Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok. Lenne nekem egy TDA3009S nevű ic-m.
Mire lehet használni? Hol lehet adatlapot leszedni hozzá? A számok még amik rajta találhatóak 211605,9614Y
Kérdezed vagy mondod?
Nem gond a sorszám mármint hogy nem egyezik?
Szia.
TDA3009=TDA7262. Mondom. Bővebben: Link Lap alja , utolsó HSZ. Gondolom tv-ből bontottad ki, nem? Üdv.
Akkor köszönöm szépen a gyors és pontos segítséget!!
6 lábú SMD alkatrész, E28 felirattal. Kép mellékelve. Szerintetek?
Üdv Urak!
Talán nem ez a legjobb hely, de: Adva van egy dugasztáp, ami rövidzárlat miatt füstölt el. De mielőtt kidobnám a kukába, szeretném az alkatrészeit leellenőrizni, hátha mégis javítható valamelyik kis "izé" cseréjével. Kérdés, hogy mit-hogyan?
Szia!
Cseréld ki az elfüstölt elenállást egy 0,47 ohm-os értékűre, és minden bizonnyal jó lesz. A csere előtt ellenőrizd a diódákat is, hogy nem-e zárlatosak.
De jó szemed van! Én így sem látom a megnyúlt ellenállatot...
Meg lehetne nézni, hogy váltó van-e a diófák előtt. (...mert ezekbe a trafókba be van építve a biztosíték.)
Sziasztok! A kezmbe akadt egy merci ventillátorvezérlő elektronika. 5 fet(?) van benne, amiből 4-et be tudtam azonosítani, de az 5.ikről nem találok semmit. Ez van ráírva:" 40cp0045 5u2f 0046a". Tudja valaki, hogy mi lehet ez, és mivel lehet helyettesíteni?
Thx! Működik. Igazából a kérdés után vettem én is csak észre azt az elfüstölt ellenállást. Tettem bele egy " nagyot" , de az üzid után majd keresek egy 0.47est.
Üdv mindenkinek!
Hozzámvágtak 1 smd alkatrészt, talán dióda. GEX 51A fantázianév van rajta. Meg tudná nekem valaki fejteni, hogy mi is ez? Előre is kösz.
Az ellenálláson a szürke hamugyűrű mutaja, hogy átment szigetelőbe szegény.
Ha dióda, az egyszerű méréssel is kiderül.
zolika 60. az smd halott. pótolni szeretném valamivel az a baj.
AZ, hogy SMD, még kevés. Kell a tok típusa is.
Akkor viszont többet segítene, ha megírnád honnan vágták hozzád. (Vagyis miben volt?) Esetleg fénykép.
egy segédmotorkerékpár km óra alaplapján volt. beázott és meggányolta valaki. a dióda valami 6x5x1mm-es forma lehet.
Sziasztok! Még mindíg Merci ventillátorvezérlő. Látott már valaki ilyen SMD alkatrészt? A képen nem nagyon látszik, de szabad szemmel elég füstösnek tűnik. Szerintetek mi lehet ez?
Tudsz oroszul ?
Van egy elég jónak látszó erősitöm, doksit kellenne löni hozzá
Képed van róla? Esetleg a típusa?
Jah, nem , azért annyira nem vagyok jó. De küldj képet, meg tipust, utánna nézek, tudok egy pár orosz oldalt.
Üdv. D.
Magyarul irva Amfiton 75Y-202C A kép macera, mert nagyon el van ásva. Modern szép darab, úgy emlékszem a kivezérlésjelzőjébe bonyolodtam bele anno mikor jött
Mar meg is leltem, bar mar igencsak regen kellet utoljara hasznalnom az oroszt. Egypar dolog a kerdeses erositorol, ami meg Lorta 75U-202S nev alatt is megtalalhato: Bővebben: Link
Wow, szuper gyors vagy.
Szerk : nekem nem nyitja meg.
Eloszor menteni, utana megnyitni, ez egy Rar file. De ha adsz email cimet, atkuldom.
Ott az adatlapomon a mailem. Egyébként ismerem a folyamatot, nincs azzal gond, kicsomagoltam, és Foxit readerrel nyitom, mint ahogy minden mást eddig, de valamiért hibát ír ki, nem tudom miért.
Üdv.
Lehet, hogy a file neveben bizonyos karakterek nem tetszenek .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |