Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Borzalmas.
Legalább ne énekelne! (...olyan hamisan.)
Szívvel, lélekkel? Énekelni nem hanggal kell?
De, azzal kell, csak mivel énekhangjuk nincs, szívvel-lélekkel pótolják...
A szájukkal semmi baj, tátogott rendesen. Ami abból kijött, illetve nem jött ki, vagyis nem kellett volna, hogy kijöjjön...
Tudod, hogy a rézkábel hogyan keletkezett?
- Két skót egyszerre talált egy egypennyst.
Gondolom a feleségek meg találtak egy nylon harisnyát.
A suliban még egy csomó dolgot nem értékel az ember. Olyan apróságokra gondolok például, hogy naponta elfenekeli egy középkorú nő. Ilyesmiért később jó sokat kell fizetni...
Sziasztok, mi a helyzet itt az OFF topicban?
Már olyan rég voltam, itt hogy azt már el sem hiszem.
Nem tudom, de nekem nincs akkora tehetségem, mint ennek a palinak. Köszönöm, és hjzelgő az összehasonlítás.
A természet kiszámíthatatlanságát magasztald érte.
Szerintem inkább egy felettébb ízletes idénygyümölcsöt, akinek a roppant humoros elméjéből pattant ki az ötlet. Még hogy az epreknek nincsen eszük. Majd idéntől máshogy eszem az epret, hátha megjön az eszem.
Szeretnék mindenkitől elnézést kérni akit korábban megbántottam.
Tudom, hogy az utóbbi pár hónapban nem írtam egy fórumtársnak sem, pedig megtehettem volna, de mégsem tettem ezt meg. Nem mentegetőzöm, nem magyarázkodok, mert igazatok van, nem ti tehettek róla. Csak azt szerettem volna elmondani, hogy nagyon sajnálom ezt az egész dolgot, és akit itt megismertem, családtagként szerettem, és szeretem történjen akármi. Köszönöm a megértésetek. Sziasztok, minden jót kívánok mindenkinek.
Le vagy lombozódva.
A raboló urak hogy viselkednek?
Biztosan Sopronkőhidára gondolsz, de írtam itt , hogy hol dolgozok.
Köszönöm, ebben reménykedem jómagam is...
Hali mindenkinek!
Lenne egy hatalmas problémám Meg lenne valakinek digitális formában Magyari Béla Rádiótechnikusok zsebkönyve c. könyv? Trafót szeretnék tekerni, de a HE-s vidó "hozzá" irányított. A könyv azonban nem lehető fel :no: Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
Itt van belőle megvásárolható példány: Bővebben: Link
Valahol nekem megvan djvu formátumban is, csak meg kell keresnem.
Hello Nekem megvan a könyv, holnap megkeresem és beszkenelem az oldalakat és elküldöm ha kell
Nem emlékszel ampinek nem sikerült valami fizikai állóképesség vizsga, vagy valami hasonló.
Igen már emlékszem, csak valamiért mindig a rabolókra asszociálok Vele kapcsolatban. ( Persze nem olyan értelemben)
Nemrég értünk haza a kis családdal, a lampionos csónakfelvonulásról. A sok képből, amit csináltam e három elég jól visszaadja, hogy mennyire sötét volt ott. Viszont egyáltalán nem volt hideg, mint pár éve. De a félórás csúszás a kezdéssel, idén is sikerült. A hangosítás meg sokszor érthetetlen volt. Sajna a csónakok is évről évre egyre kevesebben vannak, s a színvonal, látvány is egyre silányabb. A legnagyobb sikert egy dög nagy Mercury motoros aratott, aki a 2-3 csónakhossznyi széles Kis Dunában, nyomott pár kövér gázt, s úgy kikapta az orrát, hogy a tatja víz alá merült. A 27-es számú képen az egy vízi-police.
A Tisza-tavon is rendezünk minden augusztus 20.-án lampionos felvonulást. A vissza úton lehorgonyzunk és meg nézzük a tűzijátékot. Általában 25-30 csónak, hajó vesz részt a felvonulásban.A felvezető a rendőr motoros. Tavaly az egyik csónakból akartak tűzijátékot fellőni de begyulladt a többi rakéta is a csónakban és mindenki beugrott a vízbe a parton álló nézők nagy örömére. A rendőrök kevésbé örültek.
Sajnos nem találom, pedig valamikor vagy kaptam, vagy olvastam valahol. Ha valakinek megvan, kérlek benneteket segítsen ki vele.
Egy gépelt szöveget keresek, ami tele van helyesírási hibával, mégis a Word hibátlannak érzékeli. Olyanok vannak benne, mint meg-mag csere. Egy magyartanár állította össze. Sem a gmail fiókomban nincs meg, sem a Google nem segít. Órát tartok, és ezen szeretném demonstrálni a szövegszerkesztők alkalmatlanságát. Köszönöm.
Álltam a szék mellett.
Láttam egy szép mellet. Hány t-vel helyes? Word sajnos a szöveg összefüggéseket nem mindig jól kezeli... |
Bejelentkezés
Hirdetés |