Fórum témák
» Több friss téma |
Halihó!
Kéne nekem egy kis segítség. Kaptam egy elég frankónak tűnő progit. MicroCap. És sehol nem találok hozzá leírást magyar nyelven. Ha tudna valaki ebben valami okosságot mondani, szívesen venném. kössz
Hát igen én is ebből tanultam és elég jól le van irva a program használata. Sok sikert hozzá irj ha elakadsz.
Hehe, én is ebből tanultam, 4est kaptam a jegyzőkönyvekre. :crazya:
amit belinkeltem az a google-nak a magyar oldalakon kb. a 10. találata
Sziasztok! Nem nagyon vagyok jártas ebben a MicroCap nevezetű programban, de sajnos ebben kell a házoim megcsinálni....
Ez lenne az: AND, OR, és NOT kapuk segítségével készítsen 4AND kaput! Ha valaki tudja, hogy kell megcsinálni kérem segítsen!
Üdv! Ezt a progit hol tudom beszerezni?
Ezt a magyar leírást most találtam.
Elég régi változat, de az alapok nem változtak.
Szervusztok!
Szerény személyem a következő kérdéssel fordul hozzátok; Létezik az MC10-hez magyarítás?
Hello mindenkinek!
Nekem az lenne a gondom, hogy MicroCap-ben szeretnék használni egy 4017-es Ic-t de amikor elhelyezem a tervező felületen nem látható a táp és a ground kivezetés (egyáltalán nem láthatóak) valamint a a látható kivezetések számozása hiányzik, enélkül pedig nehéz eldönteni, mit hová kössek... kipróbáltam, más típusú Ic vel is ugyanez volt a gond, hiába pipálom be a beállításoknál a lábak számozása négyzetet, akkor sem jelöli őket sehogysem...mi lehet a megoldás? A segítségeteket előre is köszönöm!!!
Üdvözletem,
Van még valaki aki használ MicroCap programot, és tudna nekem segíteni a működésében? Elég sürgős lenne. Köszönöm
Ingyenessé vált a Micro-Cap!
Micro-Cap is now free. !!!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |