Fórum témák
» Több friss téma |
én nagyon kezdö vagyok bocs a hülyeségekért
szereztem egy maszek gokártot és meg akarom csinálni távirányitosra . a kormányt és a fék és gázt megcsináltam hogy villanymotor hajtja . csak a távirányitot akarok rá csinálni. léci segitsetek táviránitot hogy kel csinálni. :yes:
jaj de fognak téged szeretni a moderátorok
És hányszor fogják neke mondani hogy használd a keresőt.. Mert már egy rakat ilyen topik van.. Azt hiszem ez is zárorva lesz...
De hogy ne tűnjek negatívnak...
Milyen távírányítóra gondoltál...mármint mekkora hatótávra? (elég annyi hogy előre hátra jobbra ballra, vagy szabályozni szeretnéd?) Lehet benne pic vagy ingább mikrovezérlő nélkül szertnéd? Esetleg ajánlom neked hogy nézz zét modell boltok oldalain, vagy keress használtan valami rendest..különösen ha hosszútávra tervezel. Mert az otthoni nagyon jó, egy két alkalomra, de a profi vezérló kényelmesebb és talán tartósabb is.... Idézet: „én nagyon kezdö vagyok” hááát...akkor egyszerűbb ha készen veszel eggyet és majd egy kicsit nagyobb tudással "leutánzod" a gyári cuccot... névrokonok vagyunk!!!én is Kun vagyok merre lax?
nekem eggyszere 5 doldot kell irányitanom gáz fék kuplung válto kormány
NE MONDJÁTOK HASZNÁLJAM A KERESÖT!!!!!!!!!!!!!!!!!
keresek távirányito kapcsolási rajzokat de még a gyüjteményben se találtam és a googlén se. léci küldjetek
Milyen célra kellene? Itt van egy. Ez pl a PRclockhoz van.
Kanal RC Sender
A címet pontosítottam. Kérem, hogy legközelebb figyelj a nyelvhelyességre és a helyesírásra is.
Köszönöm!
mihezz kell?
mit akkarsz írányítani? üdv
Én is felteszek hármat is de nem egyszerre a nagy méretek miatt. Az első egy vidi TS-3342 tipusu TV-hez volt. Ha emlékeim nem csalnak ugyan ilyen ák. tartalmaz az ITT Ideal Color TV távirányitója is.
És itt a harmadik. Ez a távir. adón kívül tartalmazza még a vevőt és a hozzá kapcsolódó ák. is. Azthiszem orion-os.
akkor itt az előző gokártos témád is
mivel áthelyeztem...
12000?
Az sok? Lehet, hogy mini robbanómotor! Ott még jóval feljebb is vannak! (amúgy 2 ütemű benzines témáknál sem extrém ma már ez, pl cross vasaknál)
5km hullámhosszúságú modelltávirányítót keresek
ha valaki tud segíteni előre is köszönöm
Ekkora hullámhosszokkal atomtengeralattjárókkal szoktak kommunikálni hogy víz alatt is elérjék őket. Mondjuk jó nagy antenna meg teljesítmény kell hozzá. Bővebben: Link
Mondjuk te helyből 10x ekkorát szeretnél, szurkolunk neked
Sziasztok! Egy Grundig TV távirányítójának a kapcsolási rajzára és illetve IC-jére lenne szükségem. Pontosabban a tv-szerelőmnek, aki nem internetezik (cserébe én meg nem értek a tv szereléshez).
A távirányító típus száma: 661 Köszönök minden segítséget! Üdv mindenkinek! |
Bejelentkezés
Hirdetés |