Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   78 / 147
(#) mark.budai hozzászólása Máj 7, 2010 /

Jelentem, (98%) hogy ott leszek május 9-én a nagybörzén!
Apropó, börze. Nincs valakinek SM65 trafókerete, az a szép féle? (Olyan, mint ami ezeken van.)
(#) DuMatyi válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Akkor ha lehet javasolni, ne 1 centit tegyen be, hanem 5 centis darabból ötöt párhuzamosan. Akkor meg is van a 20 watt.
(#) CIROKL válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Matyi ! ez a huzal a 20 Wattot röhögve viszi , és nem 1 centi kell hanem 5 ez kb 0,2 ohm !
(#) llaci56 válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Idézet:
„a huzal a 20 Wattot röhögve viszi”

És mitől hagyja abba? (... a röhögést.)
(#) PetAd hozzászólása Máj 7, 2010 /

Ezen a nagybörzén mennyivel lesz több cucc, mint a többin? Egyik haverom se akar eljönni velem én meg félek, hogy eltévedek Pesten , de ha sok árú lesz akkor lehet, hogy mégis megyek.
(#) DuMatyi válasza PetAd hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Sokkal. Egyébként annyi ember szokott lenni, hogy nem eet elférnia folyosón. Nem éri meg gondolkodni, hogy jöjjek ne jöjjek, mert csak augusztusig lesz börze, és nem tovább. Már alig van csak pár alkalom.
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Simpi, megszámoltatjuk veled az alkatrészeket, ha nem stimmel amit írtál, akkor matyi le szájkaratéz.
(#) mark.budai válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Teljesen vége lesz, vagy Augusztus 7.-e "csak" az év utolsó börzéje?
(#) PetAd válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Akkor tényleg érdemes elmenni Itt amúgy se tudok beszerezni alkatrészt.
DuMatyi: Nem is tudtam, hogy megszűnik a börze Akkor azt hiszem egy életre bevásárolok mindenből.
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Egyébként is leszájkaratézom. Nem kihívás.

@márk: A Puskás léte bizonytalan. Ezért van csak 7-ig dátum. Nem tudni, hogy utána lesz-e egyáltalán börze, mert ha jól tudom, ezt a hagyományt a Puskás teremtette.

Na igen, gondolom ezért is "Puskás-börze", hát akkor ez lesz az utolsó börzém, azért rossz belegondolni. Ezt ki kell használni. Így már 99%, hogy megyek. Egyre nő..

Idézet:
„. Ezért van csak 7-ig dátum”
Matyi a dátum az mindig is csak fél évente volt előre látható ! Szóval ez amit te mondasz ez egy légből kapott hir csupán !
(#) mark.budai válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Remélem most ezzel (akár tudatlanul is, de) igazat mondasz, és Matyi téved.
(#) DuMatyi válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Tavaly egész évben lehetett látni. Amikor Laci felcsábított februárban, a honlapon fent volt a decemberi időpont is. Nem légből kapott, több helyről hallottam, köztük rádióamatőröktől is, és börzézőktől is. Az iskola gyászbeszédét dr. Horváth László már megtartotta. Idén szeptemberben.
(#) DuMatyi válasza mark.budai hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Augusztusban lesz még nosztalgia.

Idézet:
„Idén szeptemberben.”

Drága Matyikám még csak Május van ! No de majd meglátjuk .
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Nono... Más himbilimbijével csalánt verni?
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Ezt matyi úgy értette, hogy majd ő egyedül megszámolja az egészet. (Kétszer!)

Egyre jobb. Még egy ilyen mondat, és el sem megyek. :schmoll2: Nem úsztok meg ilyen könnyen.

Arra nem hiszem, hogy megyek.
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Matyi én már úszni sem tudok. De azért gyere, mert akkor ki beszélne egész nap? (Túl nagy lenne a csend.)

Áhámm, rájött, hogy ki kell jelölni a szövegrészt.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Nem. Az én kontómra mondta májki, hogy megszámolom én kétszer. Erre mondtam hogy más ...val csalánt verni nem szép dolog.
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Matyi!
Ismered a sztorit, nem? Chuck Norris elszámot a végtelenig. Kétszer. Neked csak az alkatrészeket kell(ene) megszámolni. Elvégre is nem vagy te egy Csák Norisz!
(#) Frankye válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 7, 2010 /

Hajaj! (Csak hogy ne egy szakadt szmájli legyen...)
(#) donder hozzászólása Máj 7, 2010 /

A debreceni HG0D területén (a Diószegi út, Panoráma út sarkán, az autószerelők mögött) lesz valamilyen összejövetel, a szokásos péntekin kívül??
(#) Müszi hozzászólása Máj 8, 2010 /

Sziasztok srácok!

Ha valaki jön reggel a holnapi börzére, esetleg olyannak akadna-e TLE4905L, vagy bármilyen működő unipoláris Hall-szenzora, feleslegben?
Nagyon nagy szükségem lenne rá!

Köszönöm: Müszi
(#) CIROKL válasza Müszi hozzászólására (») Máj 8, 2010 /

Müszi ezt miben lehet fellelni ? De a tekerenytyűdet viszem ! Akkor ebből kiderült máris hogy megyek
(#) Müszi válasza CIROKL hozzászólására (») Máj 8, 2010 /

Sajnos nem tudom, miben lehet ilyen cuccos. Örülök, hogy jössz, és köszönöm a tekerentyűt!

Én már tegnap óta Bpesten (Óbudán) vagyok, tehát atomtámadás esetén is megyek!

Müszi
(#) DuMatyi hozzászólása Máj 8, 2010 /

Kezembe akadt cseppet sem aktuális száma a Rádiótechnikának. A 2000/4-es számban - 10 éve! leltem rá egy veszprémi börzére. Veszprém, Almádi út, ÉDÁSZ telephely padáshelyiség. Megpróbálok utána nézni, van-e. Igaz, ezt ígértem burgdávidnak 3 hónapja. Lenne esetleg valaki a környékről, aki jönne?
Következő: »»   78 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem