Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Akkor nem Te voltál aki Matykusz mellett dumálta végig az utat...
Én meg éppen összefutottam vele.
Nem tudom megijedt-e amikor rászoltam hogy MATYI! Úgy láttam megrebbent a szemüvege,talán csak meglepődött.
Simpi-t könnyű felsimerni. Állandóan bazi nagy izzókkal vagy fénycsövekkel kolbászol mindenfelé. Vagy olcsón vett oszcilloszkóppal, esetleg arcszoláriummal...
Szerintem az én voltam. Mikor kicsattogtunk a Népligetbe valakiért Matyikémmel, arra gondolsz?
Azért nagy megtiszteltetés, hogy összekevernek a 'nagy simpi mester'-rel...
hohó!
akkor nem nálad volt az a ba*ott nagy fénycső???
A szkóp végülis működik? Elég furcsa állapotban volt.
Akkor jól jártál vele!
Pedig ki is volt rakva a neve, hogy 'Márk'. Fehér rövidujjú ingben volt, azt hiszem Toyota, Panasonic és hasonló feliratokkal. Mint egy Forma-1-es pilóta civilben kb.
Kérdezzetek engem, én megfigyeltem, akit tudtam... :yes: Szerk.: Matyikémre emlékszel? Tudod, az a szőrös, szemüveges alak, aki fotómasinával a kezében röhögőgörcsben fetrengett...
Bocsi, Márk, nem tudtam, hogy az jó-e. Miattam csúsztál le róla......
Nem az volt az. Azt én nem is nagyon akartam megvenni, ami kint volt a kocsi mellett, amit Simpi vett meg. Igazad volt, hogy ez zsákbamacska. Amilyen szerencsém van, ha én vettem volna meg, lehet nem működött volna..
Simpi, feldobom majd a képeket, de ha kiváncsi vagy, iwiw-en megtalálsz. (lakhely Bősárkány, csak hogy ne kelljen akkor annyit keresni.
Ja igen, Tatabike hozzászólása felett átsiklottam.
Nem emlékszem már, hogy ki ígérte az esőtáncot, de nem járta el rendesen...
Hajnalban még szemerkélt egy kicsit, de ennek ellenére nem fújták le a banzájt. Végülis elviselhető volt a parti, nagyon sajnálom, hogy lemaradtam így a börzéről. A marhapörkölt viszont baromi jól sikerült.
Cca. 100 -an (29 család) voltunk egy arborétumban, fele gyerek, másik fele felnőtt. A kisebbik fiam osztálytársai. Természetesen a feleségem is ott volt, így egész nap csajozhattam.
Azok a csövek nem voltak nagyok! Az csak két 40-es Baby blue fénycső volt! Én ezt nevezném nagynak pl
Ami simpinél volt az nem nagy,hanem hosszú volt. Talán hosszabb mint Simpi.
Ébren vagyok! Sikerült 1. anód-katód zárlatomat megcsinálni. 1 percben 2x. Nem baj,legalább leeresztett a puffer és holnap nem vág agyon senkit....rajtam kívül....
Felraktam a képeket a Picasa albumba. Képek.
Köszi a képeket!
Menő... Most látom, hogy rockersrác vicceskedett mögöttem, na majd elkapom...
jajj de jól nézek ki. Egy borotva nem ártott volna a hajamnak! Télen egy kutyának sem kell ekkora! Ha kopasz lennék,még az is jobb lenne!
Én voltam az a Boniemm típus Matykusz mögött. Huhh! Márk tényleg mekkora...hozzám képest!
Simpi meg téged kap el, mert te meg mögötte bohóckodtál, szóval kölcsön kinyír visszajár! :beka3:
Borotva?? Inkább motoros sövényvágó...
Nekem még megfelel az elektromos hajnyíró is!
Kölcsön kinyír visszajár,ez jóóó!
Tehetek én róla, hogy mindenki kisebb nálam, és ezért nekem kell leghátul lenni...?
Na, akkor mellettem ne állj...
Azért egy kis névtábla nem lenne rossz, valamelyik csoportképre, hogy be tudjam azonosítani, akiket nem ismerek...
Lassan mondom hogy Te is megértsd! N.e.m v.e.h.e.t.sz t.ö.b.b s.z.k.ó.p.o.t !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |