Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
hüleségnek tünik de olyan mintha a led csak függőlegesen szórt volna közbe körbe sugároz.
igen és nagyon meglepödtünk a vevőn.nagyon érzékeny.
2km-ről eltaláltátok a lámpát?
Ez vicces, ott már az egész autót beteríti Onnan nem probléma blokkolni
a1 ik srácé végig ment az enyém csak 60m ig.a k...sötétített plexi visszavett a fényerőből.most összeraktam átlátszó plexiből illetve üvegből mert a plexi karcolódik.
nem-nem.2km ről indultunk és 120m nél próbáltuk ki hogy ráhúztuk a lámpára és egyből mértük.
1 fejbe középen vagy 2 fejbe 5-5 leddel a szélén?
ja.szerintem nem jobb az 5210 mint az 5410 sőt az 5410 jobban szór a blinderbe nem véletlenül használják.
Majd meglátjuk mennyi power kell és ez alapján felülvizsgáljuk
igazatok van. nem az ellenállást kell csökkenteni hanem a ledre 1db 4,7uf kondit és már jön is a kakaó.
ÉRDEKESSÉG
![]()
Tegyuk hozza, hogy a ledek sajnos jelentosen lefele neznek. Es a lampara merve is 100m tavolsagrol sikerult. Tehat 2km es 120m kozott merhetetlen volt.
A ledek vegyesek voltak, 10db 5410 es 20db 5210.
Mikor mértetek?
Kicsit tudnál részletesebb infót? Hány kör, milyen műszer stb
azt nem tudom hogy meddig volt jó lámpára nézve csak úgy odahuztuk.kíváncsiak voltunk.majd legközelebb csaka lámpára mérünk.ok?
Nem lehet, hogy azért volt mérhető, mert a vevő nem érzékelte és nem indúlt a zavarás?
napkozben olyan 11 oratol, hol felhos hol napos idoben nyilt vizszintes egyenes uton.
ket kort futottam normal meressel, es ket kort ugy, hogy jefflyn legugolt a merovel. Az elmondott eddigi info az elobbi meres modra vonatkozik, legugolva 15m-ig jo volt a blokkolas. a ledek sajnos kicsit lefele neznek, mert amikor a lakasban beragasztottam a hutomaszk lamellai koze a panelt, akkor beallitottam a vizszintest, de a kocsira felrakva elorebb dol a maszk teteje. a ragasztas koruli idopontban csinaltam fotot a hutomaszkrol, elozo hozzaszolasaim kozott meg lehet talalni.
okes, megprobaljuk. addig en meg kivagok egy kis szilikont a felso lamellatol es beragasztok plusba az also lamellakhoz hogy a szoget megvaltoztassam.
az enyem nem detektal csak zavar folyamatosan.
Milyen mérővel mértetek?
Milyen impulzus szélesség/szünettel? A fejek szinkronban jártak, vagy csak véletlenszerűen?
400(+/-50/)/1000(+/-50) (lehet hogy elszamoltam egyel valamelyik erteket a szamlalonak)
a mero prolaser 2 (a fama2 meroje)
A fejek szinkronban jártak, vagy csak véletlenszerűen?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |