Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen, ilyenkor van jókedve...
Szerintem szamóca teljesen korrekt...
Nem tudjuk, hogy benő, vagy nem nő be a feje lágya...
Na már csak Te hiányoztál, és a szóvicceid!
" Warnoljunk így is, úgy is!
Warnoljunk! Úgy is!"
"Ha rossz vagy, majd nyakadra lép szamóca,
annyi vagy Neki, mint egy nyomorult kabóca"
Ez nagyon ütős: "Vigyázz mert az eper leteper" De a gyilkos szamóca sem rossz.
Ejj, ez nagyon fájt, de simpi viszi a pálmát.
Le is cseréltem a profilképemet, mint anno Frankye...
Sajnos nem tudtam elküldeni nérót, mert nem tudom feltölteni a fájt.
Rühellem a fríímailt. Jó éjt mindenkinek, mára lemerültek a telepek. :integet2:
Használj gmail-t! Akkor már soha nem kell a leveleidet törölni. Nem szól, hogy "üriccsé vazze" és mindig működik!
Gondolkodtam a "nyalom azt az okos kis agyadat!" feliratún is...
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Köszi szépen, majd kipróbálom.
E-mailt, csak azért használok, mert vagy 5 éve ez a címem van, és mindenhol ez van megadva. Át lehet, valahogy irányítani fríímailről, gmailre, vagy bármi másra? Na de most már tényleg megyek, holnap 4.37 kor visz a céges busz. Jó éjt mindenkinek.
Nem jó a teleped, használj ilyet: Bővebben: Link Ha ez működne, akkor tutira nem merülnél le ilyen hamar.
Remélem más is beleolvasott ebbe: Egyenáramból váltóáram, mert vannak benne nagyon durva dolgok. Ezek tényleg nem tanultak fizikát?
Ne, neee, neee, jujj, hivom a pszihológusom 06-90 .....
Elnézést kérek a többiektől, de ez nekem nem kicsit fájt. Éreztem a forrasztópákát a hátamban, szó szerint méghozzá bekapcsolva. Szerk.: hogyne! Atomfizikát, algebrát, stb... Na de most már tényleg, megyek, mert lemerült a 9V -os váltakozó áramú elemem.
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy van egy P4-es kb 4 éves gépem, aminek a párhuzamos portját most használtam először. Ami a probléma vele, hogy az első 3 databit magas szinten van a bekapcsolás pillanatától. Próbálkoztam LPT vezérlő progikkal, de nem sikerült az első 3 bitet L szintbe állítani. A többivel nincs gond. Mi lehet a gond szerintetek? Hibás a port? Beállítási gond lehet?
Az egy gyilkos topik. Csak erős idegzetűeknek! Néhány hozzászólást elolvastam és leamortizálódtam...
Régen tanultam a szakközépben, de abban biztos vagyok, hogy a 8 adatvonalat (data0-data7) külön lehet 0-1 állapotok között nyaggatni. Ha állandóan H szint a kimeneten, akkor bizony vagy a port rossz, vagy a kábellel vannak bajok (meg tud tréfálni az is). Ha hozzáférsz a csatlakozóhoz, dugj bele egy másik kábelt, és azon mérj. Amennyiben azon sem oké, akkor nézz a BIOSBA, és az ECC/EPP uzemmódot állítsd át. Arra már nem emlékszem mire jó, de kellett állítgatni azt is a porttal kapcsolatban.
Jóreggelt kívánok, örömmel jelentem, hogy megkezdődött a a tavaszi szünet.
Hol? Nekem csak a jövő héten lesz, igaz egy teljes hétig...
Sopron, de ittt is csak egy suliba, az enyémben, ezért az összes ismerősöm a padban tunyul, én meg itthon jól érzem magam
Na, szépöcsém, akkor irány a műhely, és tessék berhelni a biciklit. Aztán ha kész van, szólsz, addigra összedobok egy 250 km-es túraútvonalat, ha kezdő vagy, 14 óra a szintidő, ha haladó, akkor 10 óra, profiknak 8.
Szerk.: Nekem 7 óra, úgyhogy vigyázz...
Majd meglátjuk, hogy hol lennél szívesebben, ha estére dagira töri a fenekedet a nyereg... :hehe: :eplus2:
Kezdő haladó. A műhelyem az udvar ahol egy csomó autó parkol és multkor egyik szomszéd lecseszett, hogy az autójától 10 m-re szereltem a bringámat
Gonoszkodsz? már elfelejtetted, hogy ki vagyok? :boxer: :duhos2:
Ja, emlékszem, valami paprikajancsi vagy, aki sátánnak képzeli magát, meg van egy csivavád...
Legközelebb mondd meg annak a kedves szomszédnak, hogy ha hazajön a tragacsával, akkor úgy tolja be az udvarba, mert allergiás vagy a kipufogófüstre... |
Bejelentkezés
Hirdetés |