Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok Fórumtársak!:kalap:
Bizonytalan ideig nem leszek elérhető, így sem a privát üzenetekre, sem az e-mail címekre küldött levelekre válaszolni nem tudok. Nagyon fogtok hiányozni, annyi biztos életemben ennyit nem nevettem, mint itt. Sok mindenkit megismertem, és egy pár jó barátra is szert tettem. Amint tehetem próbálok közétek azonnal visszajutni. Addig is szép napot mindenkinek, a sávszélesség legyen veletek. :integet2:
Csak nem a sittre mész?
Na ne, remélem hamar visszajössz. De mi az ok, ha szabad tudni? Vagy magán jellegű?
Harci macit csinálnak egy izomtáborban belőled netán?
Hogy alkalmas légy kigyúrt izomfrigók sakkban tartására a leendő melóhelyeden.
Nem, még nem, még mindig csirkelábkörömpiszok izmú vagyok, és még mindig nincsen munkám, jelenleg csak költöző státuszban vagyok, továbbá egy ma látott hirdetésre adtam me amilos, és kézzel írott önéletrajzom, hátha össze jön.
Egyenlőre többet nem tudok mondani, mert nagyon sok minden függhet, nagyon sok mindentől. Amint lesz netem, jelentkezem! :yes: Még egyszer köszönöm nektek az érdeklődést, és szép napot mindenkinek. :integet2:
Fényes tűzgömb robbant Magyarország felett. Bővebben: Link
Én ébren voltam, semmi különlegeset nem vettem észre
Mit gondoltok erről:Bővebben: Link
Már megint az UFÓK. Itt sem volt semmi villanás kivéve az öngyújtómat..
Ez jó
Tungsram mester Én különös módon álmatlan voltam, holott totál álmos voltam
De több helyről jelezték (amugy anno megnéztem a hülyeség kora c. filmet, erősen arrafelé tart a világ, ami a filmben van. Egy hét alatt földrengések, szökőár stb. most meg ez is )
Zolikám! Én ha álmos vagyok a s. leteszem már a fejem alszik. Hozzáfűzném még az előzökhöz, hogy egy pár éve egyik haveromnál voltam a Bulgárföldön. Este 11 fele eszméletlen nagy fényesség majdnem nappali és elment a villany. Pont ott van a 120KV-os fogadó és az egyik trafó káprázatos tüzijáték közben elpukizott. Ezt a fényt az egész városban látták...
Jelenleg 970 fő olvassa az oldalt. Ez rekord? (nem ártana kitenni valahova, hogy mennyi a rekord, igy nem kéne mindig megkérdezni)
Volt az már az előbb 1006 is!
Na éjszakára behozom még a kutyát is, nehogy valami kis zöld emberkék garázdálkodjanak a kertben.
Jelenleg 1009 fő olvassa az oldalt
Kis érdekesség most akadtam a cikkre, kicsit kezd furcsa lenni az időjárás Klikk
Én ezen abszolute nem csodálkozok. Egy rádióműsorban (helyi) éjszaka felraktak egy kérdést. Hányszorosára nőtt a környezeti szennyezés 1900-tól. Tel1: 10xres nem jó
Tel2: 5000xres nem jó tel3: 15000 nem jó Végül bemondta a frankót:1000000xros! 1640-től a léköri CO2 megduplázódott.. Ezt a Grönlandi jégből tudják pontosan. Őserdőirtás..Itt az eredménye.
Basszus, itt áll két zöld fazon az ajtónkban, és regisztrálni szeretnének a He-re. Nem tudom beengedjem-e őket? :alien: :alien:
(Csodálkoztam is, hogy ilyen későn nem illik kopogtató cédulákat gyűjteni.)
Sziasztok!
Nekem olyan mákom volt, pont láttam a fénylő meteort. Éppen kinéztem az ablakon, amikor áthúzott az égen. Valóban olyan sárgás-zöldes fénye volt, mint ahogy írják, és nagyon fényes volt. Először én is azt hittem, hogy tüzijáték, de robbanást én sem hallottam, na gondoltam magamban, ez akkor meteor volt. Mindenesetre fantasztikus látvány volt, de csak nagyon rövid ideig volt látható. Életemben most láttam először ilyen szép meteort. Nagy élmény volt.
Engedd be őket nyugodtan, legalább ellessük a technológiájukat. Kérdezd meg őket, hogy tudják-e hogy működik a fluxuskondenzátor. Ha tudják, regisztrálhatnak a HE-re.
Hírek...
- Ma marslakók szállták meg a környéket. A kicsi alacsony düledtszemű lények békések, barátságosak, és ha lassan beszélünk hozzájuk, megértik, amit mondunk. Pista bácsi oda is megy az erdőszélen egy ehhez igen hasonló lényhez... - Szer-busz! Én a Pis-ta bá-csi va-gyok. - Én meg a helyi erdész, csak elkapott a hasmars...
Na végre elmentek!
A "Magától bekapcsoló tv" topik érdekelte őket, de mikor látták, hogy lezárták, akkor megnyugodtak. No meg akartak nyitni, egy "urhajo javtisa help!" topikot is, de elmagyaráztam, hogy ehhez több napos regisztráció szükséges. Ezután megkínáltam őket pálinkával, meg hoztunk föl sört. Innentől nem is igazán emlékeznek semmire, de bevallom csak a csinosabbikkal kísérleteztem! Hálájuk jeléül itt hagytak az asztalon egy 5mikrométer nagyságú mp3 lejátszót, meg egy GPS-t most azokat keresem nagyítóval.
Megnézhetnéd a GPS -ükön, hogy mi volt beállítva indulási pontnak!
Sziasztok!
Kicsit utánanéztem ennek a meteor ügynek, és valami ferdítés van megint, mert amit az RTL klub állít, hogy 1 méteres volt az égitest az szerintem nem igaz. Azért, mert, ha egy 1m átmérőjű objektum a földbe csapódik, vagy fölrobban a levegőben, akkor kb. 1 kilotonna TNT erejű robbanással lehetne összemérni. Azóta új hír nincs erről, szerintem megint kiszúrták a szemünket valami marhasággal. Mi erről a véleményetek?
Valaki épített valamit és a kpcsolás kisült a kondi felrepült, és a légkörbe visszalépve hatalmas fénycsóvával elégett.
A Romboló?
Hajdan a CB csatornánkon volt egy srác, csak "Romboló" volt a CB -s "nik neve". Azért kapta, mert amihez nyúlt, az felrobbant, leégett, tönkrement stb. Persze, mert egyik 10e µF -os táp kondi sem viselte el a fordított polarítást, a rádió sem bírta a 12 VDC helyett az akkor még 220 VAC -t, tehát semmi csodálatos nem volt abban, hogy egy héten max 1-2 órát tudott rádiózni. Nem nagyon értette AC és DC közt a különbséget, de simán vállalt rádió javítást is. Ha dörgött vagy villámlott, először mindig rá gondoltunk... (A szemeinek a darabszáma és memóriája fordítottan arányos. Félszemmel már emlékezett arra, hogy az elkót meg kell nézni, polaritás helyes-e...) |
Bejelentkezés
Hirdetés |