Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Neem hát azt nem is kell. Itt úgy is vannak "nyári hétvégén bográcsozó" kitűnő "szakácsok". Mert ugye a főzés is egy élmény lesz a találkozón.
Senki sem mondta, hogy nem jó!
Egy ötlet volt, amit én felvetettem, - illetve felajánlottam a bratyóm munkáját az enyém mellé. (A marhapörkölt az nem olyan "félórás" kaja.) Többeknek tetszett. El van vetve, - szerintem több szót nem érdemel. Akinek nem tetszett, az ment hozzád árulkodni? Miért nem itt mondta?
Rágjuk le a csontot. Egy főzési dologban abszolút nem érintett személy hívta fel a figyelmemet, hogy Köbzoli és Gafly még mindig szívesen főzött volna és most magukba zuhanva vették tudomásul hogy nem szabad nekik.
Felbérelni? Ki bérel fel kicsodát?
Te azt hiszed, hogy ekkora adag pörkölt mellett unatkozott volna, aki főzni akar?
Senkit sem akartam magábazuhantatni. El van vetve.
Tudunk erről beszélni rendesen, vagy játszunk sértődést egyik-másik oldalra... ?
Akkor az lesz, hogy aki főzni akar a Találkozón, szépen megírja, hogy mit fog főzni, részvételi ablakban közzé lesz téve.
A részvételi szándék jelzésekor pedig a következő adatok kellenek a jelentkezőtől: név, belépőjegy darabszáma, x db pólót kérek/nem kérek, Laci/Gafly/Zoli/xy/nn/stb. kajájából akarok enni, a/b/c versenyen akarok részt venni (opcionális), 1/2/3-as dolgot tudok felajánlani (opcionális). Lesz egy határidő, ameddig elfogadhatók a jelentkezések, hogy mindenre a jelentkezők számának pontos ismeretében fel tudjanak készülni a szakácsok, versenyszervezők, pólógyártók, etc.
Ez egy általam is most már támogatott koncepció. Kérdés, hogy még mindig szeretnének-e a találkozó létrejöttéhez ilyen módon hozzájárulni azok, akik korábban ezt jelezték.
(Nem szeretnék más helyében beszélni), de nemhiszem hogy ez elvette volna kedvüket a dolgoktól, ez csak egy kis kitérés volt .
Ez szerintem is jó ötlet. Kéne csinálni egy jelentkezési lapot, ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, és a határidő lejártával közzétenni hogy akkor mégis ki mit hoz, mit csinál.
Most komolyan ez lenne a legfőbb gond már áprilisban, a kaja?
-Elsőnek fel kellene mérni hogy mennyien jönnek, hogy hány emberre számíthatunk, hisz ez a legfőbb, mert ebből adódóan lehet számítani (vagy nem) más dolgokat. (Lehet hogy még korai is talán ez a kérdés) -Megfelel-e a javasolt aug.14.-ei időpont? -Ötletek, amik feldobják a találkozót. ( hangzott is már el ilyen) Van aki csak azért jön hogy jól érezze magát, és ismeretségeket kössön, megismerjen ismeretlen arcokat, beszélgessen kötetlenül. Van aki szeretne itt is elektronikázni, vagy épp főzni. Tombola is szóba került. Megvan még mechanikus által felajánlott szuperkaszni is egy főnyereménynek, de már vannak akik ajánlottak fel más hasznos dolgokat is. -És sok összetevőtől függően, ki kell kalkulálni a belépő árát, ill. hogy átutalásos, vagy helyszíni fizetéses megoldást preferáljuk. ( tavaly azt hiszem volt ilyen kérdés a jelentkezési lapon ahol ezt jelölni kellett.) Ha tata intézkedik a kertbérlés ügyében, akkor ugye ezt majd egyezteti Topival.
Tudod, magyarok vagyunk, és minden ilyen rendezvény sarkalatos pontja a magyar embernek a kaja megléte/nemléte, szóval nem heccből megy a vita a kaján, hanem ez nálunk nemzeti sport... :yes:
Szerk.: Amúgy egy dologról beszélünk a jelentkezést illetően, muszáj egy határidőt szabni, hogy ismerjük a pontos igényt, értem ez alatt a létszámot, mindenféle tekintetben (kaja, póló, verseny, etc.)
Először is, szerintem, mivel eddig a Bokay-kertnél nem lett jobb találva, és az idén megpróbálnánk a dolgokat nem az utolsó pillanatra hagyni. Akkor az időpontot kellene rögzíteni. Megnézni, egyáltalán szabad-e a kert, és egy szavazással eldönteni, hogy jó-e a dátum. Próbálom, úgy szervezni a nyári programomat, hogy el tudjak, jutni, de ehhez a közeljövőben kellene tudnom, mikor lesz a találkozó. A 14e nekem megfelel, de 21 még alkalmasabb. Volt felvetés, hogy az 20dika miatt nem jó, elfogadom, nekem nem számít huszadika, sokaknak igen.
Ha ez megvan, akkor egy szavazást, arról, hogy mi a várható létszám. Jó volt tavaly a kaja, finom volt, egy rossz szó nem lehetett rá. Az igaz, hogy nem mindenkinek jutott. Továbbá, a jelentkezők számától függ a szükséges kaja mennyisége is. mert nem ugyanaz, 50 meg 150emberre főzni. És ha mindenki úgy csinálná, mint tavaly, akkor több szakácsjelölt kell. De először, időpontot, a helyszínt biztosra veszem, és várható létszámot. [OFF]bocsánat, sokáig írtam a hozzászólást, már mások is reagáltak
Nekem mondod!? Van rajtam vagy 15kg "nemzeti sport"-többlet.
Hehe, mert keveset bringázol, rajtam egy deka zsír sincsen...
Idézet: „Most komolyan ez lenne a legfőbb gond már áprilisban, a kaja?” Ezért siklottam ezeken át én is, és olvastam a programra vonatkozó hozzászólásokat. Ezért nem vettem észre a fentebbit. Nagyon szétszaladt itt a csapat. Idézet: „-Elsőnek fel kellene mérni hogy mennyien jönnek, hogy hány emberre számíthatunk, hisz ez a legfőbb, mert ebből adódóan lehet számítani (vagy nem) más dolgokat.” Ehhez egy nagyjából már kalkulálható program kellene. Vagy legyen egy nem sok konkrétumot tartalmazó szavazás? Idézet: „- Megfelel-e a javasolt aug.14.-ei időpont?” Annyira távoli időpont, hogy inkább fixáljuk le, minthogy tologassuk. Mikor felmerült, akkor egyhangúan a jelenlévők elfogadták. Nagyon távoli, így szervezhető az időpontra, hogy szabad legyen az, aki jönni akar. Idézet: „- Ötletek, amik feldobják a találkozót.” Elején erről szólt a téma, térjünk is vissza rá. Idézet: „- És sok összetevőtől függően, ki kell kalkulálni a belépő árát, ill. hogy átutalásos, vagy helyszíni fizetéses megoldást preferáljuk.” Ez még talán nagyon korai, de nem voltak nagy ellenkezések, amikor pedzegettem, hogy többféle belépő legyen: - Résztvevő - Résztvevő pólóval - Börzében eladó
#1.
Akkor legyen Aug. 14. Pont. Olyan időpont úgy sem lesz aki mindenkinek kivétel nélkül megfelel... #2. Asap meg kellene szervezni a WEB-es jelentkezési lapot (lásd 2009) a tervezhetőség miatt.
Augusztus 14. Szerintem is. Ha így előre lefixáljuk, sokkal könnyebb lesz mindenkinek úgy igazítani a nyári teendőit, hogy el tudjon jönni. Így nem lehet az a kifogás, hogy nem jó az időpont.
Rendben, kezdjük akkor előbb egy szavazással.
Jelentkezési lap még korai.
Szerintem is jó az augusztus 14., mert elég távol van, hogy tervezni lehessen. Tavaly kicsit rövid volt már az idő, (legalábbis nekem) így már nem tudtam az előre eltervezett programjaim közé beiktatni. No de remélem az idén másképp lesz.
Remélem idén el fogsz tudni menni és azt is, hogy én is és akkor újra válthatunk pár szót személyesen
Felhasználónév kitűző lesz, az árát tartalmazni fogja mindhárom belépőjegy?
Vagy kitűző, vagy kitűzhető névjegy. Ez mindben kellék én azt hiszem.
Szerintem se árt, nagy segítség azoknak, akik még nem találkoztak, de a fórumról ismerik egymást.
Igen, ezt így látom én is. Viszont szorgalmaznám a személyes fénykép feltöltését! Kérem töltsön fel minden valamirevaló egyén MAGÁRÓL fényképet, akárhogy is néz ki. Sokaknak misztifikum egy fényképet feltölteni, pedig nincs ebben semmi különös, és nagy segítség, mert az embernek a legjobb az arcmemóriája az összes állat közül, megjegyezném így mellékesen...
szerk: ha nem lenne egyértelmű, a személyes adatlapba, és ne a topicba természetesen...
Zoli bácsi, Téged nem lehet elfelejteni. A jó főztödön túl a szakmai hozzászólásaid és fáradatatlan tanácsaid minden témában... felülmúlhatatlan. Persze az arcodon túl a bogrács előtti botlás is emlékezetes maradt...
Van egy bringás weboldal, ott pl. van egy olyan lap, ahol ki lehet listázni abc-sorrendben a regisztrált tagok képeit. Jó dolog, mert így nem arctalanul beszélgetsz az illetővel, és szerintem valamelyest moderációs hatása is van, mivel az ember igyekszik normálisan viselkedni, nem csalódást okozni, ha tudja, hogy ismerik az orcáját...szóval szerintem is jó ötlet...
Szerk.: Augusztus 14-et én is elkönyveltem, akkor ez az időpont és pont, Gafly kolléga után szabadon. Kitűző oké, poló választható, kaja választható. Szerintem a kaját ne tegyük opcióssá olyan értelemben, hogy ne lehessen azt választani, hogy 'nem kérek', mert normális ember ha megérzi azokat az illatokat, úgyis kajálni akar. Tehát kaját kell választani. |
Bejelentkezés
Hirdetés |