Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Ugyan az, mint ami a fényképen volt. AVR lock bittel lehet kezdeni valamit? Kiolvasni az időzítést esetleg?
azért nem tetszik a szinkronozás mert ha változtatnak a frekin álandóan módosítgatni kell.na persze ha tudjuk a frekiket.ezért lenne jó maszlaggal blokkolni ami mindenre jó.
mit próbáljak még ki a kütyüvel.nem tudok mérni mert nincs szkópom.
3mm eres sötétített plexi van rajta.az nem lehet a gond?
Nézd meg kamerával plexivel és plexi nélkül.
nem lehet, hogy a ket blokkolo nagyon eltart egymastol es letrejott 1-1 holt zona?
probald esetleg ki, hogy folyamatosan bekapcsolod, majd kameraval a kezben a kocsi kozepvonalatol oldalra kisetalva van-e olyan pont, ahol a ledek fenyereje drasztikusan csokken.
szerintem.ami zavarásunknak az a lényege hogy a fénynyalábunk nagy legyen és erőteljes mivel zavarunk és nem válaszolunk amit 20-25maperrel is lehetne.elől csak a rendszám ami káosz azt körbepakolni és nyert ügy.hátul sok az egyenes rész és kicsi a nyalábunk ez lehet a gáz.hátra eza megoldás sose lesz jó.érdekes lehetne a 850nm es 10mm 5 chippes megoldás.....középre 4 led balra-jobbra 4-4 led összesen 60 led.az egész kocsit közrefogja.
Szerintem valahogy ki kellene szűrni, hogy nem szoftver problémád van-e, és esetleg menetközben leáll a blokkolás.
Hátsó mérésnél írtad, hogy 20m-ről kezdtetek. Amikor megvolt, utána még mértek, pl. 100m-nél? Ott sem zavart?
de 100m a rendszámnál zavart csak a lámpámra mérve simán vitte
nem áll le még mielőtt beszereltem megnéztem őket kamerával.egyszerre ment mind az 5 10másodpercig.
Na ácsi!
Amikor hátulról elkezdtek mérni 20m-ról, akkor egyből a rendszámra mértek, vagy a lámpáról kezdték a mérést? Hány mérés volt hátulról?
sorba:elindultam 100m ig jelzés volt de blokkolás nem 100m nél néha zavart néha nem. nem tudom hova mért de gyenge volt az adás a blokiból.tehát a hátsó az olyan mintha ott se lett volna.
20m-nél a FÁMA III lézerátmérője 6cm.
Ha nem találja el a szenzorodat, akkor megvagy. Lehet, hogy ez a 6cm a vevő érzékenységtől függően nagyobb is lehet
telefonon végig beszéltünk.a vevő jelzett rá 1 másodperc múlva mondta 29km/h mész néha egy kis zavar de álltalába megvolt a mérés.
Fej beállítását ellenőrízted?
LED-ek párhuzamosak voltak az úttal?
igen megnéztem vízmértékkel,kamerával ha a rendszám közepét nézem akkor a monitoron egyforma fényerővel vílágítanak a ledek
a maszlaghoz kevés az 1 fejbe 12 led.szerintem.
Nem tudok mit mondani.
Meg kellene nézni vevővel (IR LED) szkópon, hogy milyen jelet sugároz. Kiváncsi vagyok HMJ szerkezetére is. Mikor teszteli?
sajnos nem tudom.én mondtam neki hogy hozza el de nem hozta.
lhet hogy úgy kellett volna hogy a hűtőrácsba jobbra-balra a rendszám alá 1
láttad már a you tube-on a home made laser jammer-es videót 4-4-4 db 10mm 5chippes 850nm infraleddel csinálta a srác.embertelen a fény.5210 megse közeliti
pontosan igy ird be a google-be.home made laser jammer.utánna 2 képet kidob.a jobb oldali a testvideo.abba belépsz utánna a jobb oldalt kis képeknél a 9. kép kb 3méterre áll az autó. a klipp 1:34perces
|
Bejelentkezés
Hirdetés |