Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   49 / 199
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

A Vanish oxi Action2k mindent eltüntet!
(#) fantom45 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Oké, tudok biztonság kedvéért egy kicsit többet viszek.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

(Ez nem egy szakadt szmájli.)
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 11, 2010 /

Figyelem! Igazgatót felveszünk!

Kérünk egy Valakit a vezetőségből, - egy komponens (v. kompetens? ) személyt, - aki főszervezőként irányítja a találkozó szervezését.
(Mégse én bízzak meg valakit, hogy intézze a Bókayt...)
Szinte mindenre megvan a jelentkező, de valakinek ezt össze kell fogni a pénzügyekkel együtt. Vagyis hivatalosan is kiírni a rendezvény dátumát, beszedni a belépődíjakat, megbízni a tatabikát, hogy menjen el és beszéljen a Bókay Kerttel, esetleges eldöntendő kérdések kiírása szavazásra, a rendezvény előtt egy nappal nekem pontos létszámot mondani stb.
Tehát volna dolga, de segítjük, ahol tudjuk...

Itt tartunk:

Tatatbika rendezi a Bókay Kertet.
Amit én felajánlottam, az vehető ígéretnek, - a mesterszakács jön, a kaja vásárlást intézem.
Akcio2 Laci hozza a kályhát az 500 literes üsttel.
(Akit kihagytam, írja ide!)

Kérjük a további munkákat kiosztani!

Ne adj'Isten, nem lehetne nyitni egy 2010-es találkozó topikot, és ez megmaradhatna 2009 -nek? Azt az évi 1 plusz topikot csak kibírnánk...
Vagy ezt nevezzük simán "Találkozó" -nak.
(#) szamóca válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Nem értem mit problémázol a "2010-es találkozó," és a "Találkozó, 2010" topikcím között?
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Szamóca! Ennyire érthetetlen volt, amit írtam?
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Erre írtam, hogy akkor legyen "Találkozó". Mert sem a 2009, sem a 2010 nem fedi a valóságot.
De ezt én csak felvetettem, és nem kívántam erőltetni.
(#) (Felhasználó 4577) válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

A topic címét már úgyis átírták, akkor felesleges új téma. Akit érdekel a 2009-es, úgy is vissza fog olvasni.
(#) Gafly válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Kezd ez már olyan irányba elmenni ami nekem kevésbé tetszik...
Norbertóval mi van? Nem véletlen hogy előzőleg Ő szervezett Bókay vonalon...
(#) llaci56 válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

És mi vette el így a kedvedet?
(#) Gafly válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Nem főzhetek nektek
(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Szeintem meg mindenki főzzön akinek kedve van. l fog fogyni a jó levegőn hidd el!
(#) llaci56 válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Gafly! Nem akarok én tolakodni, ha úgyérzitek, legyen külön főzőcske! Nem akarom én senki örömét elvenni!
Tudom viszont azt, hogy 100 -as létszámra nem könnyű főzni. Vagy éhen marad egy csomó ember, (mint tavaly! ) vagy tonnaszám öntjük ki a kaját. Ezért gondoltam ezt, ahol lemondok idén a találkozói szórakozásnak egy részéről, és délben mindenki jót ebédelhet. Legközelebb ezt más is megteheti, - pl. pont Te!
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

És ebédjegyre osztjuk a kaját? Ki, mire fizetett be?
Nem étteremben leszünk, ahol épp annyit veszel ki a mélyhűtőből, amennyi pont kell. Ami kaját odaviszünk, azt ott el kell fogyasztani, a maradékot pedig lehet adni a kutyáknak.
(#) tatabike válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Most akkor mégis kell kutya...?
(#) tatabike válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Főzhetsz Te is, sőt...most már ha nem főzöl, akkor nagy bajok lesznek... Felizgatod itt a jónépet, aztán semmi, mint egy rossz feleség...
Na, én felajánlottam, hogy ha valahova kell szaladgálni, intézkedni személyesen a Találkozó ügyében, akkor rám számíthat a gárda. Persze, nem erőszak, és azt sem tudom, hogy Norberto idén is megcsinálja, avagy nem, ebben az ügyben nyitott a kérdés. Természetesen ha olyasvalaki vállalja el, akinek már van némi tapasztalata a tavalyi szervezésből kifolyólag, az nem kevés előnyt jelent, én azért ajánlkoztam, mert senki nem kapkodott a dolog után, értem ezt a Bókay-kertet érintő dolgokra. A főzéses-kajálásos vonal jól halad, azzal nem lesz probléma, szeretném ha minden más is így menne. Én itt vagyok, ugrásra készen, nem kötelező jelleggel a szervezésre nézvést, ámbár ha minden 5. hsz-ben csak azt szajkózzuk, hogy 'Norberto?', akkor a végén majd AkcióLaci, Ilaci meg én főzünk valamit magunknak egy 500 lityis üstben valamelyik utcasarkon és addig eszünk, míg ki nem pukkadunk... :bummafejbe:
(#) Moderátor hozzászólása llaci56 hozzászólására (») Ápr 11, 2010

Természetesen ez évben is vállalom a pénzügyi koordinátor szerepét, tekintettel arra hogy minden belépővel, pólóval, kitűzővel kapcsolatos dologhoz nem csak a BioDigit Kft beleegyezése szükséges (logó felhasználás és társai miatt) de anyagi oldalát is biztosítani kell.

A többire szívesen veszem mások segítségét.
(#) llaci56 válasza (») Ápr 11, 2010 /

Akkor még szólhatnál arról is, hogy jó-é ami eddig szerveződött, vagy más az elgondolás.
(#) Topi válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Teljes mértékben rendben van. Ha valami nem oké, akkor eddig is beleszóltam.
Folyamatosan figyelemmel kísérem a dolgot, de elég nagyok vagytok ahhoz, hogy ne kelljen nekem tulajnak mindenre rábólintani.

Közbeszólok én akkor, amikor kell. De eddig teljesen rendben van.
(#) tatabike hozzászólása Ápr 11, 2010 /

Tisztelt Kollégák, mivel a rendelkezésre álló adatok alapján Norberto kolléga részvétele a szervezésben igencsak kérdéses, sőt mi több, teljesen valószínűtlen, azt javaslom, hogy ne erőltessük ezt a vonalat, mert zsákutca. Aki maga akar erről megbizonyosodni, ajánlom figyelmébe a kolléga adatlapját, azt hiszem, ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Mivel időből egyre szűkebb a raktárkészlet, élve a bizalmatokkal elkezdem a Bókay-kert projektet.
(#) Moderátor hozzászólása Ápr 11, 2010

Most kaptam egy fülest, nem is olvastam végig rendesen...

Miért kell itt külön mesterszakácsot hívni? Bocsánat, ezt egyáltalán nem olvastam.
Mi gond volt a tavalyi kajával, hogy nem megfelelőek az eddigi lelkesen dolgozó szakácsok?
(#) llaci56 válasza (») Ápr 11, 2010 /

Fülest?
Most akkor mennyit olvastál el?

Vagyis...
NEM KELL mesterszakácsot hívni. Én bátorkodtam felajánlani a marhapörköltet. Egyedül viszont nem vállalom cca. 25 kg marhahús feldolgozását és megfőzését. Nem (csak) a munka, hanem a felelősség miatt.

Elég sokat időmhöz mérten.

Kérdésem még mindig adott.

Azért jó egy ilyen "füles". Képzeld, ha aug.14-én reggel közlöd, hogy minek hoztam ennyi húst...

Idézet:
„Kérdésem még mindig adott.”

Több fórumtársunk jelezte, hogy idén is főzne szívesen. Az miért nem jó?
(#) llaci56 válasza Topi hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Idézet:
„NEM KELL mesterszakácsot hívni. Én bátorkodtam felajánlani a marhapörköltet. Egyedül viszont nem vállalom cca. 25 kg marhahús feldolgozását és megfőzését. Nem (csak) a munka, hanem a felelősség miatt.”

Még mit mondjak erről?

Sajnálom, hogy meghosszabbítottam a hozzászólás módosíthatóság idejét.
Amit írtál, az a Te álláspontod, amit elfogadok / elfogadunk.

De még mindig nem kaptam választ:
Idézet:
„Több fórumtársunk jelezte, hogy idén is főzne szívesen. Az miért nem jó?”
(#) fantom45 hozzászólása Ápr 11, 2010 /

(Javaslat!) Szerintem kéne csinálni egy listát arról hogy kik főznek kik hoznak valamit meg ilyesmi. És ezt úgy megcsinálni hogy bárki fölírhatja magát. (ha ennyi gond van vele)
(#) Topi válasza fantom45 hozzászólására (») Ápr 11, 2010 /

Ez jó ötlet, támogatom.

Én csak azt nem szeretném elvenni senkitől, hogy pl. Köbzoli és Gafly is úgy tud és akar valamit a találkozóhoz hozzátenni, hogy főznek. Ezt nem kellene elvenni tőlük.
Több oldalon olvastam hogy a "mesterszakács"... Egész eddig őket hívtuk így, nem gondoltam hogy tényleg szakácsot kell felbérelni.
Következő: »»   49 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem