Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
A led aram ugy lett merve, hogy csak az elotet ellenalasra mertel? (azaz nincs benne a fet?)
A kondit hova kototted? Az aram kepen latszik, hogy beleng, azert van olyan szinuszos, csillapodo hullam. Valoszinuleg tul nagyok a szort induktivitasok.
Csak az előtét ellenálláson mértem. A kondi a led anódja és a gnd között van. kb 20%-al megnövelte a csúcs áramot, úgy hogy a teljes áramfelvétel nem nőtt jelentősen.
Érdemes berakni a kondit? Milyen hatással van a működésre? Ezek szerint nő a hatásfok,vagy rosszul következtetek.
Kismértékben nő a hatásfok, de valószínűleg valami jó kondit kellene találni. Én már nem hiszem hogy beépítem, mert ahhoz kókányolni kellene.
szevasz.hátul egyszersem volt jó.előlről volt amikor beméet volt hogy csak 20m.ezt nem értem hogy egyszer jó egyszer nem .hátulról meg sose volt jó?
Ezt én sem értem. Hátul hova tetted a fejeket? Mik voltak a körülmények, írhatnál egy kicsit bővebben.
nézd meg előző oldalon már feltettem.csak szemből próbáltuk 5ször. a vevő beindult egyből csak olyan mintha az a 10 fok kicsi lenne.
Bocs már megnéztem. Hova mértek? Egy helyre vagy keresett olyan pontokat ahol, mérhető. Ja és milyen távolságról kezdett mérni.
rendszámra.előlről 230m ről kezdtük.hátulról 20m ről
Mivel mértek?
Milyen dobozba raktad a blokkolódat? Elölről mennyinél mért be (legtávolabbi)?
prolaser 3.változó a bemérés.volt időszak hogy már bent bejelzett és rá bemért utánna meg csak 20m re.
Az érzékelés után hogyan indítod a blokkolást?
Ezzel a blokkolóval zavarja folyamatosan. A Q7-en is ez volt.
olyan érzésem volt a mérés folytán mintha kihagyott volna és bemért utánna megint blokkolt.mintha lett volna időköz vagy kicsi a 10 fokos led.
27 ohmal mentek a ledek.lehet kissebbel is hajtani?
A HMJ jammerét csináltad, minden LED-re külön ellenállás?
Elvileg igen. Nem az enyém és csak az elhelyezés miatt fényképeztem le, hátha segít neked.
köszönöm szépen de sajnos nem azzal van a gond hanem a blokkolással.
igen minden ledre 1 27 ohmos ellenállás.a te tfdud és az 5.után indul 1us/400ns
probald ki ugy, hogy folyamatosan blokkoljon detektalas nelkul. ha ugy is szar akkor lehet tudni hogy a ledekkel, vagy meghajtassal van gond. ha ugy jo akkor meg biztos hogy az sw-vel van valami.
Lehet, hogy tudok szerezni működő fejet. Azzal tudtok kezdeni valamit? Vagy kell hozzá a központ is?
Szerintem már nagyon nem szabad csökkenteni
Egyébként hogy szuperál a TFDU, volt-e vakriasztás? Hány üzemórát használtad a kocsiban?
a detektálás tökéletes mert utána bemértek utánna blokkolt 20m ig
nem tapasztaltam.egyből reagál ez igy jó ahogy van.nem szabad mással foglalkozni ezt jól megfejtetted.azadó részét is megkellene fejteni de semmi ötletem nincs.
Valahogy meg kellene nézn egy vevőveli, hogy a LED-ek milyen zavarójelet sugároznak
nagy maszlag lehet mert a fekete-fehér kamera képe teljesen mintha kodolt adás lenne a monitoron.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |