogy Tök Ödön haverja vagy...ez plusz lóvé, remélem tudod... :hehe:
Nem kellett volna újrahúzni a gépet, csak bebootolni a win telepítőlemezről, ott a javításra menni és a parancssorban két paranccsal visszaállítani a boot szektort és kész. :yes:
A két parancs: Format c: és utána Setup.
Tévéből nem lehet repülőt csinálni
Csak ha kidobod...
szia nem má megvan csak kíváncsi voltam kinek hogy ment nekem 2 ujratelepítés ami linux alatt nem olyan tortúra mint winfosnál és 2 hét szórakozás a meghajtóval azt rájöttem hogy sajátgépnél csak csatolni kell
Nálam pedig ment. Fel is írtam a két "kulcsszót", hogy ha máskor kell, akkor kéznél legyen.
Bővebben: Link
Elolvasnátok? Számítógép szekcióba mentünk át...
Most pihenünk...
Igazad van, de a bontós topic meg átment zener kontra diac szekcióba... Két oldalon keresztül... :hide: Egy elektronikai oldalon a számítógép programok nem OFF-nak számítanak? Akkor bocs... :banplz:
mi lenne ha szerveznénk egy olyan napot, hogy minden topikba egészen másról van szó mint amugy ezt hívhanánk OFF napnak
Oké, de csak akkor, ha máskor meg mindig arról lesz szó, amiről a topik szól
Hoppá, a főkolompos elvtárs... :wave:
Mint a suliban régen a fordított nap? Adnánk a háromszögeket a modiknak a szivárvány minden színében? Oké...
Ez nekem is tetszik Csak nehogy ezt a modik meghallják
Á, nem hallják meg, én pl. nem is mondtam ki hangosan...
Majd titokban csináljuk! Létrehozunk, erre a célra, egy topikot, és ott szervezkedünk. Aztán mikor eljön a nagy nap támadunk a háromszögekkel :felkialtas:
Addig viszont gyűjtjük őket... (figyelemelterelésként meg úgy teszünk, mintha csak vicc lenne )
Ja, meg legyen csöröge fánk, ringlispíl, bazári majom és szakállas nő is... :bummafejbe:
Én itt se voltam, az egészről nem tudok semmit. :miaz:
Ők találták ki...
Persze....! Na, hozd ki az ellenőrződet! Majd mindjárt jól beírok egy szaktanárit.
Két informatikatanár egymásnak esik, kölcsönösen beírnak egymásnak egy szaktanárit.
Hát, ha Neked ezek a perverzióid, azon ne múljon...
Te kis nyomorult áruló... :violent: :eplus2:
Hát, ez a szakállas nő nem lesz egyszerű...
Van itt egy mutter a házban, bajsza van, az nem lesz jó...?
Ajjaj, megint valami probléma van az oldallal. Percekig tartott egy üzenet elküldése...
Mondom, úgy teszünk, mintha vicc lenne :dumcsi:
Sziasztok! Unokatesóm fotózik és az alábbi kérdéssel fordult hozzám:
Idézet: „Megtekintettem az égőket és a következő teljesítmény van ráírva : 230V 75W és tűlábas izzó. Lehet nagyobb teljesítményűt belerakni? Általában 500 W-ost használnak a fotósok. Nem fontos az 500-as, de egy kicsit nagyobb legyen a 75-ösnél.” Tudnátok segíteni? Szombatra kellene belőle! Köszi!
Ez általában a foglalattól függ, hogy bírja e a megnövekedett hőt. Mint pl a hagyományos villanykörtés izzónál, ha műanyag foglaltba kerül 100W-os akkor egy idő után az szétolvad, ha porcelán az a foglalt, akkor meg vígan viszi még a 100W fölöttieket is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |