Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1186 / 3607
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Önarckép?:hide:
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Basszus, én a robot!
Kész művész vagy Te Vic!
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Ez sem vidámabb mint az első. :no:
(#) gydanee válasza vicsys hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Azta! Ezt te készítetted? Nagyon szép munkák! Az a kép nagyon ismerős.. nem az I Robot c. filmből?
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Köszi! Majd ha kész lesz, linkelek. Ez a kis meló ma készült, röpke 4 óra alatt. Egy kicsit pihentetem holnapig. Egyébként a PC-m oldallemezén fog majd vigyorogni.
(#) vicsys válasza gydanee hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

De biza! Az ott egy NS-5 -ös.

Kis gyakorlás, és jön Vallejo.

Vagy esetleg a nagy kedvencem HR Giger...
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Nekem ez a személyes kedvencem: Bővebben: Link
(#) gydanee válasza vicsys hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

HR Giger? Ő nevéhez fűződik az Alien is, ha jól tudom. Ami hatalmas film!

Te jó ég! Milyen (rém) álmai lehetnek ennek a palinak!

Nem függ össze. Inkább úgy fogalmaznék, hogy attól nagy művész, hogy mások rémálmait meg tudja jeleníteni...

..méghozzá úgy, hogy kiver a víz tőle.
(#) gydanee válasza szamóca hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Tényleg, hogy tetszett az SGU? Jól felpörögtek az események mi? Nem is írok többet róla, amíg nem tudom hogy láttad-e már, nehogy lelőjem a poént!
(#) szamóca válasza gydanee hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Gondolod hogy tegnap este már nem néztem meg mi?
Ez egy akciós rész volt, ez már jobban csíptem.
(#) sound.man hozzászólása Máj 23, 2010 /

Most is offoltok amikor a heti hetes megy? :eek2:
(#) szamóca válasza sound.man hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Te még nézed a szem rágógumiját?
(#) sound.man válasza szamóca hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Discovery-t szoktam nézni meg a heti hetest... Sztem jobb mint egy győzike vagy egy mónika... Bár a mónikán is szoktam sokat röhögni ha véletlenül odatévedek.
(#) gydanee válasza szamóca hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog fojtatódni következő rész. Vajon megvárja Young míg letelik az 5 perc? Nah és Rushnak sikerül megcsinálni hogy eltudjanak jutni a Végzetre a csillagkapun keresztül? Az ilyen részeket szeretem, ahol azért történik is valami! Ráadásul voltak benne ismerős arcok is. O'neil, és Daniel.
(#) szamóca válasza sound.man hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Én már csak lefekvéskor végignyomkodom távvezérlőn a csatornákat, és alszom is. Erre van a TV. Gondolkodtam a múltkorijában egy HD TV-ről, de utána röhögtem egyet magamon. Minek ha nem is nézem, és nincs is mit nézni rajta?
(#) sound.man válasza szamóca hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Pedig a Discovery az jó. Azt se? Arra alszok arra kelek.
(#) szamóca válasza gydanee hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Szerintem köpni fog az ezredes, és leveszik a köveket mielőtt kinyitná a kaput Rush.
Mindig a legprimitívebb megoldást választják, már megfigyeltem. :yes:
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Igen... Mondjuk ez tény. Akár mikor átkapcsolok a discocery-re reklám van.
(#) Müszi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Jó lenne a TV-kre is telepíteni egy Adblockert!
(#) Pett3r hozzászólása Máj 23, 2010 /

Halihó, vannak itt éjjeli pákások? Épp most untam meg az erősítő összerakását, ma kaptam egy erőlködőt, hogy ha összetudom rakni akkor használjam egészséggel, valami 2x100w körüli maszek EiNis erősítő, valami hihetetlenül g**i nagy trafóval. Majd teszek fel holnap képeket, most tartok ott, hogy kifaragtam neki a dobozt Holnap reggel elkezdek belepakolni, kábelokat rendezni, stb... Szóval héten valszeg éjjeli pákás leszek
(#) Pett3r válasza Müszi hozzászólására (») Máj 23, 2010 /

Ez kajak nagy ötlet, ez az adblocker, de akkor max este 8-ra elfogyna a műsor
(#) bankimajki hozzászólása Máj 24, 2010 /

Ez OFF lesz az off-ban, de azért megkérdezem itt, mert remélem tud valaki válaszolni. Mi az a "droop". Én ahogy értelmezem ez eltérés (ingadozás)-t jelent. pl. Ha egy áramkör kimeneti feszültségének a droopja + - 0,06mV/ms (25°C-on). Akkor ez most mit is jelent? Mi köze van az időhöz?
(#) DuMatyi hozzászólása Máj 24, 2010 /

Emelik a nyugdíjkorhatárt. :no:

nyugdíj.jpg

(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Na de miért? Azért, mert nehogy már fizetni kelljen az államnak a polgár felé. (Szó szerint halálba dolgoztatják a népet.)
(#) llaci56 válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Az állam nem fizet, nem is ez a dolga. A nyugdíjadat Te fizeted, illetve Te a szüleid nyugdíját fizeted. Mivel ma kevesebben dolgoznak mint ami a nyugdíjasok létszáma, így a nyugdíj is igen szarban van. Egyszer '90 -re söpörték ki a nyugdíj kasszát, aztán rávették a népet, hogy fizessen magán nyugdíjpénztárba is. Másképpen sose tudták volna mégegyszer zsebretenni a nyugdíjainkat.
A fiataloknak bele kellene húzni egy kicsit a családépítésbe. Újra családok kellenének szinglik helyett, és a nyugdíj kérdés is rendeződni tudna.
Én a családi alapú nyugdíjrendszert támogatnám. Mindenki annyi nyugdíjat kapjon, amennyit a leszármazottai (vagy ő maga előtakarékosságból,) e célra befizetnek. Ha valaki szinglinek éli le az életét, és nem költött egy fillért sem a gyerekeire, azt nincs aki eltartsa. De nem is kell, hisz megspórolhatta magának.
Következő: »»   1186 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem