Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Zolika kicsi szívem! Offolsz keményen ám!
"Még rám fröccsen!" Jajj kimerítettem a 3 szmájlit pedig tettem volna még kettőt! Ezen nagyon jót nevettem!
Azt mondják , hogy az amerikai ételek ízetlenek nincs élvezeti értékük. Ez a kiscsaj biztos , hogy fincsi. És élvezeti értéke is igen nagy lehet! :ugraszmájli:
Bocsi, hogy beleszólok, de ízetlen a tréfa. Az étel az íztelen lehet.
Szeretnék hasznos holmikat csereberélni, de sajnos a ritkaságokat csak tanyán találni. Hálás lennék, ha valaki tanyára invitálna...
Hö! Gyüsz ki a tanyára! Vót kün a disznyó ónál rossz lábtó, azt kotyavetyére bocsájtanám!
Így Jó?
Ugyan má, hová gondol, Keeee'?
Hááá mi a ménkűre jó a rossz lábtó? Ehhh. No azé' ha bírják az ökrök az utat, eldöcögök a szekérrel, oszt megmustráljuk azt is... :yes:
Gyűjjék csak kee bátrany! Mögkínyálnám egy kis durbints sógorral, oszt tranyókóna attó akkorát, mint egy böcsülletes csölédkönyv! Utánna mög megvitáznyánk a lábtó dógát.
Há'..., ez most csak azé-e, vagy amúgy is?
De hogy mindenképp, az má egyszer biztos.
Bittos? Aztat mondja keeeend nekeeeem, hogy bittos? Az máá' egyszee bakfitty!
Hú, én meg rossz helyre keveredtem?
Lehet, hogy benyomom a google-ben az oldal lefordítása opciót.
No, csak hát meglátom... Inkább engedek kendeknek.
Az jutott eszembe, mikor az öreg székely megpillantja a sündisznót a kertjében:
- No! Ez vagy valami, vagy megy valahova...
Mint a mesében. Vágom a füvet és találok fél krajcárt. Szerintem eredeti mert eléggé patinás meg csámpás, valamint az van ráírva hogy 1/2 KREUTZER 1812. Mondtam is mindkét kutyának: ÁSSATOK TOVÁBB!
Hűű micsoda kincs!
Gyorsan megnéztem a vakerán milyen áron megy. De igazából ennek eszmei értéke van. Bővebben: Link Nekem is volt egy hasonló kincsem. Felirat nem volt rajta olvasható. Csak egy sas volt rajta. Az is ilyen jó öreg volt. Bársony dobozkában tároltam a "kincsem" Elvittem egy Numizmatikushoz kérdeztem mennyit ér?. Jót nevetett. kb 200. forintot. Utánna úgy voltam mint a bendegúz amikor pénztárcát talált. Nehéz becsületesen meg gazdagodni.
Nem tudom , hogy milyen szöveggel vezessem fel ezt a két videót. Csak annyit mondok érdemes megnézni...
Test No. 1 Test No. 2 Az tény, hogy ők is megtudnának fogni kérdéseikkel. De ezek szerintem annyira alap dolgok mint az 1*1.
Üdvözlök Mindenkit Nemetorszägbol! Itt nincsenek ekezetes betük csak ü se ö.
Minek járnak ezek egyetemre? Szégyen, nem tudni alapvető dolgokat. Persze nem lenne baj ha egy dolgot nem tudna de semmit az azért durva.
Köszönöm szepen, nagyon jo idö van. Ma egy ällatkertben voltunk, holnap a Legolandba megyünk.Es a a Nemet sört is probälgatjuk hazai szilväval. Eddig eleg jol megy.
Akkor próbáld ki ha teheted a sört szamóca (sicc) - erdbeer- snapsszal. Piszok jó.
Mi a különbség a két videó között? Nekem nem sikerült megfejtenem. Pedig nem is vagyok egyetemista. Sajnos nagyjából erre lehet számítani hiszen az általánosban nem lehet buktatni ötödikig, a középiskolai képzés is nulla a legtöbb iskolában. Miért kéne egy egyetemistának bármit is tudni azonkívül, hogy hol a legközelebbi pláza.
Elkövettem azt a hibát , hogy nem ellenőriztem a linkeket...
Test No.2 Bővebben: Link Köszönöm , hogy szóltál.
Ez de kemény! :eek2:
Bár ha beakarod bizonyítani hogy Magyarországon mindenki szereti a zsíros kenyeret, akkor tíz olyan embert mutatsz be aki ezt mondja. Ha az ellenkezőjét, akkor tíz olyat aki utálja.
Maradok a hazai szilvänäl Azt mär megszoktam..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |