Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
A mai napon nekiálltam az új topládáim elkészítésének,15 mm es rétegelt lemezből készítem el,az eleje kapott egy 1657mm sugarú ívet, a hátlap és majd az előlap körmös anyával készül süllyesztett imbuszfejü csavarokkal a könnyebb szerelhetőség érdekében! 4 Db készül belőle! P.audio hangszórókat és drivert teszek bele, ha valakit érdekel a dolog teszek fel a hangszórókról,driverekről is képet!
Hali !
Jöhetnek a képek , engem érdekelne majd a végeredményről is . üdv.
Szia!
Mindenképp teszek majd fel képeket a kész ládákról is! Igazából már volt ilyen ládám de az 18mm ess MDF lapból készült és elképesztő súlya volt ,így hát újraépítem rétegeltből! Egyszerűen fantasztikus hatásfokkal szolnak ezek a ládák!
Az igen Paudió hangszórók? Már irigyellek, ezek jó hangszórók és persze nem olcsók!
Majd kiváncsi leszek a hangfal kinézetére ha kész lesz! A hangfaldobozod majdnem hasonlít az enyémre! Nekem Mcakuley hangszóró van benne, USA gyártmány 250W-os és a magas pedig M.N.C. 100W-os magassugárzó van benne! Már tesztelve lett teljes hangerőn egy teremben 8 órán át, szépen szólt! A mélynyomóban 800W-os EVM hangszóró volt! Ütős buli volt nagyon!
Annyira nem kell irigyelni, ugyanezt anno a beag hszek simán tudták.
a Beag sorozatot nem ismerem és nem hallottam a hangját!
De biztos jó lehet.
A hangváltó topicba már tettem fel kapcsolást régebben egy hangváltóról,azt építettük meg minimális változtatással! 24dB/okt 1100 Hz körül vágja a magasat.
Csatoltam róla képet!
Igen P.audio hangszórók! Valóban,nagyon megvagyok vele elégedve! Már volt elkészítve ilyen ládám csak nehéznek tartottam így újra megcsinálom!
Ezek a ládák tölcséresek lesznek! Mindenképp teszek fel képet,csak egyszerre 4 db készül és így lassú a folyamat. Ha jól emlékszem már egyszer beszéltünk egy másik topicban ahol a mély hangszóróimhoz ajánlottad azt a ládát amit használtatok ezen a bulin.
Nem hiszem hogy túl lent lenne,te hol vágnád?
Gyári adat szerint 1khz en 100 w rms re képes a driver. Ezt ki is használjuk
Mi az hogy milyen egy hangfaldoboz??
Tujmi topládájáról beszéltem!
Igen jól emlékszel, már beszáltünk a mélyládákról!
És hogy haladtál vele?
3" a lengő átmérő és 2 " a torkolati nyílás.
Igazából még sehogy nem vagyok velük,de egy gyári tts18 ládát fogok lekoppintani az első körben,azután pedig kísérletezek majd tölcséres ládákkal,csak ez mind idő és pénz kérdése.(sajnos mindkettőből kevés van)
Hmm.. Akkor nem szóltam. Mennyibe fájt ez a driver?
Elég sokba fájt,de mivel 4 db 12" osat is vettem mellé kaptam egy kis kedvezményt plusz elengedték a szállítási költséget.
Hangfal létezik. 1kép. Hangdoboz, láda is 2.kép
De "hangfaldoboz nem létezik, ha igen mutass egyet.
Kedves Szamóca köszi hogy kijavítottad a szót, egy haverom mondogatta így nekem és én is így mondom,de most már nem fogom!
Én köszönöm Neked, ha helyesen használod, és mindenkinek aki így próbálja terjeszteni
A BEAG mélyközepei olyanok voltak, amikhez nem kellett 1k-nál váltani a magasat.
Van aki hisz még a mesékben. ))
Az olyan lenne, hogy doboz, de hátul nyitott. Létezik ilyen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |