Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Erre a kábelre volna szükséged ha van rá bemeneti csatlakozó.
Milyen segítséget szeretnél? A rajz szerint kis egyenfeszültségből (6-24 VDC) állít elő nagy feszültséget a kapcsolás.
Sziasztok, Milyen hatasfokal lehetne hasznalni azt a kapcsolast inverternek, vagy lehetne e hasznalni?
Jó.
Lehet.
Sziasztok.
Egy Sansui AU-D101 sztereo erősitő kapcsolási rajzára lenne szükségem. Köszönöm előre is.
Az a gond, hogy nincs semmi ilyesmi bemenet rajta
csak azok a csatlakozók vannak amit linkeltem Bővebben: Link Az lenne a kérdés, hogy lehet-e olyan kimenetett valahigy csinálni rá. A CD lejátsó nem müködik és az helyett kelene egy bemeneti jel amire rá tudnák kötni egy külső lejátszót.
Marad az FM transzmitter.
Ha más nem lessz akkor az a megoldás van csak.
Köszönöm!
Remélem jó lesz de ha nem akkor így jártam. Nics senkinek ilyen CD rádiója?
sziasztok. Szeretnék kapcsolási rajzot kérni egy ORION ht 800 hc DVD-hez táp kapcsolási rajza érdekelne ha valakinek megvolna megköszönném.
Köszi, de sajnos már régóta senki nincs ott.
Nem tudsz valami más megoldást? Rendesen elakadtam, rajz nélkül szinte semmire sem megyek.
ÜDVÖZLET MINDENKINEK!
BELL MRC-10 keverőerősítő rajzát,és/vagy használati utasítását keresném!
Sziasztok....
H3015 Orosz tranzisztoros oszcilloszkóp rajzot keresek,tud valaki segiteni?
Lehet hogy ez az
http://rapidshare.com/files/116608715/Oscillog_n_3015.zip
Szia Mindenkinek!
Keresek sziréna-kürt rajzot! Igazából a hangerő lenne a lényeg , nem feltétlen kell váltakozó hang . 20-40W-ra gondoltam és ami fontos , nem vagyok vérprofi elektronikai zseni ................... PIC szint az már sok. Köszönök minden infót és ha lehetne a privátra kérni.
Sziasztok urak, nem ismeri fel valaki ezt a házilag készített erősítőt? Jó lenne tudni róla bármit. Esetleg egy rajzot ha van. Köszi minden tippet.
Szia.
Nekem van egy beültetési rajzom és egy panel tervem hozzá. Sajnos kapcsi rajzom az nincs. Ha érdekel, odaadom.
Szerintem ez a HOBBY ELEKTRONIKA 1990-es június vagy júliusi számában lett leközölve,de nem biztos majd meg nézem.
Nagyon Úrbán elektronikás a kinézete. :yes:
Djrobaa - igen , megköszönném.
Dizi : Köszi szépen, máris utánnanézek.
Csá. Sajnos csak ezt találtam: Bővebben: Link
Sziasztok!
Szereztem egy VERMONA REGENT 300N Gitárkombót. Igazi ritkaság, úgy ahogy a kapcsolási rajza is. Ha esetleg valakinek van, vagy tudna szerezni hozzá, megköszönném. Tökéletesen működik, csak a potik recsegnek kicsit, és nem láttam rajtuk értéket. A kapcs rajzon biztos ottvan. Szeretném eme hibáját kijavítani. Egész pöpec kis cucc, úgyhogy megéri ezt a javítást. (Nomeg szeretném tudni hogy milyen a kapcsolástechnikája az előfoknak ill. végfoknak. )
Az a 300K-é, nem ugyanaz a kettő.
De a szándék a fontos.
Köszi szépen! Ott a pont!
Köszi! Megpróbálom. Talán jutok valamire.
Keresek egy diódalaser készülék kapcs rajzát.
Lambda Scientifioca Srl, LA1D 2Watt-os készülék. Köszi
Igen, ez az erősítő a Hobby Elektronika 1998/7-8 számaiban van, Hangszererősítő címen.
Szuper, köszi szépen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |