Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
A Vanish oxi Action2k mindent eltüntet!
Oké, tudok biztonság kedvéért egy kicsit többet viszek.
Figyelem! Igazgatót felveszünk!
Kérünk egy Valakit a vezetőségből, - egy komponens (v. kompetens? ) személyt, - aki főszervezőként irányítja a találkozó szervezését. (Mégse én bízzak meg valakit, hogy intézze a Bókayt...) Szinte mindenre megvan a jelentkező, de valakinek ezt össze kell fogni a pénzügyekkel együtt. Vagyis hivatalosan is kiírni a rendezvény dátumát, beszedni a belépődíjakat, megbízni a tatabikát, hogy menjen el és beszéljen a Bókay Kerttel, esetleges eldöntendő kérdések kiírása szavazásra, a rendezvény előtt egy nappal nekem pontos létszámot mondani stb. Tehát volna dolga, de segítjük, ahol tudjuk... Itt tartunk: Tatatbika rendezi a Bókay Kertet. Amit én felajánlottam, az vehető ígéretnek, - a mesterszakács jön, a kaja vásárlást intézem. Akcio2 Laci hozza a kályhát az 500 literes üsttel. (Akit kihagytam, írja ide!) Kérjük a további munkákat kiosztani!
Ne adj'Isten, nem lehetne nyitni egy 2010-es találkozó topikot, és ez megmaradhatna 2009 -nek? Azt az évi 1 plusz topikot csak kibírnánk...
Vagy ezt nevezzük simán "Találkozó" -nak.
Nem értem mit problémázol a "2010-es találkozó," és a "Találkozó, 2010" topikcím között?
Szamóca! Ennyire érthetetlen volt, amit írtam?
Erre írtam, hogy akkor legyen "Találkozó". Mert sem a 2009, sem a 2010 nem fedi a valóságot.
De ezt én csak felvetettem, és nem kívántam erőltetni.
A topic címét már úgyis átírták, akkor felesleges új téma. Akit érdekel a 2009-es, úgy is vissza fog olvasni.
Kezd ez már olyan irányba elmenni ami nekem kevésbé tetszik...
Norbertóval mi van? Nem véletlen hogy előzőleg Ő szervezett Bókay vonalon...
Szeintem meg mindenki főzzön akinek kedve van. l fog fogyni a jó levegőn hidd el!
Gafly! Nem akarok én tolakodni, ha úgyérzitek, legyen külön főzőcske! Nem akarom én senki örömét elvenni!
Tudom viszont azt, hogy 100 -as létszámra nem könnyű főzni. Vagy éhen marad egy csomó ember, (mint tavaly! ) vagy tonnaszám öntjük ki a kaját. Ezért gondoltam ezt, ahol lemondok idén a találkozói szórakozásnak egy részéről, és délben mindenki jót ebédelhet. Legközelebb ezt más is megteheti, - pl. pont Te!
És ebédjegyre osztjuk a kaját? Ki, mire fizetett be?
Nem étteremben leszünk, ahol épp annyit veszel ki a mélyhűtőből, amennyi pont kell. Ami kaját odaviszünk, azt ott el kell fogyasztani, a maradékot pedig lehet adni a kutyáknak.
Főzhetsz Te is, sőt...most már ha nem főzöl, akkor nagy bajok lesznek... Felizgatod itt a jónépet, aztán semmi, mint egy rossz feleség...
Na, én felajánlottam, hogy ha valahova kell szaladgálni, intézkedni személyesen a Találkozó ügyében, akkor rám számíthat a gárda. Persze, nem erőszak, és azt sem tudom, hogy Norberto idén is megcsinálja, avagy nem, ebben az ügyben nyitott a kérdés. Természetesen ha olyasvalaki vállalja el, akinek már van némi tapasztalata a tavalyi szervezésből kifolyólag, az nem kevés előnyt jelent, én azért ajánlkoztam, mert senki nem kapkodott a dolog után, értem ezt a Bókay-kertet érintő dolgokra. A főzéses-kajálásos vonal jól halad, azzal nem lesz probléma, szeretném ha minden más is így menne. Én itt vagyok, ugrásra készen, nem kötelező jelleggel a szervezésre nézvést, ámbár ha minden 5. hsz-ben csak azt szajkózzuk, hogy 'Norberto?', akkor a végén majd AkcióLaci, Ilaci meg én főzünk valamit magunknak egy 500 lityis üstben valamelyik utcasarkon és addig eszünk, míg ki nem pukkadunk... :bummafejbe:
Természetesen ez évben is vállalom a pénzügyi koordinátor szerepét, tekintettel arra hogy minden belépővel, pólóval, kitűzővel kapcsolatos dologhoz nem csak a BioDigit Kft beleegyezése szükséges (logó felhasználás és társai miatt) de anyagi oldalát is biztosítani kell.
A többire szívesen veszem mások segítségét.
Akkor még szólhatnál arról is, hogy jó-é ami eddig szerveződött, vagy más az elgondolás.
Teljes mértékben rendben van. Ha valami nem oké, akkor eddig is beleszóltam.
Folyamatosan figyelemmel kísérem a dolgot, de elég nagyok vagytok ahhoz, hogy ne kelljen nekem tulajnak mindenre rábólintani. Közbeszólok én akkor, amikor kell. De eddig teljesen rendben van.
Tisztelt Kollégák, mivel a rendelkezésre álló adatok alapján Norberto kolléga részvétele a szervezésben igencsak kérdéses, sőt mi több, teljesen valószínűtlen, azt javaslom, hogy ne erőltessük ezt a vonalat, mert zsákutca. Aki maga akar erről megbizonyosodni, ajánlom figyelmébe a kolléga adatlapját, azt hiszem, ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Mivel időből egyre szűkebb a raktárkészlet, élve a bizalmatokkal elkezdem a Bókay-kert projektet.
Most kaptam egy fülest, nem is olvastam végig rendesen...
Miért kell itt külön mesterszakácsot hívni? Bocsánat, ezt egyáltalán nem olvastam. Mi gond volt a tavalyi kajával, hogy nem megfelelőek az eddigi lelkesen dolgozó szakácsok?
Fülest?
Most akkor mennyit olvastál el? Vagyis... NEM KELL mesterszakácsot hívni. Én bátorkodtam felajánlani a marhapörköltet. Egyedül viszont nem vállalom cca. 25 kg marhahús feldolgozását és megfőzését. Nem (csak) a munka, hanem a felelősség miatt.
Elég sokat időmhöz mérten.
Kérdésem még mindig adott.
Azért jó egy ilyen "füles". Képzeld, ha aug.14-én reggel közlöd, hogy minek hoztam ennyi húst...
Idézet: „Kérdésem még mindig adott.” Több fórumtársunk jelezte, hogy idén is főzne szívesen. Az miért nem jó? Idézet: „NEM KELL mesterszakácsot hívni. Én bátorkodtam felajánlani a marhapörköltet. Egyedül viszont nem vállalom cca. 25 kg marhahús feldolgozását és megfőzését. Nem (csak) a munka, hanem a felelősség miatt.” Még mit mondjak erről?
Sajnálom, hogy meghosszabbítottam a hozzászólás módosíthatóság idejét.
Amit írtál, az a Te álláspontod, amit elfogadok / elfogadunk. De még mindig nem kaptam választ: Idézet: „Több fórumtársunk jelezte, hogy idén is főzne szívesen. Az miért nem jó?”
(Javaslat!) Szerintem kéne csinálni egy listát arról hogy kik főznek kik hoznak valamit meg ilyesmi. És ezt úgy megcsinálni hogy bárki fölírhatja magát. (ha ennyi gond van vele)
Ez jó ötlet, támogatom.
Én csak azt nem szeretném elvenni senkitől, hogy pl. Köbzoli és Gafly is úgy tud és akar valamit a találkozóhoz hozzátenni, hogy főznek. Ezt nem kellene elvenni tőlük. Több oldalon olvastam hogy a "mesterszakács"... Egész eddig őket hívtuk így, nem gondoltam hogy tényleg szakácsot kell felbérelni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |