Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Laci megnéztem, a weblapja él és virul, tehát egy létező cégről van szó. Talán vettünk is szamócaszörpöt multkör a köbtúrán, az pont pölöskei volt.
Azé' a móri se rossz! Még a bor is jó ott...
Mi is sok SZAMÓCA szörpöt szoktunk venni, vennénk VYCSIS szörpöt is, ha lenne...
Én ott leragadtam ezek szerint... Egyszer bezárták és el is tűntek a szörpjei. Akkor újra keresni fogom.
Nem, nem. Azt nem. Csak is Vycsis szörp jöhet számításba. Vicsys a modrátor. De had ne részletezzem!
Hallottál már a Lacicilinről? Na, ebből indulj ki!
Laci Cilin? Már megint piros karikás?
Volt nálam tű meg cérna, meg foltozó. Megvettem a legjobb szingós gumit, amit tudtam, többre akkor nem volt pénzem. Meg kellett volna állni, és befoltozni pihenni egy órát, és úgy menni tovább.
(A szingós gumi nem fér el a zsebben!)
A Penyigei szilva lekvárnak pedig nincs párja! Ezt mint tapasztalt szilvalekvár gombócszakízlelő mondom.
Inkább a szakács bizottság elnökkeként. Az ízlelők mi vagyunk, de a véleményünk megegyezik a Tiéddel.
Az EHET-gulyás volt a csúcs. Ezt nem kell bizonyítgatni, mivel olyan gyorsan elfogyott, hogy néma kutyának anyja se fától a szavát.
Hiába esett az esett az eső, és szaporította . Azért EHET gulyás, mert megEHETed
Az az amikor a fájától, és könnyebb utol érni.
A gulyás tényleg jó volt! Nekünk (Frankye, Eszter és én) nem is jutott...
Ekkor keletkezett az "éhesen maradsz, mint lassú modi a találkozón" közmondásunk.
Nem, 'útját állta', az jó és értelmes, 'akadályát állta', ennek semmi értelme, ne vicceljünk már... :no:
Szerinted melyik mondat értelmes: Eredeti: Idézet: „kulcsfontosságú képessége állta akadályát az adatokhoz való hozzáférésnek” Az én átiratom: Idézet: „kulcsfontosságú képessége állta útját az adatokhoz való hozzáférésnek” Szerintem egyértelmű, melyik a helyes. Az adatokhoz való hozzáférés útját állja a kütyü, amiről a cikkben írnak. Az 'akadályát állja', teljesen hülyeség, hiszen maga a kütyü az akadály, amely az adathozzáférés útjában áll...
Mint a kínaiak...
Bővebben: Link
De értetted, hogy mit akart mondani!?
A "képezte akadályát" és az "állta útját" összekeveredett. Van ez így a magyarban sokszor.
Nézzem végig? Történik majd valami?
A levelek sem rezdülnek... Feszülten figyeltem, de semmi... (4:17)
Mivel készítették ennek a basszusmenetét?
Persze, értettem a lényeget, csak mondjuk ha ezt a mondatot elolvassa az a srác, aki a villanyboylerének a fűtőszálát akarja 9 voltos elemről működtetni...a többit gondold hozzá...
Ez nagyon durva...
'Olvastam elfele az miénk szöveg, én kihagy pirula nyelése, és hiányos egyéb eshetőség terén én belees a teherbe... Ekkor olvas miénk tájékoztató, és látom, hogy annak esete forog fenn, hogy én lenni hím, tehát pirula nem nyeldes, csak nőstény nyeldes... '
Találtam ismét egy tanulságos sztoryt:
"Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer a barátjának: - Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül. Egy napon valaki ajándékozott neki egy szempárt. Amikor levették szeméről a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is. A fiú megkérdezte: - Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül? A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított. Az a gondolat, hogy az élete hátralévő részében ezt kell, hogy nézze, arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút. A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort: 'Vigyázz jól a szemeidre, mert mielőtt a tied lettek, előtte az enyémek voltak.' Valahogy így működik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk. Csak kevesen emlékeznek arra, milyen volt az életük azelőtt és ki az, aki mindig mellettük volt a nehéz időkben. Az élet ajándék . Ma, mielőtt kimondasz egy bántó szót, gondolj azokra, akik nem tudnak beszélni. Mielőtt panaszkodsz az ételed íze miatt, gondolj azokra, akiknek nincs mit enni. Mielőtt panaszkodsz a férjedre vagy a feleségedre, gondolj azokra, akik Istenhez fohászkodnak, hogy legyen társuk. Ma, mielőtt panaszkodsz az életre, gondolj azokra, akik túl hamar mentek el a másvilágra. Mielőtt siránkoznál amiatt, hogy túl nagy távolságon kell, hogy vezessél, gondolj azokra, akik ugyanezt a távolságot gyalog kell megtegyék. És amikor fáradt vagy és panaszkodsz a munkádra, gondolj azokra a munkanélküliekre, akik szívesen végeznék a Te munkádat. És amikor gyötrő gondolatok rosszkedvűvé tesznek, mosolyogj egyet és gondolj arra, hogy élsz és csodálatos, ami körülvesz."
Kedves bankimajki!
Szépek ezek a történetek, de kevés ezeket a tanításokat olvasgatni, gyönyörködni bennük, vagy épp meghatódni rajtuk. E tanítások szerint élni kell!
Na jó de valakinek prófétának is kell lenni, hogy a többiekhez eljussanak ezek a történetek. Nem akarom azt mondani, hogy ezek szerint élek és azt sem hogy nem. Nekem mindenről megvan a saját véleményem. pl. Nem szeretem az utcákon kunyeráló embereket.
Abból is kétféle van. Van aki magának kunyerbál, és van aki "alvállalkozó".
Idézet: „Nem akarom azt mondani, hogy ezek szerint élek és azt sem hogy nem” A próféta nem választhat köztes utat, mert akkor hiteltelen. |
Bejelentkezés
Hirdetés |