Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miért az "Alkalmazott gyakorlati elektronika" mennyivel szebb?
![]()
Elég lesz megtanulni majd az utókornak is..
![]()
Ahogy én ismerem, inkább kettéolvasztja a pákával. Sőt, nem is, addig beszél, míg ketté nem törik.
![]()
Már megint az iváson jár az eszed. OszcilloszkóPIA.
![]() ![]()
Igen, kettéolvasztja a Stadi-féle 250 wattos wellerrel. Kellene egy forrasztós smiley is.
![]()
Boldog névnapot neked.
[OFF]Egyébkén Oszcilloszkópia egy sziget ország a Freki-tengerben. Ha nem tudnád. ![]()
Gondolom van olyan könyvtár ami használt, a maradék könyvtár használatlan, erről szól a könyvtárhasználattan.
Azért jobb névnapot kívánok, mint amilyen ez a "poén" volt! ![]()
Isten éltessen Mátyás! Törd a jeget ahol találsz - hogy nekünk kevesebbet keljen felolvasztanunk majd márciusban...
![]() Üdvözlöm a többi fórumtársat is ismét... ![]()
Sándor, hát hová tűntél? Rég voltál itt.
Ez Matyinak a személyes varázsa..Lassan már nem lehet feljutni a fórumra mert annyira túl van terhelve a szerver...
![]() ![]()
Egyéb anyagi-családi ügyek miatt "vidéki kiküldetésben"voltunk...Voltak is elég erős HE-elvonási tüneteim:
![]() ![]() ![]()
Attól függ!
Basszus már megint, vagy Jaj de jó, már megint! Nem mindegy! ![]() ![]()
Most jutott eszembe, hogy megkérdezzem.
![]() Azt mondta, hogy nem volt összehasonlítható a két képzés (az itthoni és az ottani), aki akart az tudott tanulni és, hogy életképes diákokat adott ki a rendszer.
Robi nem tudsz valami életképes antikváriumot mert van a vejemnek van egy komplett nemigazán tudományos igényű Leslie l Lawrence gyüjteménye és meg akar tőle szabadulni. Előre is köszi...
![]() ![]()
Igazából, én Pesten a Nyugatinál szoktam ilyen ügyben bóklászni, olyan nincs, hogy ne tudjak valami olvasnivalót szerezni. De Miskolcot nem nagyon ismerem, gondolom a színháznál már nincs.(?) Jövő hét vasárnap vidd ki a régiségvásárra, aztán majd megismerlek róla
![]() (Esetleg viszek neked én is néhány könyvet :kalap: )
Nézd csak!
Bővebben: Link
Hálás köszönetem mert én itthonról míóta ez a" bagázs" van itt nem szivesen mozdulok ki a sok gyökér miatt.
![]() ![]()
Köszönöm szépen a gyors reagálásodat Robi: Viszont van Miskolcon is rádiósbörze ha tudsz róla a Bartók Béla Művházban. Minden hónap első szombatján, csak én nem járok mert többsége már ezeréves ismerős és ráadásul NEKEM aki rádióklubtag voltam még belépőt is csengessek. Nahát..Ez szabálytalan..
![]() ![]()
Fiókot rámoltam... Találtam egy cső memóriát, meg egy cső PIC-et. A minap meg arra felé jártam, (csipked) és vettem néhányat. Lehet, hogy előbb kellett volna rámolni?!
Adok 2 db 627 -t 690 -ért! (De szívesebben 4 -et 2 -ért!)
Láttam én is kiírva, de az a baj, hogy a rádiókhoz nem értek. De lehet, hogy egyszer elviszem a gyerekeket.
Idézet: Elcserélni? „De lehet, hogy egyszer elviszem a gyerekeket.” ![]() ![]()
Persze! Két EL84-re!:smoke: :rinya: :rinya:
Csak ideértem...boldog névnapot Mátyás...
![]()
Sok boldog névnapot kívánok! Már ittam is rá-nem keveset- egészségedre!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |