Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
llaci56!
Tudsz feltenni képet arról a 2 szomszédtól kapott cuccról, amit korábban írtál? Visszaolvasgattam egy csomót nemrég...
Még a szomszédban van, mert a kazánházban lesz a végleges helye, de ott még be kell fejeznem néhány dolgot. Ha beüzemeljük, majd fényképezek. :yes:
Idézet: „Vagy keress rá fureszk avagy Müszi kőkorszaki alkotásaira a képek között a fórum bármely topikjában.” Mire nem emlékszel Norberto mester
Azóta szerencsére mindketten sokat fejlődtetek, ez nagy pozitívum, viszont a korábbi alkotásaitokat mégsem tagadhatjátok meg magatoktól!
Ez igaz
Hú, ha az uj csövesem elkészül...
Halihó!
Ezt most találtam, gondoltam megosztom veletek. Kérdés: mit csinál a kukoricakeményítő egy hangszóróban? Válasz: itt. Ballage
Tényleg olyan, mintha ki akarna mászni...
Persze, hogy ki akar mászni, nem bírja a hangerőt...
Jó kérdés, ez tényleg csinál valamit nem csak úgy ottvan. Menekül a D n B től???
Akkor ezért nincs nálunk kukoricakeményítő... (Gyermekem egész nap D'n'B-t nyomat, ha itthon van). Csináltam is Neki egy faék TIP-es tranyós végfokot, szintén tranyós előfokkal, mert az IC-s cuccok nem sokáig bírták a strapát.
Szerintem ez jó buli, kellene ilyen verseny, addig zenélni a keményítő alatt, míg meg nem köt, aztán szépségversenyt rendezni a 'szobrok'-ból... Szerk.: Vajon működik a jó öreg só-liszt-víz kombóval is?
... Esetleg más zenével nem lehetne megpróbálni?
Igaza van Matyikémnek, ki kellene próbálni más zenével is. És mi a reakciód a D n B re?
Hehe, egy kis klasszikus komolyzene? Lehet a hegedűre magasabbra nyúlnának a csápok...
Azért vigyáztam, hogy az én 'zajkeltőmnél' ne legyen erősebb a kölyöké. Mikor már szinkronban van a dum-dum az agyam lüktetésével, akkor ráküldök a tuci-tuci zenéjére egy laza Starship számot, vagy Uriah Heep-et olyan 105dB környékén. Ez főleg akkor érdekes, mikor a Heep énekese visít, és aláfestés gyanánt a kutyám is rázendít...
Értem, butítsd le a gyerkőc hangcuccát, vegyél neki somogyit, a legolcsóbbat. Persze 4 ohmos hangszóróval zárt dobozba biztos ami biztos. Persze az erősítő max szimmetrikus 12 V ról járjon, vagy két góliátelemről, és persze az erősítőt 8 ohmra méretezd. Szerk: Két laposelem is jó tápnak.
Idézet: „Két laposelem is jó tápnak.” Ja-ja, legalább szimmetrikus tápja legyen, nehogy reklamáljon a kölök, hogy a kicsatoló kondi rontja az átvitelt.
Nem lehet megvezetni, túl jó a füle, meg igényli a teljesítményt. A legutóbbi IC-s vackát pl. azért kellett kicserélni, mert szerinte 'keveset bír'. Képes volt a 8560q-val megfektetni a 200 wattos toroidot, meg a 2x25k pufferkondikat... Most a 2x30wattos TIP-essel jól elvan... Hiába, a tranyós az tranyós, bárki bármit is papol a TDA-s végfokokról... :yes:
Üdv mindenkinek!
Úgy látom van hátulütője is a jó tanulásnak Bár nem olyan nagy hátulütő, de azért mégsem a leg jobb. Amit tanulok (Gáz fogyasztóberendezés és csőhálózat szerelő) ott van úgynevezett SZKT verseny. Ez egy országos verseny, ha valaki bekerül az első 3 helyzetbe a szakmunkás bizonyítványát akár már másnap á is veheti. Én nekem jövőre esedékes a verseny. De a tanár aki tanít engem és még 1 osztály társamat elvisz a versenyre honlap. Budapesten lesz, ha jól tudom a sport csarnokban Itt jön a hátul ütő. Honlap reggel 6:15 kor indul a busz a sulim elől. No igen, de mivel vidéki vagyok így már 4 órakor kelhetek fel. De feltételezem kárpótolnak az élmények Tehát ma elég korán már fekvés.. vagy a buszon alvás..
Inkább legyél ott egy órával korábban, mint 10 perccel később...
Szorítunk neked! (Aztán írd meg, hogy mi volt!)
Rendben, megírom.
Én mindég is egy pontos ember voltam Lekésni semmi képen sem fogom Jó hogy most leszek ott először :hide: Nem sok alkalmam van/ volt mászkálni a Fővárosban..
Egy újabb gyöngy az internetes lapok nagy tengeréből...
Ma van a csernobili atomkatasztrófa 24. évfordulója.Bővebben: Link
Lehet hogy elsőre becsapós lessz
Ne is mondd! Úgy felkaptam a vizet amikor megláttam, hogy majd felrobbantam...
Az inkább a mélykúti centrifugál szivattyú.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |