Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Így van Zolykám, ez a komoly emberek fóruma, de a komolytalanság topicja.
![]()
Na, most meg aszongya, hogy komolytalan vagyok...
Kimegyünk a hóra?:boxer:
Ilyet mondtam volna? Komolyan gondolod?
![]() ![]() Majd a börzén leszkanderozzuk. ![]()
Mert mindig nyerni akarsz.:rinya:
Ja, uccse jössz a börzére... Meg addigra már hó se lesz.
A magyarok egyre erősebbek. 20 éve egy egész család kellett, hogy 1000 forintnyi árut hazacipeljen a boltból, ma már egy óvodás is fél kézzel elbírja.
Azért megnézném azt az óvodást aki 1000Ft-nyi tescós ásványvizet egy kézzel hazavisz. (Amúgy le van vágva a keze fele? Miért fél kéz?)
![]() ![]()
Attól függ...
Lehet, hogy üres üvegeket adnak neki annyi pénzért! ![]()
Való igaz. Múltkor fél szatyornyit vásároltam a S parban, 3k6 Ft-ért. Halkan megjegyeztem: ennyi volt az első fizetésem. Ezért számolok én zsemlében.
Beszéljen a kép helyettem.
![]() ![]()
Zsiroskenyér hagyma "iborka" és mindenki jóllakottan heverészik + büfi + plusz a nagy pu ami a szélkereket hajtja . Ez az igazi zöld technológia. Emésztés áram TV stb
![]()
Ez proci órajel akar lenni?Mert annak egy kicsit soknak tűnik...
Igen az akar lenni. Én is meglepődtem.
![]() ![]()
Akkor az igen érdekes
![]()
Csak egy mezei AMD TL-50-es proci.
![]() ![]() ![]() ![]()
De, ez velem is megtörtént.
![]()
de nem én fogtam én csak megmutattam hogy hogy kéne és a csajok engem csesztek le, hogy de ő a falusi....
![]() ![]()
Látod, látod! Mindig a nőkkel van a baj. :hehe:
ez így van, olyanok mint egy rosszul összerakot áramkör működik működik de hibásan.
![]() ![]()
Bocsi, de hol a shift hagy ki, hol én.
![]()
Havonta egyszer meg kiszámíthatatlan. Ekkor jobb nem szólni hozzá. Gerjed, túldisszipál, torzít (Magyarra fordítva: hisztizik, menstruál, és ordít.)
![]()
A sörrel könnyebb gyorsabban "elfogy" és nem beszél vissza.
![]()
A sör keserű, és ha nem vigyázol, másnap fejfájással ébredsz. adott esetben nem beszél vissza, de illedelmesen visszaköszön, róka formájában. Akkor már inkább a nő. Többmindent lehet vele kezdeni, ámbár hosszútávon drágább.
![]()
Igaz, de a sör csak egy nap keserűség és még egy fejfájás, a nő egy életen át mindkettő.
![]() ![]()
Aztán amikor meg elveszed őket feleségül, akkor ez megváltozik. Onnantól már nem csak havonta egyszer vannak ilyen tulajdonságaik.
![]()
Apu azt mondja mindíg, ha nőkről van szó, hogy "ahoz hogy tejet igyak nem kell megvenni a tehenet".
![]() ![]()
Cserébe jön a "nercbundát szeretnék karácsonyra", ami sokkal rosszabb. Emellett 632 szempillaspirál, 452 körömcipő, 220 rúzs és társai. Mindezt magáért, nem értünk. A nő elsősorban magának akar tetszeni, másordészt a többi nőt kell hoyg elfogja a sárga irigység, harmadsorban meg epedjen utána a férfi. A férfi ezzel szemben elsősorban a nőnek akar tetszeni.
![]()
Az még a jobbik dolog. Én is vennék inkább nercbundát neki, csak legyen két perc nyugalmam
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |