Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szerintem talán bármilyen elektromos eszközt meg lehet vele semmisíteni vagy legalábbis működésképtelenné tenni.
De minek ahhoz kondi bank? Azt én megcsinálom kondi nélkül is.
Nem olcsó de szép és jó, és reklám célra van 31ft/darabja. Normális számlás 60 fokos 2-3cd-s led nem kapható olcsóbban.
Közben ittvannak az ígért képek, ismét nem a legjobb minőségben Előlap: főkapcsoló, hang, számláló, CPM/CPS, műszer, műszer osztó (1×/10×), műszervilágítás. A műszernek még ki kell vágnom az előlapi panelt, ott lesz a helye. Bedobozálsra vár…
Ezt azért nem mondanám, hogy nem kapható olcsóbban olyan led ami neked kell számlásan.
Az ezzel felépített digitális multimétert még az én-féle rövidlátók is le tudják olvasni. Harmincezer... az szép!
Egyik HE usernek készítettem megrendelésre a következő kis adaptert.
Feladat az volt, hogy tesztelés és beépítést megkönnyítse. Ugyanis elég nehézkes lett volna ráforrasztani a panelra a Bluetooth modult. Mellékeltem pár képet róla.
Profi lett!
A közepét mivel vágtad? Gondolom ott a lemezvágó olló felejtős? üdv
Nem kell feltétlenül gép mindenhez.
Lehet hogy kivágta minidril-el. Vagy a jól bevált furkálós módszer. Körbefúrta aztán reszelő..
Köszönöm!
Először minidrill-el bevágtam ameddig csak lehetett, ennek a nyoma meg is látszik a rövid részen mert egy picit belefutottam. A maradékot reszelővel reszeltem ki és igazítottam meg, hogy minél jobban passzoljon.
Ne röhögtess, ez nem ellenfél... EZ az ellenfél.
Mert igazán kedvel téged. Az ember mindig azt b*szogatja, akit igazán kedvel... (Ne vedd komolyan, csak viccelünk!) Most már nem offolok tovább mert Köbmodi kioszt egy warn-t...
Majd adok én is a kezébe valamit!
Erről jut kobakomba... Siheder koromban taxiztam egy évet, ('78 -ban volt, még a kockás taxinál,) és ácsorogtunk a droszton. Az egyik kolléga állt a másik autója mellett. - Te! Kell neked ez a tükör? - tapogatta a külső tükrét... - Hülye vagy! Persze, hogy kell! - Tessék! - és könnyed mozdulattal a kezébe adta.
Egy willem és egy lpt-s usb-tápos pic icsp.
Szépek lettek. A willem szakasztott mint a gyárim, annyi a külömbség, hogy ez zöld. Nem semmi munka lehetett azt a sok via-t átforrasztani.
A mai nap elkészültem életem első saját építésű erősítőjével Ez egy FH3 utánépítése, amit a 3byte honlapján találtam.
Sajnos a dobozom miatt más lett a kialakítása, a trafókat nem tudtam nyákba ültetni, csak így fértek el a dobozban. A hangja szerintem nagyon jó, bár már mondtam máshol is, ez igen szubjektív, mivel első gyönyöröm, így igen nehéz benne hibát észrevenni nade beszéljenek inkább a képek helyettem:
És még pár képet csatolok:
lewi
Végre elkészült az Attila86 féle forrasztóállomás 2-őm.
Íme néhány kép.
Hali
De azért ment a hibakeresés Amúgy profi lett Üdv: Zoltán
Hát, nem is tudom, ki csípte el azt a ... R15-ös ellenállást?
Ugye, Zoltán?
Nagyon szép lett!
Jó háttéren fotóztál!
Köszi
Amúgy vagy kétszer ennyi képet csinnáltam, csak nem volt meg az optimális fény. Próbáltam vakuval vagy a nélkül, és a végén szelektáltam.. Laciveszp: Amúgy nagyon szép lett amit csináltál! Lehet, hogy nemsokára én is csinálok egy ilyen forrasztóállomást! gratula
Atepitettem a jelenlegi erositomet, kisebb dobozba, jobb csatlakozokkal. Ha valaki akar fillerekbol audiofil erositot, akkor ime:
Bővebben: Link
Köszi!
Igen fóliás technikával készítettem. Azért is lett ilyen "profi"
Én ugyan nem vagyok audiofil mániás, de szoktam olvasgatni erősítő építős dolgokat. (ki se lehet kerülni őket )
Szóval nem vékony egy picit az a cérna vezetékezés ? Kimenő kondival nem szoktak párhuzamosan kötni kisebb kerámiákat ? És a műanyag házak nem-árnyékoló hatása se biztos hogy jó hatással van pl az előerősítőre. |
Bejelentkezés
Hirdetés |