Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Jelentem, (98%) hogy ott leszek május 9-én a nagybörzén!
Apropó, börze. Nincs valakinek SM65 trafókerete, az a szép féle? (Olyan, mint ami ezeken van.)
Akkor ha lehet javasolni, ne 1 centit tegyen be, hanem 5 centis darabból ötöt párhuzamosan. Akkor meg is van a 20 watt.
Matyi ! ez a huzal a 20 Wattot röhögve viszi , és nem 1 centi kell hanem 5 ez kb 0,2 ohm !
Idézet: „a huzal a 20 Wattot röhögve viszi” És mitől hagyja abba? (... a röhögést.)
Ezen a nagybörzén mennyivel lesz több cucc, mint a többin? Egyik haverom se akar eljönni velem én meg félek, hogy eltévedek Pesten , de ha sok árú lesz akkor lehet, hogy mégis megyek.
Sokkal. Egyébként annyi ember szokott lenni, hogy nem eet elférnia folyosón. Nem éri meg gondolkodni, hogy jöjjek ne jöjjek, mert csak augusztusig lesz börze, és nem tovább. Már alig van csak pár alkalom.
Simpi, megszámoltatjuk veled az alkatrészeket, ha nem stimmel amit írtál, akkor matyi le szájkaratéz.
Teljesen vége lesz, vagy Augusztus 7.-e "csak" az év utolsó börzéje?
Akkor tényleg érdemes elmenni Itt amúgy se tudok beszerezni alkatrészt.
DuMatyi: Nem is tudtam, hogy megszűnik a börze Akkor azt hiszem egy életre bevásárolok mindenből.
Egyébként is leszájkaratézom. Nem kihívás.
@márk: A Puskás léte bizonytalan. Ezért van csak 7-ig dátum. Nem tudni, hogy utána lesz-e egyáltalán börze, mert ha jól tudom, ezt a hagyományt a Puskás teremtette.
Na igen, gondolom ezért is "Puskás-börze", hát akkor ez lesz az utolsó börzém, azért rossz belegondolni. Ezt ki kell használni. Így már 99%, hogy megyek. Egyre nő..
Idézet: Matyi a dátum az mindig is csak fél évente volt előre látható ! Szóval ez amit te mondasz ez egy légből kapott hir csupán ! „. Ezért van csak 7-ig dátum”
Remélem most ezzel (akár tudatlanul is, de) igazat mondasz, és Matyi téved.
Tavaly egész évben lehetett látni. Amikor Laci felcsábított februárban, a honlapon fent volt a decemberi időpont is. Nem légből kapott, több helyről hallottam, köztük rádióamatőröktől is, és börzézőktől is. Az iskola gyászbeszédét dr. Horváth László már megtartotta. Idén szeptemberben.
Augusztusban lesz még nosztalgia.
Idézet: „Idén szeptemberben.” Drága Matyikám még csak Május van ! No de majd meglátjuk .
Nono... Más himbilimbijével csalánt verni?
Ezt matyi úgy értette, hogy majd ő egyedül megszámolja az egészet. (Kétszer!)
Egyre jobb. Még egy ilyen mondat, és el sem megyek. :schmoll2: Nem úsztok meg ilyen könnyen.
Arra nem hiszem, hogy megyek.
Matyi én már úszni sem tudok. De azért gyere, mert akkor ki beszélne egész nap? (Túl nagy lenne a csend.)
Áhámm, rájött, hogy ki kell jelölni a szövegrészt.
Nem. Az én kontómra mondta májki, hogy megszámolom én kétszer. Erre mondtam hogy más ...val csalánt verni nem szép dolog.
Matyi!
Ismered a sztorit, nem? Chuck Norris elszámot a végtelenig. Kétszer. Neked csak az alkatrészeket kell(ene) megszámolni. Elvégre is nem vagy te egy Csák Norisz!
Hajaj! (Csak hogy ne egy szakadt szmájli legyen...)
A debreceni HG0D területén (a Diószegi út, Panoráma út sarkán, az autószerelők mögött) lesz valamilyen összejövetel, a szokásos péntekin kívül??
Sziasztok srácok!
Ha valaki jön reggel a holnapi börzére, esetleg olyannak akadna-e TLE4905L, vagy bármilyen működő unipoláris Hall-szenzora, feleslegben? Nagyon nagy szükségem lenne rá! Köszönöm: Müszi
Müszi ezt miben lehet fellelni ? De a tekerenytyűdet viszem ! Akkor ebből kiderült máris hogy megyek
Sajnos nem tudom, miben lehet ilyen cuccos. Örülök, hogy jössz, és köszönöm a tekerentyűt!
Én már tegnap óta Bpesten (Óbudán) vagyok, tehát atomtámadás esetén is megyek! Müszi
Kezembe akadt cseppet sem aktuális száma a Rádiótechnikának. A 2000/4-es számban - 10 éve! leltem rá egy veszprémi börzére. Veszprém, Almádi út, ÉDÁSZ telephely padáshelyiség. Megpróbálok utána nézni, van-e. Igaz, ezt ígértem burgdávidnak 3 hónapja. Lenne esetleg valaki a környékről, aki jönne?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |