Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Basszus, én a robot!
Kész művész vagy Te Vic!
Azta! Ezt te készítetted? Nagyon szép munkák! Az a kép nagyon ismerős.. nem az I Robot c. filmből?
Köszi! Majd ha kész lesz, linkelek. Ez a kis meló ma készült, röpke 4 óra alatt. Egy kicsit pihentetem holnapig. Egyébként a PC-m oldallemezén fog majd vigyorogni.
Vagy esetleg a nagy kedvencem HR Giger...
Nekem ez a személyes kedvencem: Bővebben: Link
HR Giger? Ő nevéhez fűződik az Alien is, ha jól tudom. Ami hatalmas film!
Te jó ég! Milyen (rém) álmai lehetnek ennek a palinak!
Nem függ össze. Inkább úgy fogalmaznék, hogy attól nagy művész, hogy mások rémálmait meg tudja jeleníteni...
Tényleg, hogy tetszett az SGU? Jól felpörögtek az események mi? Nem is írok többet róla, amíg nem tudom hogy láttad-e már, nehogy lelőjem a poént!
Gondolod hogy tegnap este már nem néztem meg mi?
Ez egy akciós rész volt, ez már jobban csíptem.
Discovery-t szoktam nézni meg a heti hetest... Sztem jobb mint egy győzike vagy egy mónika... Bár a mónikán is szoktam sokat röhögni ha véletlenül odatévedek.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog fojtatódni következő rész. Vajon megvárja Young míg letelik az 5 perc? Nah és Rushnak sikerül megcsinálni hogy eltudjanak jutni a Végzetre a csillagkapun keresztül? Az ilyen részeket szeretem, ahol azért történik is valami! Ráadásul voltak benne ismerős arcok is. O'neil, és Daniel.
Én már csak lefekvéskor végignyomkodom távvezérlőn a csatornákat, és alszom is. Erre van a TV. Gondolkodtam a múltkorijában egy HD TV-ről, de utána röhögtem egyet magamon. Minek ha nem is nézem, és nincs is mit nézni rajta?
Pedig a Discovery az jó. Azt se? Arra alszok arra kelek.
Szerintem köpni fog az ezredes, és leveszik a köveket mielőtt kinyitná a kaput Rush.
Mindig a legprimitívebb megoldást választják, már megfigyeltem. :yes:
Igen... Mondjuk ez tény. Akár mikor átkapcsolok a discocery-re reklám van.
Jó lenne a TV-kre is telepíteni egy Adblockert!
Halihó, vannak itt éjjeli pákások? Épp most untam meg az erősítő összerakását, ma kaptam egy erőlködőt, hogy ha összetudom rakni akkor használjam egészséggel, valami 2x100w körüli maszek EiNis erősítő, valami hihetetlenül g**i nagy trafóval. Majd teszek fel holnap képeket, most tartok ott, hogy kifaragtam neki a dobozt Holnap reggel elkezdek belepakolni, kábelokat rendezni, stb... Szóval héten valszeg éjjeli pákás leszek
Ez kajak nagy ötlet, ez az adblocker, de akkor max este 8-ra elfogyna a műsor
Ez OFF lesz az off-ban, de azért megkérdezem itt, mert remélem tud valaki válaszolni. Mi az a "droop". Én ahogy értelmezem ez eltérés (ingadozás)-t jelent. pl. Ha egy áramkör kimeneti feszültségének a droopja + - 0,06mV/ms (25°C-on). Akkor ez most mit is jelent? Mi köze van az időhöz?
Na de miért? Azért, mert nehogy már fizetni kelljen az államnak a polgár felé. (Szó szerint halálba dolgoztatják a népet.)
Az állam nem fizet, nem is ez a dolga. A nyugdíjadat Te fizeted, illetve Te a szüleid nyugdíját fizeted. Mivel ma kevesebben dolgoznak mint ami a nyugdíjasok létszáma, így a nyugdíj is igen szarban van. Egyszer '90 -re söpörték ki a nyugdíj kasszát, aztán rávették a népet, hogy fizessen magán nyugdíjpénztárba is. Másképpen sose tudták volna mégegyszer zsebretenni a nyugdíjainkat.
A fiataloknak bele kellene húzni egy kicsit a családépítésbe. Újra családok kellenének szinglik helyett, és a nyugdíj kérdés is rendeződni tudna. Én a családi alapú nyugdíjrendszert támogatnám. Mindenki annyi nyugdíjat kapjon, amennyit a leszármazottai (vagy ő maga előtakarékosságból,) e célra befizetnek. Ha valaki szinglinek éli le az életét, és nem költött egy fillért sem a gyerekeire, azt nincs aki eltartsa. De nem is kell, hisz megspórolhatta magának. |
Bejelentkezés
Hirdetés |