Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Így van Zolykám, ez a komoly emberek fóruma, de a komolytalanság topicja.
Na, most meg aszongya, hogy komolytalan vagyok...
Kimegyünk a hóra?:boxer:
Ilyet mondtam volna? Komolyan gondolod? Na, ne komolytalankodjuk el ezt, komolyan mondom.
Majd a börzén leszkanderozzuk.
Mert mindig nyerni akarsz.:rinya:
Ja, uccse jössz a börzére... Meg addigra már hó se lesz.
A magyarok egyre erősebbek. 20 éve egy egész család kellett, hogy 1000 forintnyi árut hazacipeljen a boltból, ma már egy óvodás is fél kézzel elbírja.
Azért megnézném azt az óvodást aki 1000Ft-nyi tescós ásványvizet egy kézzel hazavisz. (Amúgy le van vágva a keze fele? Miért fél kéz?)
Attól függ...
Lehet, hogy üres üvegeket adnak neki annyi pénzért!
Való igaz. Múltkor fél szatyornyit vásároltam a S parban, 3k6 Ft-ért. Halkan megjegyeztem: ennyi volt az első fizetésem. Ezért számolok én zsemlében.
Beszéljen a kép helyettem. Én meg sem tudok szólalni, hogy mikre képes a gépem.
Zsiroskenyér hagyma "iborka" és mindenki jóllakottan heverészik + büfi + plusz a nagy pu ami a szélkereket hajtja . Ez az igazi zöld technológia. Emésztés áram TV stb
Ez proci órajel akar lenni?Mert annak egy kicsit soknak tűnik...
Igen az akar lenni. Én is meglepődtem. 800MHz és 1,61GHz között váltogat, attól függően, hogy mennyire megy a proci, meg néha felugrik ilyen 6-9GHZ környékre is.
Akkor az igen érdekes .ilyen proci nekem is kell...mennyiért vetted és milyen fajta?
Csak egy mezei AMD TL-50-es proci.
én még gólya se voltam majd ha jól megy 2 év mulva de volt olyan hogy fizika túrán szakadó esőbe eltévedtünk és mindenki szidptt mint a bokros lovat pedig haverom fogta fordítva a térképet
De, ez velem is megtörtént. Volt rá példa, hoyg énis forditva fogtama térképet.
de nem én fogtam én csak megmutattam hogy hogy kéne és a csajok engem csesztek le, hogy de ő a falusi....
Látod, látod! Mindig a nőkkel van a baj. :hehe:
ez így van, olyanok mint egy rosszul összerakot áramkör működik működik de hibásan.
Bocsi, de hol a shift hagy ki, hol én.
Havonta egyszer meg kiszámíthatatlan. Ekkor jobb nem szólni hozzá. Gerjed, túldisszipál, torzít (Magyarra fordítva: hisztizik, menstruál, és ordít.)
A sörrel könnyebb gyorsabban "elfogy" és nem beszél vissza.
A sör keserű, és ha nem vigyázol, másnap fejfájással ébredsz. adott esetben nem beszél vissza, de illedelmesen visszaköszön, róka formájában. Akkor már inkább a nő. Többmindent lehet vele kezdeni, ámbár hosszútávon drágább. :pias:
Igaz, de a sör csak egy nap keserűség és még egy fejfájás, a nő egy életen át mindkettő.
Aztán amikor meg elveszed őket feleségül, akkor ez megváltozik. Onnantól már nem csak havonta egyszer vannak ilyen tulajdonságaik.
Apu azt mondja mindíg, ha nőkről van szó, hogy "ahoz hogy tejet igyak nem kell megvenni a tehenet".
Cserébe jön a "nercbundát szeretnék karácsonyra", ami sokkal rosszabb. Emellett 632 szempillaspirál, 452 körömcipő, 220 rúzs és társai. Mindezt magáért, nem értünk. A nő elsősorban magának akar tetszeni, másordészt a többi nőt kell hoyg elfogja a sárga irigység, harmadsorban meg epedjen utána a férfi. A férfi ezzel szemben elsősorban a nőnek akar tetszeni.
Az még a jobbik dolog. Én is vennék inkább nercbundát neki, csak legyen két perc nyugalmam
|
Bejelentkezés
Hirdetés |