Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor nem sűrűn moshatsz lábat. Mekkora gombatenyészet...
Idézet: „Platina Április hónap 4. napján Platon Április hónap 4. napján ” Az első nevű versenyzőt szerettel várom. Csak legyen súlya is legalább 150kg. A másodikat viszont a teherautó pakolására várom..
Irónia pedig az a hely, ahol a tollak laknak. Arizóna pedig az a terület, ahol édes kis állatkák és cuki csajok találhatóak.
Az MSN-t felvettem köszönettel Matyi barátom. DE megy SKYPE is parallel. Ott majd tudsz dumálni Ágival. De azért küldj már nekem egy jó dagadt PLATINÁT. Ablak nyitva
Szivesebben néztem mint a kereskedelmi csatornák szemeteit. Itt legalább nincs anyázás..
Hogy lehet SP1-es XP-ből SP2-eset csinálni? Ha SP3 az se baj.
Átírod filctollal a DVD-n. Egyébként a packot le lehet tölteni a Microsoft weblapjáról.
Idézet: „Átírod filctollal a DVD-n” Te nem vagy józan!
Pontosan! Oda van írva: informatikusoknak, fejlesztőknek. Azaz Te első körben kiestél.
Ez jó... Ezt a frissítést hol lehet letölteni?
Soproni Paraszt.Nem akarok senkit megbántani de elég érdekes egy gyerek .
Saint Peters. Hozzá kell könyörögni hogy, csak jó legyen.
Ez volt eddig a leghosszabb felirat amit a "Bővebben: link" felirat helyett láttam.
Szeintem tegye fel akezét az aki szereti mert rohadtul kíváncsi vagyok, hogy erre van-e igény vagy ez a majom csak amgának ugrál?
Áruljátok el, hogy miről van szó, mert fonalat vesztettem...
Kaptál egy hard diszk drájvot?
Nézd meg Bővebben: Link
Szerintem csak egy mitugrász, de persze ez az én véleményem.
Sziasztok, jó estét mindenkinek. :integet2:
Ma nagyon jó napom volt. Korábban írtam a pc -s topicba, hogy rossz a gépem, bekapcsol, majd kikapcsol. Már ki is néztem magamnak az új alaplapot, nem is olcsót ráadásul, és ma takarítás közben elhatároztam, megpróbálom feléleszteni. Szedtem ki sorba az alkatrészeket, majd a legvégén már csak az alaplap maradt. Ekkor is bekapcsoltam a tápot, és azonnal indult a gép, majd leállt. Aztán eszembe jutott, hogy a stekót lekélne húzni, hátha, hátha valami ott történhetett, mert azon keresztül jön a reset jel, a power gomb power led stb. Ahogy lehúztam, a gép automatikusan nem indult el többé. Aztán megnéztem alaposabban azt a nyáklemezt, amin a gombok vannak, és felfedeztem rajta egy rövidzárt, és ez okozta a problémát. Lényeg lényeg, jól megszívattam magam. |
Bejelentkezés
Hirdetés |