Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tojásotok? Szóval téged figyel az a kamera ott fent a fészekben?
Amúgy tök jó, hogy lehet nézni golyamamát, be is rakom kedvencekhez.
Igen, a sajátomnak is tekintem, bár nem az én tojásomon ül a leányzó.
Mindnyájunké! Ők igazi magyar madarak.
A többségnek szerencsére kettő.
Egyszer esztétikai okokból egy orvos beoperált fagolyókat egy ürgének, mert az eredetit el kellett távolítani. Néhány év múlva kisfia született a pasinak. Pinocchio lett a neve.
Neeem! Fáradt vagyok én már az ilyenekhez. :smoke:
Kell neked mennyezetet vakolni egész nap!
Nem szólt,én pedig szeretek festeni! Talán még 1-2 virágot is festettem volna a mennyezetre.
Pedig vakolás előtt biztosan megengedte volna...
Elkéstél, már megelőztek. Igaz nem a plafonra, hanem a falra kerültek a barlangrajzok. A gyerekek nem értették, hogy anya miért nem örül neki.
El kell magyarázni a gyerekeknek, hogy ilyenkor még nem lehet. Meg kell várni, hogy felkerüljön az utolsó réteg festék vagy tapéta a falra. Annak Anya is örülne!
óóhóóó! Barlangba laksz?
Ez elég félreérthető volt!
Egyébként az Én műhelyemre is ráférne egy festés. Múltkor festékszóróval (barnával) fújtam le a radiátort,mögötte fehér fal van. Nem sikerült úgy lefújni,hogy a falra ne ment volna. Most a fal úgy néz ki,mint ha le fo*tam volna. Ha lesz a háznak "kölcsön vehető" fehér festéke,lemeszelem.
Festetted volna fehérre a radiátort! Persze, ha papírt teszel mőgé, az is megoldás!
Hali mindenkinek!
Vettem egy flakon fekete akril festéket. Rajta van a dobozon hogy alapozni kell. Jó-jó, de mivel? Egy szó nincs róla Egyébként az erősítő doboza lesz vele lefújva. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Alapozó festékkel. Lehet kapni több színben is. Én speciel a fehér spray változatot használom.
Ájjj... :no:
Még külön alapozó kell neki? Gondolom ha ezt ráfújom simán ledobhatja.. Sima alapozó gondolom nem felel meg..
Csak akkor kell alapozni, ha fémtiszta felületre fújod, egyébként meg csak p800-al csiszold át ha van rajta festék. Az alapozót is be kell ám csiszolni majd.
Milyen sima alapozóra gondolsz? Annyi a lényeg hogy az az alapozó ami neked van jó legyen a festendő cuccra. Ha ez stimm akkor az is jó.
Ha aluminium a dobozod, akkor az akril festék nem megy rá csak úgy... Előtte ki szoktam főzni trisós oldatban.
Igen, alumínium.
Még hogy kifőzni Miért kell azt? Azt hiszem evvel a festéssel nagy fába vágtam
A trisó (trinátrium foszfát) az oxidréteget nyaggatja, illetve megvastagítja. A további forralás pedig bezárja az oxidréteget, azza nem lesz szivacsos, mint az elkó felülete.
Alapozó festék éppen van itthon.
Igaz, az nem fújós. De van itt egy karosszériás csávó aki elvileg le tudja nekem alapozni rendesen.
Alumíniumot ezzel alapozok. Átcsiszolás után fújható, nálam jól bírja melegedő csövek alatt is.
Köszönöm!
De ha tudsz intézni NAOH-ot vagy KOH-ot még jobb. Régebben míg lehetett szerezni azzal az urak nem írták le,hogy ELOXÁLTAM a felületet. Csak mondjuk mind a két anyag erősen maró hatású, de viszont gyors és szép. Rossz lúgos aksiból még ki lehet termelni..
Köszi!
De sajnos ilyen anyagokat nem tudok szerezni :no: Idézet: „A trisó (trinátrium foszfát) az oxidréteget nyaggatja” Meg az egész családot.. Mit büdösítesz már megint.. mi ez a sz..lé..
Zoli kertes házban lakik. Van udvar, tavasz van, alá lehet gyújtani kint rezsón.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |